İşte arkadaşlık ilişkileri, sınır koyamama

Ya işte grupça takılıyotlar galiba iş çıkışı da o kız yüzünden dışlanmak da istemez ya da diğer arkadaşlıkları bozulsun istemez. Bi ihtimal daha var, o bahsettiği kişiye kırılcak kadar sorun yapmıyor olmak. Bu süreçte de iyice gözlemler ama dediğin gibi başkası hakkında olumsuz yorumlardan kendi özel hayatından ve sorunlarını konuşmaktan sakınarak devam etmesi lazım. Ben olsam gruğ dışı buluşmam

Erkek arkadaşınız haklı. Böyle saçma bi arkadaşlığı sürdürmeyin. Israr ederse dediğiniz gibi mesaj yazarsınız, yoksa mesaj yazmaya bile değmez

Çok haklısınız, tamamen öyle düşünüyorum. Onun yaptığı bir hata yüzünden neden moralim bozuk çalışıyorum ya da arkadaşlarımla buluşamıyorum? Sırf bu olay yaşandığı için onlar bensiz 4 defa buluştularsa sırf ortamda o var diye 4'üne de gitmedim. Diğer arkadaşlarım da hep gelmem için ısrar ettiler. Yine de fikirlerim değişti, o ortama gideceğim ve onu yok sayacağım.

Hiç konuşmamazlık yapmana gerek yok ortamı germene ama özel ilgilenmesen yeterli

Kötü de olmayın ama arkadaşlığınızı bitirin
Kötü olmayın deme sebebim aynı ortamdasınız huzursuz olursunuz
Arkadaşl değil sizinkisi bence bu kısmı hiç konuşyalım bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…