İstanbuldan nefret ediyorum 😣😣😣

Gece 12 den bir kac dakika once sisteme girmis bulunun. Tam 12 oldugu an almayi deneyin. Esiniz de ayni saatlerde telden denesin. Biriniz telden biriniz bilgisayardan

Denediğim ve her seferin de başarılı olduğum bir tatktiği paylaşayım sizinle.Gece tam 23:58’de 182 yi tuşlayın Tc bilgisi verirken biraz oyalanın.İstediğiniz bölümde randevu varmı diye sorgulatırken saat tam 00:00 olmalı ya da en fazla 1 dk geçmeli.Kesin alırsınız.Sonucu yazın lütfen:KK200:

İstanbul’da 2 çocukla güvenle ve “normal” yaşamaya çalışmak bordo bereli yaptı beni.:rapci:
Bugün ddniycemm😣😣😣

Cumartesi gece 12den hemen sonra mhrs uygulamasından giriş yapın 1haftalık yeni randevu boşluğu açılmış oluyor. Elinizi hızlı tutun tabiki.
İstanbulda yaşamak zor allah kolaylık versin ama ben devlet hastanesini tavsiye etmem çocuk nörolojisi için. Cerrahpaşa bu konuda harika ve internet sitesinden online randevu var orayı da takip edebilirsiniz
Ne kadar muayene ücreti

Doğma büyüme istanbulluyum. Son iki senedir başka bir şehirdeyim. Hepi topu bir devlet hastanesi var burda. Ve burdaki hastaneyi hiç beğenmedim. Seçenek de yok başka :KK43:
Ben istanbul da gataya gidiyordum. Şimdi ismi değişti. Orda çocuk nörolojisi var mı bilmiyorum. Ama ii bir hastane. Sultan abdulhamithan hastanesi bir ara istersen.
16 yaş üzeri bakıyor orası 😣😣😣

3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için 😣😣😣
13 martta metabolizma dr una gitmistik.
Tahlil istedi, sonuclar cikinca randevu almadan gelmeyin dedi. Randevusuz sonuç bakılmıyormuş.
Hergun mhrs ye girip alarm kurup gecirdim aylari. Ve taaa 20 agustosa randevu alabildim.
5 ay dile kolay. Beyin mr i cekilmesi gerekiyor mesela, 1 yil sonraya randevu verebiliyorlar onu da simdiden isleme koyamiyorlar ve birkaç kez git gel yaptık mr i erteledik sirf randevu alamamaktan.

İstanbulda Hangi yakadasınız? Bezmialemde doç. Ücreti 150 TL prof. 200 lira bulabilirseniz uzmanlar 20 TL. İnternet üzerinden alınıyor randevular. Tahliller ve diğer işlemleri sgk karsılıyor herseyi kapsıyorlar. İkinci kez gittiğinizde kontrol kapsamında ücret ödemiyorsunuz 20 gün gecmiş olsa bile doktorunuza sölediğinizde ki daha önce cagıracaktır zaten ya da test göstermek için kontrol barkodu acılıyor. Ulasımı da metro güzergahı üzerinde, tavsiye ederim.

Çocuk doktoruna gittim özele birikimi yok fazla olanı tahlillere verdim kan idrar kaka tahlili bile yapıldı nöroloji dedi çocuk doktoru 😣😣 250 TL sadece muayene özelde 4 5 defa gitmek lazım her defasında 250tl ahhh imkanlarrr
Muayenesi 300 TL olmayan nörologlar da vardır mesela Medipol Esenler muayene ücretleri çok cüzi rakamlar.

3 yaşındaki kızım için 1 aydır çocuk nöroloji bölümden randevu alamıyorum kaç hastane dolaştım randevu olmadan bakmadılar MHRS yükledim her dakika bakıyorum 2 Ağustos tan beri ne yapacağımı bilmiyorum artık randevu yok gidiyorum bakmıyorlar fikri olan var mı Nefret ediyorum İstanbul dan kalabalık olduğu için 😣😣😣

Edirne den randevu alıp günü birlik git gel yapın, Bu birinci seçenek.
Diğeri için de şöyle yapacaksınız,
Pazar gecesi 23.54 gibi randevu hattını arayacaksiniz.
00.00 da randevular boşa düsen oluyor, yada yeni randevu aciliyor
5-6 dakika oyalayıp (once kendinize randevu alma soru sorma gibi)
Sonra çocuk nörolojiyi soracaksınız.

Durumunuz el verirse özele götürün derim. Ben cocugumu devlete bir defa götürdüm zorla aglata aglata kan aglamaya calıstılar geri cıktım ordan. Özeldeki hemşireler çok daha yumusak davranıyorlar oğlumdan kan alıcagı zaman 3 4 hemşire gelıyor yardıma hem oğlumla ilgilenıyorlar korkmasın dıye hemfe kan alınıyor. Devlette hiç bakmıyorlar dalıyorlar dırek doktorlar yüzüne bile bakmıyorkalkmıyorlar masasından

Back
X