- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
teşekkür ederim canım. Duan için de ayrıca teşekkürler.Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım benim evin çok güzel :)
ben de yeşil hastasıyım. yorumun için teşekkür ederim.Çok hoş soft renkler her zaman tercihim özellikle kahve ve yeşil tonları herşey uyumlu...
Güle güle oturun....
avizelerim eski model. çok eskilerdi, spey boya ile boyadık, taşlarını tek tek çıkardım, yıkadım ve yeni tellerle tek tek taktım. sırf bu işler için el aletleri aldım. bildiğin deli işiydi ama değdi değil mi? elmasların tavanda harika bir yansıması oluyor bu arada.klasik modası kolay kokaygecmeyecek bir ev, insanda kalite algısı uyandırıyor tebrik ederim . Özellikle yemek odası aynanıza ve salon halılarınıza bayıldım , avizelerde cok yerinde bir secim olmus..
teşekkür ederim Yasemin'cim.Cok sicak bi ev masallah, gule gule otur....
tabiki kırılmadım:)
ben de denedim de aksesuarları değiştirmem gerekiyor komple diye vazgeçtim. ben eşyalarımı alalı nerdeyse 4,5 yıl oldu. o zamanlar şimdiki gibi güzel koltuklar yoktu. deri kaplı ve böyle kalın kollu dana gibi mobilyalar vardı. bunu da hadi bu olsun diye almıştık. deri yerlerini kadife kaplattım sadece.. ben de dediğin gibi koltuk almak istiyorum da şu sıralar pek mümkün değil. ama eleştirin gayet yerinde.
başlangıçta da dedğim gibi yapılacak çok iş oluyor da para pek olmuyor. yoksa neler neler olur da ....
bu arada küçük odamdaki berjerleri eskiciden 40'ar liraya aldım ve kaplattım. 2. elcilere uğrayın tavsiye ederim.
güle güle otur canım evine bayıldım herşeyin çok çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel gerçekten...Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
vuuuu ne güzel yorum buuuuuugüle güle otur canım evine bayıldım herşeyin çok çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel gerçekten...
canımmmmmmmmmmmmmmm banyodaki raflı havluluğu nereden aldınnnnnn bende öyle birşey arıyorum ama bulamadımmmmmm :/
ya canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :****vuuuu ne güzel yorum buuuuuuteşekkür ederim cicim.
koçtaş'tan aldım, çok da pahalı değil, o zaman 25 tl mi neydi,şimdi de yakın bi fiyattır. güzel ve kullanışlı, tavsiye ederim.
koltuklar hafif alçak olunca yayılıp, arkana yaslanıp oturması rahat oluyor.ah ben bayıldım o berjerlere resmen :) ne sans 40 lira simdiki eskicilerde uyandı valla o fiyata zordur artık bulmak
yalnız 3 lü kanepeleriniz cok sık zamansız koktuklar, berjerlerde kötü degil aslında. bu arada deri degilde kadife yaptırmanız cok süper olmus o bahsettiğiniz koltuklardan bende hoslanmam
güle güle oturun ve yineliyorum bu ev degil 4,5 44,5 senede gecse demode olmaz tarzı ve kalitesi var
tatlım koçtaşın sitesina baktım, sitede banyo bölümünde var, fiyatı da 30 tl. iyi günlerde kullan şimdidenya canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :****
bu akşam koçtaşa avize bakmaya gideceğim bu ne kadaaaaaaaa güzel bi iyi bi muteşen denk geldi böyle :):):) innşALLAH bulurum çok sağol.... musmutlu huzurlu bi şekilde otur yuvanda :)
bi de amin.tatlım koçtaşın sitesina baktım, sitede banyo bölümünde var, fiyatı da 30 tl. iyi günlerde kullan şimdiden
çokkkk teşekkür ederim canımmm. inşALLAH bende alacağım bu akşam.. banyom biraz ufak olacağı için böyle birşey bakınıp duruyordum :=)tatlım koçtaşın sitesina baktım, sitede banyo bölümünde var, fiyatı da 30 tl. iyi günlerde kullan şimdiden
ya evet eksikler bitmiyor değil mi..bizde daha evlenmedik ama herkes hep eksikelriniz daha uzuuuuuuuuuuuuunca bi süre bitmez diyor .)koltuklar hafif alçak olunca yayılıp, arkana yaslanıp oturması rahat oluyor.
yaptıracağım çok şey var, almam gereken de, artık sıraya koyduk, sonu yok çünkü bu işin. bi de makineler bozuluyor arada, başka eksiler çıkıyor hesapta olmayan.
yorumların için çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettin.
Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
aynen öyle. acele etme sen de, almış olmak içinde alma sakın. bazen hiç ummadığın mağazadan harika bir şey buluveriyorsun. hem zamanla moda da değişiyor, insanın alışveriş hırsı da hiç bitmiyor, eksiğin olsun ki, hayat meşgalen de olsun. her şey tam olunca sanki heyecan olmaz. yani bilemiyorum belki de olur. hmmm bilemedim. pek fena olmazdıya evet eksikler bitmiyor değil mi..bizde daha evlenmedik ama herkes hep eksikelriniz daha uzuuuuuuuuuuuuunca bi süre bitmez diyor .)
haklısın yya heyecan olsun dimiaynen öyle. acele etme sen de, almış olmak içinde alma sakın. bazen hiç ummadığın mağazadan harika bir şey buluveriyorsun. hem zamanla moda da değişiyor, insanın alışveriş hırsı da hiç bitmiyor, eksiğin olsun ki, hayat meşgalen de olsun. her şey tam olunca sanki heyecan olmaz. yani bilemiyorum belki de olur. hmmm bilemedim. pek fena olmazdıoff
Evinizle alakadar olduğunuz belli..Çok hoş bir düzen var..Ayrıca sade ve şık..Bir deeee nasıl desem hem böyle eski tarz bir havası var, hem de çok modern duruyor..Benim için bir evde önemli olan içindeyken böyle bir ferahlık hissedeceksin, boğmayacak seni..O düzeni ve havayı gördüm ben..Kırk yıllık yorumcular gibi konuştum ama içimden gelenler bunlarAllah huzurunuzu eksik etmesin bu güzel yuvanızdan :)
haklısın yya heyecan olsun dimibende çok çok doldurmadım evi şimdilik ama bakalım.... meşgalemiz hiç bitmesin :):)
ay çok alemsin. güldürdün beni. ama var ya süper yorumlar. benim de hissetmeye çalıştığım, eşya alırken tatmaya çalıştığım zevkleri ifade ettin. o yüzden bizimlasın bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?