- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
- 68
- Konu Sahibi sahteprensess
-
Canim güzel gunlerde kullanırsin inşallah aldiklarinda gayet güzel ve onlar bile ne kadar hafifletcek seni ilerde bendd yavas yavas aldim simdi rahatim acelen olmasaada yavasca alinca iyi oluyo benim fikrim boyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tsk ederim canım evet öyle almak istiyorum da masraflar felan zor oluyor ışte gene de ufak tefek alacagim
çok güzel canım çok beğendim rabbim tamamına erdirsin
Ooo senin işin daha zorms yabılmem mı bn hem okul hem ıs hem ceyız yapıyom
Amin inşallah
Ooo senin işin daha zorms ya
bende şimdi dersaneye başlayacağım o açıdan biraz masrafim artıyor çeyiz de ufak ufak alacagim
Zor olsa da tatlı telaş
hemde nasıl sürekli çeyiz düşünür öldüm bilgisayar başına geçince ilk işim porselen bakmak oluyor kafayı yemek üzeryimtatlı ve kafa sısırıcı
hemde nasıl sürekli çeyiz düşünür öldüm bilgisayar başına geçince ilk işim porselen bakmak oluyor kafayı yemek üzeryim
oooo butun sıtelerde ya elbıse ya ceyız bakıyom
Hastalık gibi birşey bu çeyiz işi de
sizin de yazınızı okudum ordan cevap veremedim de pudra gomlek veya sıfon bluz tarzı birşey ile siyah etek şık olabilir
Tabakların, kahvaltı takımın çok şeker.Güle güle kullanın
sağol canım dayanamayıp açtım topik cook heves ediyordum biliyorsunKuzum kader ortağım canımın içisiçeyiz topiğin hayırlı olsun. Az ama öz derler ya hani işte öyle bir topik olmuş. çok zevkli seçimler yapmışsın insanın gözü gönlü açılıyor baktıkça. Aşkınla güzel güzel kullanın in ş ALLAH. mutluluklar kuzucum
Kızceler birşey soracağımm bizim komsumuz sarev in kumaşıni getiriyor kendi dikiyor evinde şimdi annem benim çeyizim de misafir kullanımı için yorgan verecek ya onun nevresim takımını komsumuza diktirsem mi yoksa satın mi alsam kararsızım... Fikirlerinizi bekliyorum canlar
Güzel dikiyor canım burda öğretmen evine bile dikiyor fiyatta uygun ve kaliteli kumaş kendime kullanmak için alirim misafire de diktirmek mantikli geliyorbence satın al canım :) ama uygun dikiyorsa ve güzel dikebiliyorsa düşünebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?