- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
teşekkürler. çok şekersin:)Güle güle oturun ben. Çok beğendim
teşekkür ederim canımcım. aklımda hep başka renkler ve modeller vardı ama 4 yıl sonunda böyle bi şey çıktı ortaya. Allah herkesin her şeyini içine sindirsin.Gule gule mutlu gunlerde oturun evinizi evinizin enerjisini cok begendim hersey cok ama cok guzel tatlim
yaa ne güzel? çok teşekkür ederim. klasik olucak ama " daha iyileri senin olsun" gerçekten diyorum ama.özellikle mutfağınızı çok beğendim güle güle huzurlu mutlu günlerde oturun
Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
ayyçok teşekkür ederim. pek sevindim yorumunasade şık bir evyıllar geçse de demode olmaz bu tarz evler , böyle evleri çok beğeniyorum tam benim tarzım güle güle oturun
çok çok teşekkür ederim. ben de perdelerimi pek severim.bayıldım evinize güle güle oturun
özellikle perdeler ve banyodaki havluluk çok hoşuma gitti
ben de herkese aynı temennilerimi gönderiyorum. önce sizeçok güzel bir evin var.sağlıklı huzurlu bir ömür,eşinizle mutluluklar diliyorum.
tabiki kırılmadım:)sadece bir öneri yada eleştiri kabulederseniz; salon berjerlerinize pek ısınamadım yerinizde olsam oturma odamdaki gibi ahsap ayakları olan o güzel berjerlerden koyardım hatta direk onları bile koyabilirsiniz renk ve desen cok abes kacmaz sanırım hatta önündeki ayaklıklık pufuyla birlikte koyardım , kızmadınız umarım evinizi cok begendim bu haliylede cok güzel ama oturma odasındaki berjerleri cok begendiğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?