işte benim ilk göz ağrılarım (:

Bref bnim ilk yemek takımı çeyizim. Bir şikayetim yok şuan memnunum. Fakat çatal bıçak takımında bref kesinlikle önermiyorum. Çünkü iyi değil bıçakları fln

Bref bnim ilk yemek takımı çeyizim. Bir şikayetim yok şuan memnunum. Fakat çatal bıçak takımında bref kesinlikle önermiyorum. Çünkü iyi değil bıçakları fln

Yorumunuz için cook teşekkür ederim bende korkuyordum ya kötü çıkarsa diye
çatal bıçak takımı olarak ya nehir in ya da emsanin almayı düşünüyorum

yemek takımı markadan çok şans işi biraz, kiminin ilk yıkamada boyaları atıyor, kimi lekeleniyor, kimi hemen çatlıyor , şans bu arada bursunla aldığın için azar azar alıyormuşsun, bende tecrübe ettim bu durumu, ufacık bir tavsiye vereyim :) zaman ilerledikçe büyük parcaları ( yani yüksek fiyatlı olanları örneğin su takımı, çay seti gibi) almak daha sıkıntılı oluyor çünkü işin içine başka masraflar giriyor ( bohça masrafı, nişan harcamaları vs.) ileri tarihe atmamak lazım büyük parçaları nasıl olsa alınır diyerek, illaki alınması lazım deyip almamak lazım fakat görüp çok begendiğin bir takım için paranı biriktir 2-3 ay hiçbir şey alma ama 3 ayın sonunda o büyük parcayı al canım

aynen öyle şansınza bakalım :)
doğru diyorsunuz daha yemek takımının borcunu oduyorum o bitsin kahvalti takımı ve ckb takımı alacagim taksitle alıyorum bi züccaciye den
annem de diyo buyukleri alalim diye zati

başlayınca devamı geliyor ben de üç dört ay oldu başlayalı neredeyse baya bitiyor aldıklarım her gördüğünü de almak istiyorsun :)

başlayınca devamı geliyor ben de üç dört ay oldu başlayalı neredeyse baya bitiyor aldıklarım her gördüğünü de almak istiyorsun :)
Aynen öyle maddiyata bakıyor ışte canım heves ettiklerimi felan alıyorum atanmaya saklıyorum asıl alisverisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…