Iste beklenen gün 8 Aralik yaklasti

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
Merhaba birgün böyle bir baslikla burda olacagimi hayal bile edemezdim. Suan bu basligi aciyorum bu sizlerin paylasimlari ve destekleri sayesinde
Isimlerini tek tek sayamacagim okadar cok güzel insan varki burada hepsine cok cok ama cok tesekkür ediyorum. Gerek resimleri gerekse tecrübelerini paylasmalariyla olsun bu adimi atabilmemde en büyük pay sizin
Pazartesi Istanbula ucacagim insallah ayni gün öngörüsme ve carsamba günü ameliyata alinacagim. Allahtan bir engel cikmazsa tabiki, hayirlisi ile atlatirim bugünleri insallah.
Dualariniza ihtiyacim var kizlar beni yalniz birakmayin yine olurmu :2:
Hastaneden yine yazabilirim büyük ihtimal.

tesekkür ederim kizlar insallah güzel haberlerle dönerim. Etrafimda o kadar negatif yorumlar olmasina ragmen hersey cok güzel olur insallah.
Bu arada merak eden olursa Doktorum Emre Ilhan.

Son düzenleme:
seni mi yanliz birakmas aslaaaaaaaaa:) tum kalbimle duacinimm..guzel haberlewrle geliceksin ben inaniyorum yerim seniiiii...oyyy oyyy ameliyat olucakmisdaa mazisi olucakmisda baslik acmisda yerim seniiiiiiiiiiiii

cnm çok şanslısın bence emre ilhana bende ameliyat olmak isterim ama istanbulda bana uzak.bidee ameliyat sonrası sürekli kontrol için istanbula gitmek falan biraz zor göründü gözüme.bütün kalbimle dua edicem cnm umarım ameliyatın sorunsuz geçer tam istediğin burna sahip olursun :)

tesekkürler insallah dileyen herkese nasib olur. Bende istanbula cok uzagim tekra rkontrole gelemeyecegim bir sorun olmadigi sürece. Dige rarkaslar nasil yapti acaba kontrolleri bulundugunuz yerdenmi yaptiniz ?

evet güzel soru.eğer sadece ameliyat için istanbula gidilcekse olur ama yok atel çıkması falan tam bilmiorum ama öle şeyler var ameliyat sonrası 3-4 defa daha kontrole gitmek gerekio galiba yani ben öle biliyorum.tabi şehir dışında ameliyat olan arklar daha iyi bilir

canisi ameliyatina bise kalmadi benide heyecan basdi..... bak soyle 2 haftayi gozden cikarman gerekirrr.....3 gun kontroll...5 gun bir kac dikis aliniyor ve alcin yani atel cikiyor tampaonlarda aliniyor....ama yinede burun durumuna bagli bazi hastalarda 5 .cigunu gecebiliyor .....ama panik yok...2 hafta orda kalirsann her turlu kontrolun oluyor ondan sonra emre bey okey veriyor buraya yani yasadigin yere dönmene...mucuksssssssshee bu arada kalicak yerin yoksa cok bariz fiyata kalicak yerde temin ediliyor....aci bademdee

acibademde kalacagim canim güvenli ellerdeyim yani :) ben carsamba ameliyat oluyorum ve gelen carsambada geri ucuyorum o kadar cok kalamayacagim malesef. Ama sorun degil galiba yoksa söylerlerdi. offf sabah yolculuk basliyorr yavas yavas heycanlaniyormuyum neeee :18:

ee tabi uzun zamandır hayalini kurduğun olay gerçekleşcek.tahmin edebiliyorum cnm dualarımız seninle.umarım ameliyatın sorunsuz geçer

Kizlar suan hastanedeyim yarin öngörüsme var heycanliyim. Emre bey hastaneye geldi ayaküstü görüstük. kan alindi, önlügümü faslan teslim ettiler koluma bandimi bile taktilar :) simdilik benden bukadar yarin ola hayrola

Son düzenleme:
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiii....ayni bebekler gibi bileiklik takiliyo bende de vardi..mavis doktoruma bollll selam söyleeee......ayy benide heyecan basdi beee:) oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…