İşte 2011 Aralık Bebişleri!

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
, , ,
evet kızlar sonunda bebişlerimize kavuştuk çok şükür. bu vakte kadar baktım kimseden ses yok. dedim açılışı ben yapayım:)
bu da benim çirkin prensim. ilk doğdu aman allahım bu benim olamaz çok çirkin dedim:) giderek güzelleşiyor sıpa ya da ben mi çirkinliğine alışıyorum bilemedim.ama dünya tatlısı benim için.
hadi bakalım görelim artık yavruları

Son düzenleyen: Moderatör:

ay masallah neresi cirkin bunun cok guzell ya allah nazarlardan saklasin.gule gule buyut bebegini canim...

Bu da benim 8 aylik dogulan oglum Ferit.Allah hepimizin evlatlarin saklasin.
Eki Görüntüle 321341

kocamn masallh ikisoinede allh nzardn beladan korusunnnnnnnn

Çok güzel çok tatlı ya neresi çirkin annesi benim oğluma benziyor dur yeni doğduğu resmini ekleleyimde gör..

Bu da benim 8 aylik dogulan oglum Ferit.Allah hepimizin evlatlarin saklasin.
Eki Görüntüle 321341

Alllah nazardan saklasın Annesi..

Maripestocuğum ben facebooka takılmaktan buranın yolunu unuttum sanırım bütün arkadaşlar benle aynı :)

çok tatlılar çokk bizimkiler 1 yaşında oldular bilee
bende aralık annesiyimm

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım ve soluğu aralık annesi olaraktan burada aldım :) hepsi maşallah çok güzeller . İşte benim hayatımın erkeğii :) Enes ' immm

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım ve soluğu aralık annesi olaraktan burada aldım :) hepsi maşallah çok güzeller . İşte benim hayatımın erkeğii :) Enes ' immm Eki Görüntüle 331637

Allaaaaaaaaaaah tutmayın beni

ayyy bayıldım bayıldım oğluşuna valla hepınızın bebıslerı cok şeker Allah nazarlardan saklasın hangı bırıne alıntı yapıcagımı sasırdım cok tatlışlerrr Allah banada oğluşuma kavusmak nasıp etsın ınssss benımde ogluşuma kavusmama 3 ayım kaldııı saglıkla ınsss

Oğluşummm 2 ay 4 günlük şuan

Eklentiler

• $Fotoğraf0245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $Fotoğraf0244.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…