işte benim evim!

yasemininkizi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
574
514
158
Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem

14. sayfada değişiklikler var:)

Eklentiler

• DSC_0060.webp
    109,7 KB · Görüntüleme: 7.382
  • DSC_0063.webp
    158,3 KB · Görüntüleme: 7.216
  • DSC_0066.webp
    139,5 KB · Görüntüleme: 8.330
  • DSC_0078.webp
    216,2 KB · Görüntüleme: 7.201
  • DSC_0070.webp
    249,2 KB · Görüntüleme: 7.149
  • DSC_0079.webp
    184,9 KB · Görüntüleme: 6.968
  • DSC_0085.webp
    174,3 KB · Görüntüleme: 6.728
  • DSC_0086.webp
    229,6 KB · Görüntüleme: 6.652
  • DSC_0088.webp
    225,7 KB · Görüntüleme: 6.652
  • DSC_0091.webp
    270,1 KB · Görüntüleme: 6.453
Son düzenleme:
bir küçük oturma odam var, onu 2. yatak odası yapmayı planlıyoruz, diğer boş oda da artık çocuk odası olacak. bakalım hayırlısı. diğer odalara buyursunlar... sanki karışık olmuş. bilmemniye?

Eklentiler

• DSC_0094.webp
    182,9 KB · Görüntüleme: 6.497
  • DSC_0095.webp
    154 KB · Görüntüleme: 6.324
  • DSC_0098.webp
    258,4 KB · Görüntüleme: 6.436
  • DSC_0099.webp
    261,5 KB · Görüntüleme: 6.277
  • DSC_0101.webp
    145,8 KB · Görüntüleme: 6.053
özellikle mutfağınızı çok beğendim güle güle huzurlu mutlu günlerde oturun

Gule gule mutlu gunlerde oturun evinizi evinizin enerjisini cok begendim hersey cok ama cok guzel tatlim
teşekkür ederim canımcım. aklımda hep başka renkler ve modeller vardı ama 4 yıl sonunda böyle bi şey çıktı ortaya. Allah herkesin her şeyini içine sindirsin.huzurlu evler versin hepimize.

sade şık bir ev yıllar geçse de demode olmaz bu tarz evler , böyle evleri çok beğeniyorum tam benim tarzım güle güle oturun

klasik modası kolay kokaygecmeyecek bir ev, insanda kalite algısı uyandırıyor tebrik ederim . Özellikle yemek odası aynanıza ve salon halılarınıza bayıldım , avizelerde cok yerinde bir secim olmus..

sadece bir öneri yada eleştiri kabulederseniz; salon berjerlerinize pek ısınamadım yerinizde olsam oturma odamdaki gibi ahsap ayakları olan o güzel berjerlerden koyardım hatta direk onları bile koyabilirsiniz renk ve desen cok abes kacmaz sanırım hatta önündeki ayaklıklık pufuyla birlikte koyardım , kızmadınız umarım evinizi cok begendim bu haliylede cok güzel ama oturma odasındaki berjerleri cok begendiğimden

tabiki kırılmadım:)
ben de denedim de aksesuarları değiştirmem gerekiyor komple diye vazgeçtim. ben eşyalarımı alalı nerdeyse 4,5 yıl oldu. o zamanlar şimdiki gibi güzel koltuklar yoktu. deri kaplı ve böyle kalın kollu dana gibi mobilyalar vardı. bunu da hadi bu olsun diye almıştık. deri yerlerini kadife kaplattım sadece.. ben de dediğin gibi koltuk almak istiyorum da şu sıralar pek mümkün değil. ama eleştirin gayet yerinde.
başlangıçta da dedğim gibi yapılacak çok iş oluyor da para pek olmuyor. yoksa neler neler olur da ....
bu arada küçük odamdaki berjerleri eskiciden 40'ar liraya aldım ve kaplattım. 2. elcilere uğrayın tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…