İşte benim evim....

mutfağına bayıldım.yatak odanda galiba çok kullanışlı gibi.küçük odaya iyi bir şekilde dizayn edilmiş.herşey çok güzel.sağlıcakla,güle güle oturun.

süper bir dekorasyon çok hoş olmuş güle güle oturun canım sakıncası yoksa yatak odası takımınızı nerden aldınız ...

Banyo ve mutfak dolapların çok kullanışlı ve çok güzel görünüyor,çok zevkli döşemişsin...Heryer çok huzurlu görünüyor...Allah mutlulğnuzu daim etsin güzel yuvanızda...

içmimarlar olmadık köşelere öyle güzel fikirlerr veriyorlarki bayılıyorum.Renklerin kombinasyonu nu da çok güzel ayarlayabiliyorlar. Fakat iş başa düştü şmdi tatildeyiz dönüşte başlayacağız. Ben duvar kırdırmak teras yaptırmakda istediğim için ayrıca catı katı olmasından ötürü mimar şart diye düşündüm. Çünkü ortada kolonlar kalacak çatı çökermi vs. doğrusunu istersen dönüşte neler olacak neler şimdiden çok heyecanlıyım. inşallah fotoğraflarımı koyarım görürsünüz. evine tekrar baktım tekrar çok beyendim güle güle oturun.

İyi ramazanlar

canım evin çok şık allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey sorcam peçetelik bulaşık detarjanlığı takımı var ya onu nereden aldın öyle bir şey arıyorum ama bulamadım.

Eviniz göze çok güzel görünüyor.Allah nazardan kem gözlerden esirgesin.
can sağlığı huzur mutluluk ile oturun inşallah...

Merhaba tekrar baktım evinize gerçekten çok güzel.Yerleri soracaktım sanırım mutfak ve koridorlar aynı bej rengi parlak granittimi?nasıl memnunmusunuz bize çok önermediler ama siz tecrübelisiniz temizliği kolaymı kayma felan yapıyormu acaba?

Güle güle oturun .Herkes gibi bende beğendim.Ben salonunu özelliklede halılarını çok begendim canım a.s

teşekkürler canım....halıların kullanması biraz zor...çok tüy döküyorlar...kürk gibi oldukları için...yerde kullanılınca üzerine bastıkça tüy döküyolar....

beğenmene sevindim...bu aynayı 500TL'ye izmir kısık köy mobilyacılar çarşısından diğer mobilyalarımı aldığım yerden aldım...ama bildik bir yer değil...tasarım onların...dışarıya yaptırıyorlarmış....

mutfağına bayıldım.yatak odanda galiba çok kullanışlı gibi.küçük odaya iyi bir şekilde dizayn edilmiş.herşey çok güzel.sağlıcakla,güle güle oturun.

teşekkürler canım....evet yatak odam biraz küçük o yüzden herşeyi mm. bazında ölçerek yaptırdık...ölçüye göre imalat yapılınca kullanışlı oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…