İşte Benim Stilim All Star

Cok fazla tartisma ve laf sokma var ilk günden, dogal degil.
Benim izleninim kızlar tembihlenmisler bu kadar sert olmaları icin normalde izin verilmez. Kavgaya dayalı bir Allstar a alısık olun. Simdiden bazı haberler geldi son günlerde. O Nurella nında nıye terkedip agladıgını biliyorum ben. Sonra söyleriz.
2. hafta cekimleri bitti. 2 kız elendi su ana kadar. Ilk ben ögrendim ve yayınladım herkezden saatler önce nette iki haftadir ve dogru cıkdı.

Son düzenleme:
Yarından sonra ortalık toz duman olur bu yarısmada. Yapımcıların cok sansasyonel ve medyada konusulan bir IBS yapma planı göze carpıyor. Kızlar hem birbiriyle hemde juri ile kavga edecekler. Esi mafya tarafından oldurulen ve aldatılan kadın rolundekı Nazlı Hamarat da son koz olarak tutuluyor onuda devreye sokunca neler olur gorucegız.
Bu mantıkla bu yarısmanın asla neden canlı cekılemeyecegını anlıyacak herkez.

Siz bu kadar seyi nerden biliyosunuz radyo televizyon isiyle mi ugrasiyosunuz???

iyice anaokul seviyesine inmiş,
32 bölüm dizi gibi yazıp oynuyorlar.
yarım saatten fazla izleyemedim, resmen insanla aptal yerine koyup dalga geçiyolar.
keşke rtük yasaklasa

o kadar laf ediyoruz gene de izliyoruz çok salak bir milletiz yeminle kızların eline vermişler tekstleri ezberleyip çıkmışlar meydana bariz..yoksa o mimikleri aklı kamil hiç kimse yapamaz..

kavga mı tarz yarısması mı bellı degıl.

Siz bu kadar seyi nerden biliyosunuz radyo televizyon isiyle mi ugrasiyosunuz???

Ben Instagramda her seyi yazdim gecen ay boyunca tum olaylarin nedenlerini izlenimleri, sonra bazi yarismacilar begendi ve teyit etti, hatta bazi kizlar acayip seyler bile soyledi, is tahmin ettigimizden daha karisik ve kurgulu. Bilseniz akliniz sasar. Subat ayindan beri yasananlar da perde arkasinda cok sey var. Ben bu kadarini tahmin etmiyordum ancak simdi sistemi ve yayin politikasini cozdum kimi neden aldiklarini ve kimleri neden ikna edemediklerini anliyorum.
Katilmayan kizlar in ekip ile yasadiklari ve nedenlerin de cok sert seyler var.

lost senmisin

dun kım elendı

Lost un her dedigi 2 seyden biri dogru degil, yarismayi izlemiyor sonra gelen bilgiyi carpitip koyuyor. O survivior ve IBS sezon 3 da bazi kizlarin propagandasini yapmaktan baska bir sey yapmadi artik IBS yazmiyor. Zaten tarafsiz degildi bazi yazdiklari dogru olsada, cok art niyetli seylerde yazdi.

Elenenler i herkez yazdi artik instagramda zaten, ama sunu soylim Emel ve Nihal kollaniyor halen. Nazli Sultan suan yarismanin favorisi, finale kalir. Disaridan sponsor styling magaza ve sevgililerin destegi var, iyi kombiler yapicak yuksek puanlar alicak haftalar boyunca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…