Iste beklenen gün 8 Aralik yaklasti

İnşallah herşey gönlünce olur, acısız sancısız herşey birnada geçip biter. İnan seni çok iyi anlıyorum. Bir aksilik olmazsa ben desenden çok ksıa bir süre sonra ameliyat olacağım burnumdan. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hepinize iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkür ediyorum kizlar, heycan artmaya basladi artik bugün tasarimi falan cok merak ediyorum nasil gecicek bakalim.
Ilknurcum sanada simididen cok gecmis olsun, kisa bir zaman derken bir hafta falanmi var senin ameliyata ? belki karsilasiriz kimbilir :)

şimdiden gelmiş gecmis olsun canım :) umarım hersey istediğin gibi olur ve sorunsuz olur..emre İlhan i çok duyduk çok okuduk iyi bir doktor belli :) ameliyat sonrası resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz canım :) profilden profilden :))
tabii deneyimlerini de :)
Ocak ayında olucam bende ameliyatımı inşallah :)

Hallo moonshine,

sen nerden Istanbula geldin? Bende almanyadan Mart´a düsüniyorum. Ama daha biraz cekiniyorum, cünkü ben cok sade ve düz burun istiyorum, ve Ilhan bey galiba biraz kavisli yapiyor galiba?!

Insallah OP iyi gecer!

Selamlar Sema

moonshine´cim demekki hastanedesin bile, hersey diledigin gibi olsun cnm. heycanlimisin? öyleyse güzel alisverislerini düsün ameliyati düsünme güzel seyler düsün. tasarimin nasil gecti. iyi haberlerini bekliyorum, dr.cumuzada selamlar :79: toi toi toi

canlarim cok sagolun suan heycanlanmaya basladim aglayabilirim bakin simdi ona göre :)
tasarim güzel gecti ne istedigimi anlatabildim doktror beye ve ortak noktada bulustuk dogal kalkik olmayan ve kaviste pek olmayacak ama önden bakildiginda ki görüntü daraltilacak uc daraltilacak ve tabiki asil sorun burun ucu düsüklügü giderilecek.
Simdi birkez daha güclü bir dua bekliyorum yarin icin kizlar, hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun ilk firsatta haberdar ederim sizleri

Saat kaçta olacaksın bilmiyorum ama şuanda senin için dua ediyorum, yaklaşık iki ay kadar önce ben de aynı durumdaydım, duanın gücüne çok inanıyorum, inşallah Allah'ın izniyle sağa salim ameliyat olup güzel burnuşuna ve sağlığına kavuşacaksın, Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah yardımcın olsun.bana göre fazla sorunu olmayan güzel bir burnun vardı.ameliyattan sonra fıstık gibi olucak eminim.emre bey olabilecek en iyi burnu yapıcaktır sana.şimdiden geçmiş olsun canım

bitanemm dualarimiz seninlee....suan muhtemelen hastanedesinn....aklim sende...guzel haberlerini bekliyorum...ALLAH yardimcin olsun...aramiza katilmani 4 gözle deil, 8 gözle bekliyoruzz...mucukss simdidenm yeni burnusuna guzel oldundan eminimmmm....

iki saat oldu cikali, haber etmek ístedim, sorunsuz gecmis, nefeste zorlaniyorum bogazim tahris oldugu icin sis gibi, agrim sizim yok suan cok sükür. cok sagolun arkadalsr, zor bir gece beni bekliyor gibi

iki saat oldu cikali, haber etmek ístedim, sorunsuz gecmis, nefeste zorlaniyorum bogazim tahris oldugu icin sis gibi, agrim sizim yok suan cok sükür. cok sagolun arkadalsr, zor bir gece beni bekliyor gibi

Hadi geçmiş olsun canım, şu iki geceyi atlat sonrası kolay.Gece boyunca yudum yudum su al ağzına kurumayı önler.

hadi çok geçmiş olsun canım.inan bugünün 8aralık'ı geçtiğini bilmeden sana yazıyordum,şimdiden geçmiş olsun diyecektimki ya bugün ayın kaçı dedim.Baktımki 9aralıkmış:)O halde ÇOK GEÇMİŞ OLSUN yazayım dedim.Canım herşey yolunda gitömiş ve yakındada çok çok memnun olarak döneceksindir nşllh aramıza.Mutlu haberlerledönmen dileğii ile.Alaha Emanet Ol.

hepinize cok tesekkür ederim ilginizden dolayi... gecem ve günüm baya zor gecti bunaldim cünki bende kulak estetigide oldu kulaklarin icine bezde konmus antiboytikli o yüzden ses alamiyosun dogru düzgün kafan sarili bogaz tahris olup sislik yapmis yutkunmaz zor. psikolojik olarakta etkilendim bu darlik hissinden ama burunmda cok sükür aci sizi duymadim. ama dün pisman olmadim degil degermiydi diye galiba herkeste oluyor bu. gece cok uykum vardi ama 2 dakikada bir gözlerimi acip geri daliyordum sabaha kadar böyle devam etti saatte karsimda. bguünlükt ebukadar sürekli uykum var haa birdee yeni avatariniz benim gözaltlarim acaip sis ve mor .

çook geçmiş olsun.. oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah.. bakalım sırada biz varız (27 Aralık)..
Kardeşim ve ben... burun ve çene :)))
biz de dualarınızı bekliyoruz.. resimleri de eklersin haftaya artık. tekrar tekrar geçmiş olsun.. hiç pişman olma inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…