işte benim evim!

Çok güzel bayıldım evinize ,kalite kokuyor.Bunu maddi anlamda söylemedim.Yani bu işten anlayan birisinin elinin değdiği belli.Küçük odadaki uyumu çok begendim o yeşil fonlar var ya hah o tonlarda bir salon yapmak hayalim.İlerde kendi evim ve yapacak imkanım olursa tabii.Banyoyu çok beğendim pıril piril ışıl ışıl ...Salondaki üçlüler çok rahat duruyor.Ayrıca az eşya olması da çok hoş.Evinizde uzun yıllar musmutlu yaşayın inşallah .

bravo sizebir kez daha o zaman bayılırım zaten eskiye helede yenilenmiş olanlara, avizeler agır duruyor kendini gösteriyor simdiki akriliklerden olmadıkları her hallerinden belli

Selam geztapo,
Begenmene çok sevindim. Site müdavimi olarak. İnş. Canım istedğn gibi döşersin evini. Nolcak bu ev merakımız bilmem zati?

Selam geztapo,
Begenmene çok sevindim. Site müdavimi olarak. İnş. Canım istedğn gibi döşersin evini. Nolcak bu ev merakımız bilmem zati?
Müdavimlik konusunda haklısın canım çok keyifli bir site 4 yıldan fazla oldu hergün uğrarım buraya .Kadının kalesi evidir der annem.Seviyorum dekorasyon işlerini.ıyi dileklerin için teşekkürler hersey gönlünce olsun

Çok güzel .... Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…