işte benim 4 aylık evim :)

güle güle otur canım eşyaların güzel ama,güzelliğini görmek için biraz dikkatli bakmak lazım.etraftaki küçük eşyalardan görünmüyolar çünkü.bu evi temizlemek çok çook zordur sanırım herşey açık raflarda.çakmakları bile rafa dizmişsin.saklama kutularıyla raflara dizsen bukadar dağınık görünmez belki.yeni evinizde biraz daha derli toplu bir düzen diliyorum.umarım alınmadın canım.yeni evinizde mutluluklar.

Yeni evinde de mutluluklar dilerim. Mobilyalarini bende begendim .oturma odası koltuklarıni ozellikle. Bende sade ev sevenlerdenim . Temizligi de kolay oluyor:) her yere ortu koymussun canim biraz azaltsan daha guzel olur. Birde butun o raflardakileri dolap iclerine kaldirman gerekir... salonun ilk hali tv.acisindan daha kullanışlı geldi bana.. allah saglik ve huzur versin.

Huzurla oturun evinizde dilerim öncelikle....
Sonra da;

Tez zamanda tüm fazlalıkları ve pek tabii o örtüleri (özellikle tv. ünitesindeki , banyodaki ve patates/soğan sepetlerinin üzerindeki) kaldırın.

Salonunuzun 2. hali daha güzel,oturma odanızda koltuk örtüsüz daha şık.

Banyo ve mutfağı iyice bir eleyin bence;emin oluun hem temizlik rahat olacak hemde siz daha rahat edeceksiniz.

Örtüler ,açık görünen raflar ,çok fazla aksesuar :) bence ev çok dağınık ve karışık gözüküyor.
Abur cubur yeniyor diye neden örtü örtüyorsun ki koltuklara her gün o örtüleri silkeleyip tekrar sermek yerine süpürgeyle süpürürsün koltuklarını.

Silkmekten daha kolay süpürüp gecmk evet.. Ama acık renk oldugu için çok leke oluyo..oyuzden en kolay cozum ortu. Herkese ilgilenp yorum yptgnz icn ck tesekkur ederım..en kısa zamanda dedıklerınızı uygulıycam yenı evımde:) sonrada tekrar resım eklerım

diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum..çok fazla ıvır zıvıra yer vermişsin canım...

fırın üzerinde kahveyi açıp saçmışsın o kahveler tozlanmıyormu merak ettim birde fırın çalışıyorken kahveler oradamı duruyor hep :44:

stickerların çok ama çok fazla her yere yapıştırmışsın..mutfak ve banyoda aradığını bulman çok zor gözüküyor...

inşallah yeni evinde daha sade bir tercih yaparsın...

misafir odanı begendim ama yerdeki çiçekleri ve tv üniteni biraz rahatlat bence...

yinede ağız tadıyla oturmanızı diliyorum en önemlisi o çünkü

güle güle sağlıkla oturun evinizde bende diğer arkadaşlara katılıyorum eviniz ıvız zıvırdan çok kalabalık görünüyor ben evimde sadelikten yanayım çok az aksesuarım var sizde biraz eleyin bence daha iyi olacaktır.
birde merak ettim evdeki raflar sizin fikrinizmiydi yoksa evde varmıydı .Evin her yerinde raf var ve çok ıvır zıvırla dolu.Lütfen kızmayın sağlık ve mutlulukla oturun

aman allahım çakmakları bile dizmişsin ,kahve çekirdeklerini dökmüşsün ,raflar karmakarışık ,eşyan çok güzel ama detaylara bakmaktan göremedim desem yeridir ,o stickerları filan sök ne o öyle çok avam ,yani senin gözün yorulmuyormu ,ay içim daraldı ..

Güle güle oturun.Fakat evinde çok incik boncuk var.
Bu haliyle,4 aylık değil,40 yıllık gibi görünüyor.

