- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
yani işte öyle oldu denebilir. daha farklı hayallerim vardı ama şartlar böyle bir ev ortaya çıkardı. zaten aklındakiyle yaptığın pek birbirine uymuyor.ama böyle de seviyorum evimi.HeheheO zaman ne mutlu sana, zevkine göre bir evin olmuş :)
gel yavrum ne demek:)banyonda beni misafir edebilirsin..bayıldım
teşekkür ederim çok .eşyalarınız ve eviniz çok güzel arkadaşım, iyi günlerinizde kullanın
inşallah hepimizin evleri içimize sinen ömür boyu yaşamalık olsun.Sade şık ferah büyük ohhh omur boyu oturulur valla
Amiiiin insallah:)inşallah hepimizin evleri içimize sinen ömür boyu yaşamalık olsun.
Teşeküller canımçok güzel tertemiz güle güle oturun
bravo sizebir kez daha o zaman bayılırım zaten eskiye helede yenilenmiş olanlara, avizeler agır duruyor kendini gösteriyor simdiki akriliklerden olmadıkları her hallerinden belliavizelerim eski model. çok eskilerdi, spey boya ile boyadık, taşlarını tek tek çıkardım, yıkadım ve yeni tellerle tek tek taktım. sırf bu işler için el aletleri aldım. bildiğin deli işiydi ama değdi değil mi? elmasların tavanda harika bir yansıması oluyor bu arada.
bu arada yorumun beni mest ettiçok teşekkür ederim.
Selam geztapo,Çok güzel bayıldım evinize ,kalite kokuyor.Bunu maddi anlamda söylemedim.Yani bu işten anlayan birisinin elinin değdiği belli.Küçük odadaki uyumu çok begendim o yeşil fonlar var ya hah o tonlarda bir salon yapmak hayalim.İlerde kendi evim ve yapacak imkanım olursa tabii.Banyoyu çok beğendim pıril piril ışıl ışıl ...Salondaki üçlüler çok rahat duruyor.Ayrıca az eşya olması da çok hoş.Evinizde uzun yıllar musmutlu yaşayın inşallah .
Müdavimlik konusunda haklısın canım çok keyifli bir site 4 yıldan fazla oldu hergün uğrarım buraya .Kadının kalesi evidir der annem.Seviyorum dekorasyon işlerini.ıyi dileklerin için teşekkürler hersey gönlünce olsunSelam geztapo,
Begenmene çok sevindim. Site müdavimi olarak. İnş. Canım istedğn gibi döşersin evini. Nolcak bu ev merakımız bilmem zati?
Kızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
Çok güzel .... Güle güle kullanKızlar selam,
Bu dekorasyon işine zaten oldum olası ölüp biterdim, sitede fotoğrafları görünce bana bir şeyler oldu yine. e ben de benden bi şeyler olsun dedim. (bu aralar bu siteye de fena dadandım.)
dekorasyon işleri bana göre iktisadın temel teorisine benzer: sınırlı kaynaklar, sınırsız ihtiyaçlarÇarşıya pazara çıkmaya göriyim, gözüm mutlaka bi şeylere takılır, aklım mutlaka bir şeylerde kalır zaten.
Yapılası, alınası öyle iş, eşya var ki, oooo her gün yenisi ekleniyor.
Şimdilik durum fotoğraflardaki gibi. bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Buyursunlar efem
teşekkürler PembeliiGayet zarif güzel bir eviniz var mutlulukla oturun inşallah
Çok teşekkür ederim EcetubaSıradan olmayan güzel seçimler yapmışssınız güle güle oturun evinizde
işte bahsettiğim ev Glsema'cım. daha farklı şeyler düşünmüştük ama müteahit tek seçenekte kapatıyor iş, daha iyisini istiyosan ek para demekti. biz de hakkımıza razı olduk bir çok şeyde.Çok güzel .... Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?