- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi muratoslem
-
teşekkür ederim fikirleriniz için
ıvır zıvırı sevdiğim için herşeyi doldurdum..ama şimdilerde bende sıkılmaya başladım..özlellklede dedgnz gbi mutfaktan..rahat hareket edemyrum çok dolu..ama kiradayım bir bir buçuk ay sonra evimin inşaatı biticek taşınıcagım o yüzden bu ara ilgildnmiyorum evimle..zaten yavaştan toplanıyorum..taşındığımda daha şık bi evim oluck inş.ama eşyalrmı seviyorum :)
teşekkür ederim fikirleriniz için
ıvır zıvırı sevdiğim için herşeyi doldurdum..ama şimdilerde bende sıkılmaya başladım..özlellklede dedgnz gbi mutfaktan..rahat hareket edemyrum çok dolu..ama kiradayım bir bir buçuk ay sonra evimin inşaatı biticek taşınıcagım o yüzden bu ara ilgildnmiyorum evimle..zaten yavaştan toplanıyorum..taşındığımda daha şık bi evim oluck inş.ama eşyalrmı seviyorum :)[
mrb ben yenı uye oldum ve bu bolumu gecekten cok sevdım.ama senın evın ıcın yorumum ıse evet yorumlarda da dedığı gb cok karısık bır ev fakat zevk meselesı.bende boyleydım bukadar olmasa da fakat cocuktan sonra cok sadelestırdım evımı ınan bana sımdı cok rahatım.temızlıgımde rahat evımde artık nefes alan bır ev.yenı evıme gecınce sade ve sık olucak demıssın.yenı evının fotoları var mı gercekten merak ettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?