Canım erkeklerin anneleri o kadar acımasızlar ki kendi kızları olsa gidip 1 ay yanlarında kalırlar gelin olunca cidden el kızı oluyor yabancıya yapılanı bile gelin diye yapmıyorlar çocukluğumda komşu hastayken hiç bir kan bağımız yokken hasta diye yemek verdiğimizi hatırlıyorum, bende hamileydim 10 haftalık 14 şubatta da kontrolüm vardı eşimle birlikte gittik doktora bebeğimin kalbi durmuş bırakmış bizi dayanmamış miniğim kalbi, kürtaj olmak zorunda kaldım fiziksel ağrısından ziyade psikolojik olarak zor bir süreçti ben de ailemden 2 saatlik mesefede oturuyorum hemen ailem geldi sağolsunlar ama akşama geri döndüler bize yemek falan da almışlar yemiyceğimizş bildikleri için, eşimden Allah razı olsun 3 gündür yanımda işe gitmedi benimle bana teselli oldu, eşimin ailesiyle sorunlarımız zaten vardı evet ama bu bebek sonuçta onların da torunlarıydı umurlarında olmadı eşim bildiği için çarş günü söylemedi cuma günü soyledi bana msj atarak 'geçmiş olsun' dediler sadece bunu bana hastanedeki hasta bakıcı da dedi hiç tanımadığım insan da dedi insanın zoruna gidiyor