- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Nöroloji bir de.Çocuk için 1 ay mı beklediniz. Özele gitmelisiniz. Ya önemli birşey varsa? Randevu alınmıyor diye doktora gitmemezlik olur mu ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöroloji bir de.Çocuk için 1 ay mı beklediniz. Özele gitmelisiniz. Ya önemli birşey varsa? Randevu alınmıyor diye doktora gitmemezlik olur mu ya.
Soğuk algınlığı değil yani. Ki ben soğuk algınlığı olsa bile 1 ay beklemem. Sanırım hiçbir zaman rahat bir anne olamayacağım.Nöroloji bir de.
Bugün ddniycemmDenediğim ve her seferin de başarılı olduğum bir tatktiği paylaşayım sizinle.Gece tam 23:58’de 182 yi tuşlayın Tc bilgisi verirken biraz oyalanın.İstediğiniz bölümde randevu varmı diye sorgulatırken saat tam 00:00 olmalı ya da en fazla 1 dk geçmeli.Kesin alırsınız.Sonucu yazın lütfen
İstanbul’da 2 çocukla güvenle ve “normal” yaşamaya çalışmak bordo bereli yaptı beni.![]()
Özelde olmadık tahliller çıkıyor okadar bütçem yokÖzele gidin, başka şehirlere gidip vereceğiniz yol parasını özelde harcayın
50tl olsa keşkeHastanesine göre değişir. Özel hastane de çocuk muayenesine 500 tl istenildiği de var. Uygun bir hastane seçebilir tabi.
Ne kadar muayene ücretiCumartesi gece 12den hemen sonra mhrs uygulamasından giriş yapın 1haftalık yeni randevu boşluğu açılmış oluyor. Elinizi hızlı tutun tabiki.
İstanbulda yaşamak zor allah kolaylık versin ama ben devlet hastanesini tavsiye etmem çocuk nörolojisi için. Cerrahpaşa bu konuda harika ve internet sitesinden online randevu var orayı da takip edebilirsiniz
16 yaş üzeri bakıyor orasıDoğma büyüme istanbulluyum. Son iki senedir başka bir şehirdeyim. Hepi topu bir devlet hastanesi var burda. Ve burdaki hastaneyi hiç beğenmedim. Seçenek de yok başka
Ben istanbul da gataya gidiyordum. Şimdi ismi değişti. Orda çocuk nörolojisi var mı bilmiyorum. Ama ii bir hastane. Sultan abdulhamithan hastanesi bir ara istersen.
Çocuk doktoruna gittim özele birikimi yok fazla olanı tahlillere verdim kan idrar kaka tahlili bile yapıldı nöroloji dedi çocuk doktoruNöroloji bir de.
Çok ağlıyor herşey için su istese bile ağlayarak istiyorGeçmiş olsun. Nesi var?
Ilginç geldi suanÇok ağlıyor herşey için su istese bile ağlayarak istiyor
13 martta metabolizma dr una gitmistik.3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için![]()
Muayenesi 300 TL olmayan nörologlar da vardır mesela Medipol Esenler muayene ücretleri çok cüzi rakamlar.Çocuk doktoruna gittim özele birikimi yok fazla olanı tahlillere verdim kan idrar kaka tahlili bile yapıldı nöroloji dedi çocuk doktoru250 TL sadece muayene özelde 4 5 defa gitmek lazım her defasında 250tl ahhh imkanlarrr
3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için![]()
3 yaşındaIlginç geldi suan
Kaç yaşındaydı? Nöroloji için kim yönlendirdi?
Iyi bir pedagog için araştırsanız,özel muayene