Ayyy en sevdigim ♡ bende bunu diyecektim. Ama eminönü sultanahmete gezmeye tüm gün planlaması lazım. Kapalıçarşı saymıyorum bileEyüp piyerlotti inin aşağıya eyüp sultan ilerleyin fesane haliç ile karşınızda otobüse binin eminönü oradan yukarı sultanahmet taksim turu
Bir gününüz bitti işte:)
Piyerlottiyi düşünmüştüm ama mezarlık manzaralı bir tepe çok romantik olmaz dedim, adam beni bırakıp ulvi hislere dalmasın sonraEyüp piyerlotti inin aşağıya eyüp sultan ilerleyin fesane haliç ile karşınızda otobüse binin eminönü oradan yukarı sultanahmet taksim turu
Bir gününüz bitti işte:)
Bu da iyi fikir teşekkür ederimbir günü de devlet tiyatrolarında çok güzel oyunlar vardı onlardan birisine ayırabilirsiniz :))))))
Balık ekmek yerken gözüm dönüyor açıkçası, çocuk korkarsa benden diye tereddüt ettim bi ne yalan söyleyeyimİstanbullu değilim ama, kışın İstanbul dendi mi, Eminönünde balık ekmek geliyor aklıma.
Akşamına elde bi kese kestaneyle Taksimde oturacak yer bakınmak filan... Oradan bi sinema ^_^
Yaaa çok heyecanlandım siz böyle yazınca, bunlara gittim kaç kere ama onunla gidecek olmak bu kadar heyecanlandırıyor galibaEminönü - balık ekmek
Kadıköy moda sahilini yürüyün
Üsküdar fethi pasa korusu,kız kulesi fethi pasa paşalimanı tarafında haberiniz olsun
Kanlıca da yoğurt,çınaraltı cay bahçesinde cay,mihribat korusu
Besiktastan ortakoye yuruyun kumpir yiyin,otobuse atlayin bebek tarafında gidin bebek parkı güzeldir
Avmlerin buz pateni bölümü var oraya gidin
Ben beşiktaş ve kadıköyü seviyorum,o yüzden oraların çarşısındaki cafeleri öneririm
Hava soğuk olmasa otagtepe güzeldir,rumeli hisarı,anadolu hisarı iyidir
Yağmur ve kar yoksa bunları montlarla rahatca yapabilirsiniz. Hepsini yaptım,donmadim:)
Atatürk arboretumunu ben de düşündüm, ulaşım biraz sıkıntı ama gözümüzü karartıp gidebiliriz. Organizasyonları araştırayım bi, çok teşekkürlerZorlu Psm'de güzel organizasyonlar olabiliyor bir akşamınızı orada değerlendirebilirsiniz. Doğasever iseniz Atatürk Arboretum'u güzel, oraya gidebilirsiniz. İlk gelişi ise tarihi yarımadayı mutlaka gezdirin tabii.
Ay hemen araştırayım Beykozdaki mekanı, çok teşekkürlerKızkulesine gidin yakala co da kahvaltı akşam yemeği gibi uygun fiyatlı menüler var.
Modaya gelme adım atılmıyo :)
Eminönü balık ekmek fikri güzel hatta haliçte balıkta tutabilirsiniz
Lotiyi istemiyosan beykozda cafe crown var muhteşem manzarası var
Vapurlar çalışırsa geldiğinde muhakkak binin
O da sizin gibi sevmiyor hayvanat bahçesi vs aynı sebepten, doğru söylüyorsunuz aslında.Beyoğlu’na gidin, ara sokaklara. Kafam yorgun olduğu zaman genelde oraya giderim. Fotoğraf müzesi çok güzel. Hem Beyoğlu’nda sevgililere özel sinema salonu da var. Beraber istediğiniz bir filmi seçip izleyebilirsiniz.
Belgrad ormanında yürüyüş yapabilirsiniz.
Ben hayvanların hapsedildiği hiçbir yere gitmiyorum. Ne akvaryum ne hayvanat bahçesi.
Önceden ata binerdim ona da binmiyorum çünkü akşama kadar insanları taşıyor ve çok üzülüyorum. Hayvanlar bizim eğlencemiz değil bence, olmamalı.
Veznecilere gidin. Öğrenciler için olan mekanlar o kadar güzel ki. Süleymaniyede bir kuru fasulye yiyin.
Böyle şeyler işte. İstanbul güzel şehir.
İstanbulu bende severimAyyy en sevdigim ♡ bende bunu diyecektim. Ama eminönü sultanahmete gezmeye tüm gün planlaması lazım. Kapalıçarşı saymıyorum bileeminonune gelmişken vapurla karsiya geçilir. Ozledim istanbulumu
Ben cok seviyorum. Keşke hickimse olmasa istanbulda. Boş halini hayal ediyorum bazen cadde cadde geziyorumİstanbulu bende severim
Yanlız bazen bıktırıyor trafiği magandası yada bunlarıda sevmekmidir istanbulu sevmek bilmiyorum ama kimisi hiç sevmiyor istanbulu
Sen dışardaydın değil mi? Gel gez eğlen git derim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?