Aslında sadeliği de seven bir yanın olmalı çünkü eşyaların sade,koridor halın da öyle ve mavili odadaki renk uyumu güzel.
Ivır zıvıra fazla kaptırmışsın,evcilik oynayan çocuklar gibi dizmişsin bazı şeyleri:)

Mutfak rafında örtü üzerine örtü,onların üzerinde tost makinası ve üzerinde yine örtü gördüm.
Örtü,raf ve sticker konusunda epey aşırıya kaçmışsın.

Mesela salon sehpasındaki örtüyü kaldırsan,üzerinde sadece kahverengi objeleri bıraksan.
Kahverengi tabağın içini boşaltsan...Taşlı tabağın içine tekrar taş koymak hiç olmamış.
Tv ünitesinde örtü kullanmasan,çerçeveleri azaltsan.Bunlar bile çok farkeder.

Bu arada tv yoksa neden ünitesi var diye düşünmedim değil.Ama sanırım tv sonradan gelecek.
Oturma odandaki beyaz zigonları (içiçe ve boş olmak kaydıyla) tekli koltukların arasında koyabilirsin.
Her boşluğa değil,köşelere çiçek yerleştirebilirsin.

canım yanlış anlama eşyaların falan güzeller ama evini okadar çok karmaşa içine sokmuşsun ki, güzellikler hep arka planda kalmış...
mutfağını incelerken gözlerim yoruldu....salon oturma odası banyo falan nekadar gereksiz ıvır zıvır dolu öyle..canım kızma bana lütfen ama bu tür süs püs biblo miblo işleri, insanın ruhunu daraltır...her an bişey düşüp kırılacak gibi, rahat hareket edemez insan...banyoda birsürü yapıştırma süs biblo falan hele mutfaktakiler... buzdolabında yer kalmamaış, hiç tarzım olmadığı için garip geldi belkide bana...senin tercihin senin zevkin ama sadece fikrimi beyan ettim...güle güle oturun ama biraz ferahlatır ıvır zıvırdan kurtulursanız daha rahat edersiniz...benim evimde bir iğne bile süs püs yoktur... sadece salonumda konsol üzerinde üç parça aksesuarım var...onun dışında tek parca yoktur..zevkler tartışılmaz tabi, seviyorsanız siz bilirsiniz tabi..allah mutlu mesut yaşatsın..

canım evin eşyaların çok güzel ama herkesin dediği şeyi ben de söylemek istedim.kolay kolay yorumlarda bulunmam ama o kadar ıvır zıvırın varki hem mobilyalarını gölgede bırakmış hem de kendilerini.izin verirsen tek tek anlatmak istiyorum.mesela buzdolanındaki süsler...ayrı ayrı baktığında hepsi çok hoşlar ama inan bunun için belki 1 dkmı harcadım.bu şekilde bakan gözler orada güzel mıknatısları değil karman çorman fazlalığı görür.eğer kıyamıyorsan sadece 3-5 tane koy gerisini kaldır canın sıkıldıkça değiştirirsin.mutfak rafının üstünde saklama kabından bakliyata çatal kaşıktan tencereye kadar dolap içlerinde saklanması gereken şeyler var.oranın da ciddi elden geçmesi gerekiyor.bildiğim kadarıyla mikrodalganın üstüne örtü konmamalı.onun üstündeki delikleri kapanmamalıymış.bunu demişken örtü olayına girmiyorum bile giren girdi ya komik gelecek belki ama yatak odandaki tvnin fişi çok gözümü aldı onu rafın ordan geçirmeyip serbest bıraksan daha iyi duracak.koltuk örtülerin hem renk hem desen açısından pek hoşuma gitmedi.bi de sadece oturma yerlerini örtmeni tavsiye ederim.sen yan kolları hatta sırt kısmını bile örtmüşsün güzelim koltuklar yasa bürünmüş resmen.şöyle beyaz yada krem tonlarında düz bi örtüyü sadece oturma minderine koyarsan hem siz rahat edersiniz hem biz ah o banyooo canımm yaaa çok tatlısın gerçekten.içindeki o sevinci evini daha güzel yapmak için gösterdiğin çabayı anlıyorum ama bunu yaparken farkında olmadan kötü sonuçlara neden olmuşsun.zaten bu kadar yorum yapmamın nedeni de bu.öyle güzel eşyaların varki onları böyle gölgelemene benim gönlüm el vermedi.kesinlikle banyoda stickera dair ne varsa çıkarmalısın.ya bi de raf yaptırmak yerine çamaşır makinesinin üstüne dolap yaptırsanız herşeyi makinenin üstündekilerle beraber içine yerleştirirdiniz hiç göz yormazdı.lavabo aynasındaki örtüleri de diyim bari hatırı kalmasın salondaki çatal kaçık sandığının ve tv ünitesinin raflarındaki örtüleride kaldırırsan daha iyi olur.bide o sandığın içinden çıkan örtü bence hiç dekoratif bi görüntü vermemiş.aynı şey oturma odandaki zigon sehpaların içinde geçerli hepsini içiçe koyarsan daha güzel durur.salondaki saksı çiçeğinde çok yüksekte kalmış ya daha alçak bi sehpaya ya da yere koymanı öneririm.umarım kırmamışımdır.amacım eleştirmekten ziyade yardımcı olmaktı.sadeleştirdikten sonra resimleri bekliyorum

