Siz bu kadar seyi nerden biliyosunuz radyo televizyon isiyle mi ugrasiyosunuz???Yarından sonra ortalık toz duman olur bu yarısmada. Yapımcıların cok sansasyonel ve medyada konusulan bir IBS yapma planı göze carpıyor. Kızlar hem birbiriyle hemde juri ile kavga edecekler. Esi mafya tarafından oldurulen ve aldatılan kadın rolundekı Nazlı Hamarat da son koz olarak tutuluyor onuda devreye sokunca neler olur gorucegız.
Bu mantıkla bu yarısmanın asla neden canlı cekılemeyecegını anlıyacak herkez.
Siz bu kadar seyi nerden biliyosunuz radyo televizyon isiyle mi ugrasiyosunuz???
lost senmisinBen Instagramda her seyi yazdim gecen ay boyunca tum olaylarin nedenlerini izlenimleri, sonra bazi yarismacilar begendi ve teyit etti, hatta bazi kizlar acayip seyler bile soyledi, is tahmin ettigimizden daha karisik ve kurgulu. Bilseniz akliniz sasar. Subat ayindan beri yasananlar da perde arkasinda cok sey var.
Katilmayan kizlar in ekip ile yasadiklari ve nedenlerini de cok sert seyler.
dun kım elendıBen Instagramda her seyi yazdim gecen ay boyunca tum olaylarin nedenlerini izlenimleri, sonra bazi yarismacilar begendi ve teyit etti, hatta bazi kizlar acayip seyler bile soyledi, is tahmin ettigimizden daha karisik ve kurgulu. Bilseniz akliniz sasar. Subat ayindan beri yasananlar da perde arkasinda cok sey var.
Katilmayan kizlar in ekip ile yasadiklari ve nedenlerini de cok sert seyler.
Ayşenur'un konuşmasında bir tuhaflık mı var bana mı öyle geldi.
Nihal,Özden,Ayşenur görmek istemezdim sanırım.
Bu yarışmada da favorim biraz fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?