İşte Benim Stilim All Star

1.475 liralik ayakkabiya takıldım.

İlk bolumde..

Maria ve Gizem elendi, Nihal iki hafta ust ustde elemeye kalmasina ragmen elemiyorlar, sasirtmadilar.

Yarisma baslarken ilk once Cigdem Gizem Maria elenir yorumlari yapmistik. Aysegul Nihal Ozden de bir sure elenmez.
Aynen cikiyor , hersey planlandigi gibi gidiyor. En tarz olanlar ve en kavgacilar arasinda dengelemisler kadroyu arada kalanlar reyting ve takipcisi az olanlar önce elenicek.

ya gızem elenmesınn
aysegul veya gızem bırıncı olmalı bence

offff ya aysegül içimi şişirdin
bol kavgalı tam beklediğim gibi. ama neden özlem yok ? ilk sezona damgasını vurmuş bir yarışmacı nasıl olur da all star gibi platformda olmuyor. benim açımdan tam da all star olmamış..özlem özden kesinlikle olmalıydı.

aysegul ıcın ızlıyorum cok tatlı yaa cocuk gıbı arkasını donuslerı bıle tatlı yahu oyle deme

Neden kabul etmediklerini ileride aciklayacagim instagramda.

Hiç sevmedim bu sezonu.çok yavan geldi.aynı kadinlar aynı muhabbet!

Bugün ikizler nerde ve neden perşembe akşamı tekrar veriyorlar ?

Bu saatte mi artık yeni bölümler bn bi ilk günü izlemiştim biraz geri kaldım

İkizler nerde peki ?
perşembe ve cuma 8 de başlıyacakmış, hani izletecek başka bişeyi yok ya acunun reyting alsın diye koyduğunu düşünüyorum : /
ikizlerdende aycan hastaymış hastaneye götürmüşler, nurcan yeni geldi : )

bizim halkin sectigi birinci de bu olur zaten. emele sinir oluyorum. giyimi cok sacma, duygu somurusu yapıyor, işveyle cilveyle işi goturuyor. Kemal doguluda farkinda

Bu yarışmanın hakkını veren gerçekten nazlı ve ezgi diğerleri tarz değil laf sokma kavga yarışına gelmişler 1 kaçının hakkını yemeyim sessiz olanlarda var ama onlatında tarzı yok

LunaDaisies teşekkür ederim cnm cvp için

IBS kizlarindan biri bugun yakinimdan gecti, ustelik bir Ferrari nin surucu koltugunda.

Once tanimadim koca siyah gozlukler vardi ve uzakdi. Ancak kim bu kadin derken, baska hangi kiz Istanbul da o tip arabalari kullanir diye dusundugumde cikardim sonucu. Bizzat ona sordum sonra ve gercekten oymus, araba bir akrabasininmis. Ilginc bir tesaduf ve iyi tahmin.

Özlemin olmamasi çok büyük eksiklik. Ayrıca ilk sezondan sonrasi hiç sarmiyor. Özlem olsaydı keşke.

Finale kimler kalır tahminlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…