- Konu Sahibi nicksiz123
-
İzmir'e tasinirdim...İstanbul u özleme olasılığını azaltırdi...:)Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Hayatımda sanırım yaptığım en güzel şey İstanbul'dan ayrılmak oldu . Ekonomik olarak gelişmiş bi yere tasinirsaniz sorun yaşamazsınız gideceğiniz yeri araştırın öyle gidin. Ben evlenerek ayrıldım İstanbul'da doğup büyüdüm ben de ve buna rağmen ailemi görmek için gitmek bile çile oluyoDogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Ben de bu sebeplere ek olarak kızlarımın güvenliği için 2 sene önce memleketime taşındım. Pişman değilim.Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Ne kadar gereksiz bir yorum :) emin ol ne kadar sevdigimi bilemezsin,sanirim ya cocugun yok ya da İstanbulun guzel sakin bir yerinde oturuyorsun..bizim buralar suriyeli dolu mesela,cocugumun gidecegi okul nasil olacak ? Bende bekarken boyle dusunurdum,ama artik isler degisti..sevmek yetmiyor bazen malesef.Gidin gidin.
Rahatlasın güzelim şehir az.
Gerçekten sevenlere, şikayetsiz yaşayanlara kalsın.. :)
Burasi su aralar tam bir kaos hali,her irktan ne oldugu belli olmayan insanlarla dolu..gerçekten zor.Beylikdüzü ve Güngören’de yaşamak İstanbul’u yaşamak değil zaten. Safi çile. Ben Bursa merkez ile Bostancı ve Kadıköy’de yaşadım 25 sene, doğuya atanınca haliyle özlüyorum. Ama Güngören...
Sanmıyorum.
Hiç durmayin trafiğin neyi ozlenirki alışkanlıktan dolayı alışmak zor oluyor vazgeçmek ya da ama anlatırken siz sorunlari ben bile daraldim şimdi İzmir'i verseler bana mesela öyle bir imkanım olsa hemen giderdimDogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Ne kadar gereksiz bir yorum :) emin ol ne kadar sevdigimi bilemezsin,sanirim ya cocugun yok ya da İstanbulun guzel sakin bir yerinde oturuyorsun..bizim buralar suriyeli dolu mesela,cocugumun gidecegi okul nasil olacak ? Bende bekarken boyle dusunurdum,ama artik isler degisti..sevmek yetmiyor bazen malesef.
İstanbuldan hayırlısıyla kurtulursam bir gün kurban keseceğim. Ağzımdan da istanbulu özledim gibi bir cümle dahi çıkacağına ihtimal vermiyorum. Leş şehir.Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?