tuğçe iticilikte daha yüksek seviyelere ulaşmış
ya gızem elenmesınnMaria ve Gizem elendi, Nihal iki hafta ust ustde elemeye kalmasina ragmen elemiyorlar, sasirtmadilar.
Yarisma baslarken ilk once Cigdem Gizem Maria elenir yorumlari yapmistik. Aysegul Nihal Ozden de bir sure elenmez.
Aynen cikiyor , hersey planlandigi gibi gidiyor. En tarz olanlar ve en kavgacilar arasinda dengelemisler kadroyu arada kalanlar reyting ve takipcisi az olanlar önce elenicek.
aysegul ıcın ızlıyorumoffff ya aysegül içimi şişirdin
bol kavgalı tam beklediğim gibi. ama neden özlem yok ? ilk sezona damgasını vurmuş bir yarışmacı nasıl olur da all star gibi platformda olmuyor. benim açımdan tam da all star olmamış..özlem özden kesinlikle olmalıydı.
IBS Allstar icin teklifleri kabul etmeyenler:
Eki Görüntüle 1619415
Nur, Özlem, Melisa, Zeynep, Gülay, Mihriban, Şilan
Yapımcı ekip, kesin olarak anlastıkları birkac kız dısında bu 7 ismi özellikle istiyordu. Fakat haziran ayında sözleşme imzalatamadılar, hiçbiri kabul etmedi. Halen bazıları teklif alıyor. Sonradan Allstar kadrosuna dahil olacak yarişmacılar icin, ama bu isimlerden olması zor.
offff ya aysegül içimi şişirdin
bol kavgalı tam beklediğim gibi. ama neden özlem yok ? ilk sezona damgasını vurmuş bir yarışmacı nasıl olur da all star gibi platformda olmuyor. benim açımdan tam da all star olmamış..özlem özden kesinlikle olmalıydı.
Evet ya botoks ya da burnuna estetik yaptırmış diye düşünmüştüm ben deDudagindaki botoks yeni galiba, onun etkisi sanirim
tekrar değil ki bu yeni bölüm : /Bugün ikizler nerde ve neden perşembe akşamı tekrar veriyorlar ?
Bu saatte mi artık yeni bölümler bn bi ilk günü izlemiştim biraz geri kaldımtekrar değil ki bu yeni bölüm : /
perşembe ve cuma 8 de başlıyacakmış, hani izletecek başka bişeyi yok ya acunun reyting alsın diye koyduğunu düşünüyorum : /Bu saatte mi artık yeni bölümler bn bi ilk günü izlemiştim biraz geri kaldım
İkizler nerde peki ?
IBS kizlarindan biri bugun yakinimdan gecti, ustelik bir Ferrari nin surucu koltugunda.
Once tanimadim koca siyah gozlukler vardi ve uzakdi. Ancak kim bu kadin derken, baska hangi kiz Istanbul da o tip arabalari kullanir diye dusundugumde cikardim sonucu. Bizzat ona sordum sonra ve gercekten oymus, araba bir akrabasininmis. Ilginc bir tesaduf ve iyi tahmin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?