Iste beklenen gün 8 Aralik yaklasti

bebemmmmmmmmmmmm bidenemmmmmmm cok gecmis olsunn öyle mutlu oldumki bak iste sende cikdin aradan darisi tum isteyenlerin basinaaa... simdide diger arkadasimiz 23 aralik icin gun sayicass:)) bebem gecmis olsunnn cokl merak ediyorum seni yaa ..bebem gecicek hepsii sabirli olman gerekiyor ameliyatdan bende cikinca bogazimda bi sizi vardi ama ertesi gun gecdi ... yerimm yaaaa:) daha dun gibi mesajlasiyoduk..mucukssss

geçmiş olsun cnm çıktın işte hayırlısıyla

sagolun kizlar bugün moralim yerine gelmeye basladi kulak sargi bezide cikarilinca ohh be dünya varmis :) benim bukadar bunalim olmamda kulak olayinin büyük etkisi oldu sanirim. Agri konusunda cok cok sükür sorunum olmadi hic sizi bile duymadim ama bogazim tahris oldugu icin baya hasta modunda gecirdim günleri halada gecti sayilmaz. Bunada sükür.
Burun seklin egelince güzel biseye benziyor yalniz kisa gibi geldi bana dudak arasi cok acik olmasin istemistim herhalde sisliklerden sonra yani 1 yilin sonunda o mesafe kapanir degilmi ???

moonshine,
sen çene implantından da bahsediyordun, vaz mı geçtin?
yoksa oldun da benim gözümden mi kaçtı!
resminden pek anlayamadım ama güzel olmuştur inşallah, tam istediğin gibi...
sırada biz varız iyi dileklerinize, desteğinize, tecrübelerinize ve de resimlerinize ihtiyacımız var..
çok geçmiş olsun..

yok canim cene yaptirmadim burun yeterli gelecegini düsünüyorum profilim icin 100% olmasada, bunada sükür. Insallah yakinda sizlerind eiyi haberlerinizi duyariz burdan Allah kolaylik versin simdiden canim.

Geçmiş olsun.. bir süredir giremedim ama inan aklım ve gönlüm sendeydi. Bir aksilik olmazsa ben amliyatımı bu haftasonuna doğru olacağım. Darısı başıma. Ameliyat öncesi korkusu ayrı ameliyat sonrası durumu düşünmek ayrı zor geliyor. Fakat böyle örnekler de cesaret veriyor. Umarım şişlikler inince tam gönlüne göre olmuş bir burnun olacak.
Yazmak bile heyecanlandırıyor beni....

çok geçmiş olsun cnm.eminim çok güzel olmuştur inş şişliklerde kısa zamanda iner.arklık isteği yolladım cnm kabul edersen bende görmek isterim :)

canım burnun cok güzel olcak .. resmine baktım belli zaten güzel bi burun oldugu ..darısı basıma insallahh sana da tekrar gecms olsn cnm dualarımız seninle

bebem ya ... öldüm merakdan catlayipp kurtlarimi dökdüm yerlere ..( hani ben nie goremiom resimini yaaaaaaaaaaaaaa(84:

findik burunlumm....okyanus gozlum...super olmus yaaa emre beyin eline saglik...mucuksss ...hergun resim cekkk :):82:

alcim ciktiiii tabi tamponlarda bugün :)) kisa bir an gösterdi emre bey bant yapmadan begendim hafiffff kavis uc baya sis ve sert suán tabi. boyu kisa geliyor sisler inince birazdaha uzar herhalde özellikle dudak arasi mesafe kapansin istiyorum ve umit ediyorum. Sizlerde nasildi kizlar iniyor demiiiiiiii :18:

inerr inerrr....meraklanma....burnun henuz kendinde deill marsdan gelmis gibi dünyaya alismaya calisiyor:))) bu arada resmini cekdinmi cekkkkkkkkkkkk:)) tmponlar acimadi dimii..ben cok panik yapmisdim... ama cok sükür gozlerimi kapattimm koltuga yapismisdim ve hic acimadii...sende nasildi:86:

cekiyorum resim canim birazdaha morluklarim gitsin eklicem yeni resimler insallah. Yok kiz sükür acimadi, bende panik yaptim ter basti panikten :) dikislerde tamponda acimadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…