- 25 Aralık 2016
- 16
- 12
- 1
- Konu Sahibi siyahinci13
-
Bi yaz memleleke geldim bi cafe barda 2 günlüğüne calismaya girdim benle birlikte bi arkadaşımda çalışıyordu çok eğlenceli vakit geciriyorduk memleketteydim içimdeki skintiyi az da olsa attım ve annemin yanındayım annemin tek başına calismasi benım zoruma gidiyordu. Çalıştığım yerin sahibi abi dediğim insan bana ilgisi olduğunu söyledi gerçekten iyi bi insan beni ilk gördüğünde bu evleneceğim kız demiş neyse ben kesinlikle kabul etmedim ise bile gitmek canım istemiyordu ama onda bişey vardı bi baba yakınlığı benden 10 yaş büyük entellektuel yasanmisliklari olan akıllı bi adam. Alıştım bu adama sevdim
Okuluma geri döndüğümde ara sıra telde konusuyorduk büyük bi aşk yoktu benim açımdan sadece hzur vardı güvendim ona
Bi gün ya gelir evleniriz ya da bu iş biter dedi. Sözüm sözdur bavulumu aldigim gibi geldim memlekete....
İsterseniz devamını anlatacagim
Güldürdünuz beni:)Kizzz reyting e göre mi yazacaksın
Hahahahah cok guldum Allah iylik versin :) ama umarim konu sahibesi bu kez hayal kirikligina ugramamistir...devamı için banka hesap numarasına 100 tl yollamanız gerekiyor, müracaat: ben
Bu yaptığınız nedir? Başka bir konuya yazdığı bir mesajı hangi maksatla afişe ediyorsunuz
Sahte hesap olduğuna inanıyorum . Ve herkezde öyle görüyor siz hariç.Bu yaptığınız nedir? Başka bir konuya yazdığı bir mesajı hangi maksatla afişe ediyorsunuz
Kiz bekletmeden verdiler bende sigara yakmistimHaftaya verilecek bölümün fragmanında bi yarım saat reklam veriyolar. Bizde yarım saat beklermiyiz
Bende hep yarım saat verirlerdi kk ya yazdımya lafımı yutturdu diyodumKiz bekletmeden verdiler bende sigara yakmistimama hatun devamini yazmadi mesajin uyudu mu ne etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?