Canım hayırlı olsun güle güle oturun eşyalarınızı mutlulukla eskitin.Eskitincede desenliye desenli kombini yapma derim herksesin zevki farklı ama çok fazla ıvır zıvırın var.Banyo duvarların küvet çok fazla süslü ve göz yorucu olmakla beraber alakasız.Her yeri doldurmuşsun 4 aylık ev olarak fazla ... koltuk örtülerin desenli halı desenli koltuklar desenli duvarlar süsler birbiriyle uyumsuz .Abartı var.Evde bol şeyler değil az öz ve gerekli uyumlu eşyalar ve objeler olursa eşyanı güzel gösterir.Sadece divan ve masada olsa böyledir en şaşaa lı eşyalar olsada süsler arasında eşyaların kaybolmuş.Desenli ile düz kombin edilir bunada tekrar değinmek istedim.

Güle güle otur insallah. ama cidden çakmaklar öyle dizilir mi yaa..Senin evinde aksesuar adına birşey yokki eşyaların olması gereken değiller sadece.Deterjanların bir dolapta,çakmakların bir çekmecede,kavanozların bir dolapta ,kahven bir şişenin içinde ve özellikle o stickerlar çöpe atılmış olursa herşey cok daha gözükecek ve dolayısıyla kendine aksesuar koyacak yer acarsın.Dediğim senin evindeki sorun aksesuar değil.
Alınma please :))) Fikir edinmen için düşüncelerimi yazdım.

canımın içi o dantelleri kaldırsan
istersen kolalayıp çerçeveleyip birkaçını duvara as, çok güzel duruyor öptümnanaktan

ya arkadaşlar herkesin zevki farklı her insanında düzen anlayışı farklıdır duvara asın demek ne demek arkadaş heveslenmiş resimleri koymuş kırıcı olmadan rencide etmeden fikir beyan ederseniz iyi olur bence onun evi şuanda göz önünde acaba sizinkiler ne alemde onda gördüğünüz eksiklikleri bence kendi evinizde uyarlayın bu arada duvarınızda şık olacağını düşünüyosanız ben size çerçeveler gönderirim saygılar

Arkadaşım, evinde ailenle birlikte uzun uzun yıllar mutlu yaşayın inşallah. Kişisel zevkine saygı duyuyorum fakat benim şahsi fikrimi sorarsan eğer, banyo ve mutfağına dolap yaptırıp dışarıda duran ıvır zıvırları o dolaplara koyabilirsin. Aslında temiz bir hanımsın belli ama ev ıvır zıvırdan çok dağınık ve düzensiz duruyor cnm.

walla ne diyeceğimi şaşırdım daha doğrusu gördüklerime inanamadım her yer ıvır zıvır dolu biraz ağır olacak ama kusura bakma 4 aylık hali buysa 10 yıl sonra çöp ev olur heralde biraz ayıklaman lazım bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…