işte bana birincilik getiren pastamm:)kızlar yarışmayı kazandım çokk mutluyumm:))

şahsen şaşırdım o pastanın birinci olmasına kendi yaptığım pastalarımı göz önüne alınca sakın kötü bir eleştri olarak algılamayın lütfen şahsi düşüncemi ilettim

şahsen şaşırdım o pastanın birinci olmasına kendi yaptığım pastalarımı göz önüne alınca sakın kötü bir eleştri olarak algılamayın lütfen şahsi düşüncemi ilettim

sende seninkinin fotografini yerlestir, bakalim dedigin kadar varmiymis

hayatım bir kadın olarak hemcinslerimin güzel işler yapması, maharetli olması bana yalnızca gurur verir.daha da güzel pastalar yapman dileğiyle tatlım.öpüyorum

ben çok beyendim yaptığınız işi eleştirilere aldırmadan sevdiğiniz işe devam edin
sonuçta meyve veren ağaç taşlanır

yok canıım:) çok özel bir tarif de değil aslında.normal pandispanya tarifi ve pastacı kreması .ayşe yaman'ın sitesinden aldım tüm tarifleri ve birebir tuttu. beni asıl uğraştıran şeker hamurlarıyla yapılan figürler oldu. onlar için de gıda boyaları ve şekillendirmeye yardımcı olması için birkaç kalıp.ve pastanın her katını ayakta tutabilmek için birkaç kamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…