- Konu Sahibi yasemininkizi
-
CANIMCIM ben anlamamki bu dekarasyon işlerinden sadece o yeşil odana bitmiştim berjerli olann değiştirmişsin böylede güzel olmuşş amaaa illaki berjerler küçük odayaaaaa..hanımlar, salona ve yatak odasına sanki birer renk daha lazım ve canlı renkler olmalı. ben bilemedim?
puf, çiçek, tablo, çerçeve, mum, abajur gibi dekoratif eşyalar almayı planlıyorum, yani hem kafama hem cebime uygun bir şeyler bulursam. hangi renkler gider, tavsiyesi olan var mı?
:) sağol şekerim. ama artık küçük oturma odam olmayacak. köşe koltuktan bozma ikili koltuğu çıkarttım evden. çünkü misafir yatak odası için baza aldım. bu akşam gelicek inşallah; umarım güzel olmuştur (bazayı ve başlığını kaplattım da merak ediyorum) başlık pembeli desenli oldu, pembe koltuklar da ancak bu odaya iyi gider bundan sonraCANIMCIM ben anlamamki bu dekarasyon işlerinden sadece o yeşil odana bitmiştim berjerli olann değiştirmişsin böylede güzel olmuşş amaaa illaki berjerler küçük odayaaaaa..
Rucine'ciğim merhaba,birde yatak odasında gözüme carpan yatak bası ve ayna sanki diğer mobilyalarına göre biraz daha modern kalıyor ama dengelenmeyecek bir uzaklıkta olduklarını düşünmüyorum bir küçük sey daha gözüme carpıyor halılar acaba daha düz mü olsalardı dedim ama bunu dememde yatak örtüsününde desenli olmasının etkisi var acaba el dokuma yada deri bir halı mı olsa dedim seviyorsan .. komidin üzeri abajurlarda cok sıklık katıyor bulundukları odayı tamamlıyorlar zaten evinin tarzına uygun cok güzel birer tane secersin eminim:)
berjerler burayada yakışmışşşevde biraz değişiklik yaptım. Rucine'cim bakalım beğenecek misin?
teşekkür ederim canımcım. aklımda hep başka renkler ve modeller vardı ama 4 yıl sonunda böyle bi şey çıktı ortaya. Allah herkesin her şeyini içine sindirsin.huzurlu evler versin hepimize.
teşekkürler canım, beğenmene sevindim:) o zaman biz de sizin mıtfağı görelim mi?Çok modern ve hoş :) Mutlulukla oturun.
Mutfaklarımız neredeyse aynı çok benziyor benim mutfağıma :)
teşekkürler canım, beğenmene sevindim:) o zaman biz de sizin mıtfağı görelim mi?
teşekkürler canım, ben de sen gibi düşünüyorum da, ne renk eklesem bilemedim, hem içime sinen, hem de bütçeme uygun bir şeyler buldukça alıyorum, yavaş yavaş artık:)Cok sık ewiniz gercektende , ama biseyi eksik gordum renk , renkler cok donuk araya bi kac canlandirack biseyler sıkıştırın. Musmutlu gunlerde eskitin.
Tamam şeker bekliyoruz. Allah hayırlı etsin, çok mutlu olun e mi?Canım ben henüz nişanlıyım sadece evimiz kendimizin olduğu için yaptırdım mutfağımı.
İnşallah evleneyim her bi detayının fotosunu atacağım :)
Tamam şeker bekliyoruz. Allah hayırlı etsin, çok mutlu olun e mi?
teşekkür ederim canımçok güzel bir ev güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?