İstanbuldan nefret ediyorum 😣😣😣

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için 😣😣😣

3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için 😣😣😣
Denediğim ve her seferin de başarılı olduğum bir tatktiği paylaşayım sizinle.Gece tam 23:58’de 182 yi tuşlayın Tc bilgisi verirken biraz oyalanın.İstediğiniz bölümde randevu varmı diye sorgulatırken saat tam 00:00 olmalı ya da en fazla 1 dk geçmeli.Kesin alırsınız.Sonucu yazın lütfen:KK200:

İstanbul’da 2 çocukla güvenle ve “normal” yaşamaya çalışmak bordo bereli yaptı beni.:rapci:

Son düzenleme:
Cumartesi gece 12den hemen sonra mhrs uygulamasından giriş yapın 1haftalık yeni randevu boşluğu açılmış oluyor. Elinizi hızlı tutun tabiki.
İstanbulda yaşamak zor allah kolaylık versin ama ben devlet hastanesini tavsiye etmem çocuk nörolojisi için. Cerrahpaşa bu konuda harika ve internet sitesinden online randevu var orayı da takip edebilirsiniz

Özel hastaneye gitseniz çoğu özelde muayene fiyatı 50 tl

Doğma büyüme istanbulluyum. Son iki senedir başka bir şehirdeyim. Hepi topu bir devlet hastanesi var burda. Ve burdaki hastaneyi hiç beğenmedim. Seçenek de yok başka :(
Ben istanbul da gataya gidiyordum. Şimdi ismi değişti. Orda çocuk nörolojisi var mı bilmiyorum. Ama ii bir hastane. Sultan abdulhamithan hastanesi bir ara istersen.

Bezmialem vakıf üniversitesi hastahanesinin kendi sitesinden alın.
Ben doçent çocuk doktoruna 100₺ veriyorum. Prof da ona göre artar. Uzman doktor daha azdır..
Devlet hastahanesinde çok iyi bir doktora denk gelirseniz memnun kalırsınız ancak.

Ben epilepsi için devlet hastahanesine gidiyordum ama doktorumun önceki yeri medical park tı. Memnun olduğum için orada takip ettirdim.

Sakin bölgelere bakın ; Büyükçekmece Devlet, Silivri Devlet gibi yeni açılan Taksim deki hastane G.O. Paşa ek hizmet binası diye geçiyor epey sakin bir yer, ben alerji için gittim
En olmadı üniversite hastanelerinden birine gidin, ücret ödersiniz ama çözmüş olursunuz, geçmiş olsun

Sakin bölgelere bakın ; Büyükçekmece Devlet, Silivri Devlet gibi yeni açılan Taksim deki hastane G.O. Paşa ek hizmet binası diye geçiyor epey sakin bir yer, ben alerji için gittim
En olmadı üniversite hastanelerinden birine gidin, ücret ödersiniz ama çözmüş olursunuz, geçmiş olsun
Silivri devlet hastanesi çok kalabalık. Ben hiç randevu bulamıyorum hatta orada yaşayanlarda genelde Tekirdağ'a falan gidiyorlar. Konu sahibi bence özel sağlık sigortası yaptırın. En azından bir süre için.

Tam gece yarısını bekliceksiniz. O zaman 182 yi arayın ya da sistem üzerinden alın
Şu tarihe kadar randevu veremiyoruz derlerse o tarihi bekleyip yine gece yarısı o tarihe geçince alın randevunuzu

Son düzenleme:
Denediğim ve her seferin de başarılı olduğum bir tatktiği paylaşayım sizinle.Gece tam 23:58’de 182 yi tuşlayın Tc bilgisi verirken biraz oyalanın.İstediğiniz bölümde randevu varmı diye sorgulatırken saat tam 00:00 olmalı ya da en fazla 1 dk geçmeli.Kesin alırsınız.Sonucu yazın lütfen:KK200:

İstanbul’da 2 çocukla güvenle ve “normal” yaşamaya çalışmak bordo bereli yaptı beni.:rapci:
Hastanesine göre değişir. Özel hastane de çocuk muayenesine 500 tl istenildiği de var. Uygun bir hastane seçebilir tabi.
hastaneden hastaneye tabi ki değişir ama mutlaka ceplerine uygun biri vardır

Back
X