salondaki aynana bayıldım cnm ısıl ısıl cok güzel duruyr banyo ve mutfaga zaten söz söylenemez tam benim istedigim gibi nerden buldunuz modelini ne olarak geciyr tam adıyla ögrenmem mümkünmü cnm Allah agız tadıyla mutlu saglıklı bi ömür gecirmeyi nasip eder inş evinizde :)
gülçin06 .!.:slm canım oğlunun odasındaki tek renk kırmızı hali hangi marka acaba ben arıyorum fakat bulamdımfdaa cvp verirseen çok memnun olurum.allah agız tadıyla otrumayı nasip etsinn..
perfect
Çok güzel canım evin güle güle huzurla otur birde bi şey sorcam izmirin neresi?? bende ev almayı düşünüyorumda ?? evin içi çok hoşuma gitti
eviniz çok güzel
herşey çok modern ve şık...ışıl ışıl
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin sevdiklerinizle birlikte
yanlız yemek odanzı çok beğendim.markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim :)
Gule gule oturun hersey cok uyumlu:)
cok guzell eviniz gercekten, misraa arkadasima katiliyorum mutfak banyo dolaplari super cocuk odasinin kirmizili olusu da harika bence hemendegmesin diyelim:)
Çok beğendim.Bende salonumun duvarını kırdırp amerikan mutfak ve salon şeklinde kullanacağım.Özellikle mutfağınız bana çok güzel fikir verdi.Paylaştığınız için teşekküredeim.GErçi ben içmimar arıyorum ama şuana kadar bir öneri gelmedi.İş başa düşerse sizin kadaar güzel dekor edebilirmiyim bilmiyorum.Belliki çok uğraş vermişsiniz.Allah nazarlardan korusun.Evinizde hayırlı olsun.İnşallah uğur getirir her birinize hep güzel günler yaşarsınız..
sanırım daha önce yorum yapmıştım ama yine baktım yine beğendim canım çok hoşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?