İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Nazli Sultan in bu yarismayi kaldiracak gucu yoktu, devam etse idi sagligi bozulacakti. Gülay dondugunde cok tartisma olacakdi. Ayrıca yenı sevgilısi sponsor yada bır yapımcı imis. Yeni bir projede yer alıcakmıs o yuzden de kolay saldı haberleri cıkıyor.
Elemede Nazli nin gidiside hukukcu Nihal in matematik de yanlis yapmasi yuzunden oldu. Nihal, alakasi yokken Maria deyince, Maria ile yeni ittifak bozuldu, Maria da Özden dedi ve Cigdem kurtuldu.
Zeynep "matematik oyle degil boyle yapılır" deyip buyuk gol attı o gruba bu hafta. Gecen hafta nın intikamını aldı. Gruptan 2 kisi yi elemeye bırakmıs oldular.
Kemal de cok buyuk tepkı alıyor, Özden i haftalardır koruması yuzunden.

Fragmanda gördüğüm kadarıyla Özden ve Nihal, Gülay'ın gelmesine baya bir bozuluyorlar. Hele Özden ağlıyor.

Almila yı isterken Gülay in donmesi onları fena bozucak. Almila kendi lerine yakındı. Gülay o grubun en haz etmedigi kisi. Sponsor olayları var 3 haftadır.
Özden cok daha aglıcak bu yarısmada. En yakın tarz arkadası elendi, tek dostu tarsız ve en sevilmeyen Nihal. oda gittiginde orada yanlız kalacak.
Bugune kadar tum sorun yasadıgı kısıler karsısında duruyor: Maria, Gülay, Melisa, Cigdem, Zeynep.
Özden mazlum u oynayıp bol bol aglıcak ben burada yanlızım diye, Kemal de onu teselli eder.

Son düzenleme:
Almila yı isterken Gülay in donmesi onları fena bozucak. Almila kendi lerine yakındı. Gülay o grubun en haz etmedigi kisi. Sponsor olayları var 3 haftadır.
Aynen zaten tüm olaylar sponsor sorunundan kaynaklı ortaya çıktı.Bakalım bu hafta neler olacak.

Nihal, Melisa ile ugrasiyordu, sonra daha zoru geldi kendisi icin; Çiğdem.
Simdi cok daha beteri dönüyor; Gülay
Melisa
nin da donmesi, işin kaymagı olacak.

Ücü ile bas edemez. hangi birine yuklenecek, düsünsün.

Nihal, Melisa ile ugrasiyordu, sonra daha zoru geldi kendisi icin; Çiğdem.
Simdi cok daha beteri dönüyor; Gülay
Melisa
nin da donmesi, işin kaymagı olacak.

Ücü ile bas edemez. hangi birine yuklenecek, düsünsün.
Nihal de bu durumu haketti yani yoksa o kulislerin hakkı nasıl çıkacak yoksa.

Nazli Sultan yurtdisinda talilde su siralar. Oda Nur Bozar gibi oldu sessiz sedasiz cekildi ortamdan. Sonrasi ne olur bilinmez, Nur nisanlanmisti, oda iyi bir sevgili bulmus gibi yarisma sayesinde.

Gülay in kesin dondugu konusuluyor , digeri Melisa daha once aciklanmisti, ancak diger katılan hakkında kesin dondu demiyorlar son iki gundur. Melisa nin donusunu beklemeye ni aldılar acaba. Ikinci katilacak kisi haftaya ertelendiyse son anda kural degisikligine gitmisler demektir, bir baskasini geri cagirmak icinde olabilir veya aynı anda cok fazla donus olmasın diye de olabilir

9 mart Programı gecen salımı cekildi cumartesimi belli degil. Yarın anlıyacagız degisiklik oldumu olmadımı. Sadece 1 kisi donerse degisiklik oldu demektir. Diger donecek olan Erteleme veya Iptal e girmis demektir. Melisa nın donsunu haftayada bırakmıs olabilirler, Gülay gibi 2 hafta araya esitlemek icin.

Son gala gecesi Öykü basa basa 2 yarısmacı birden donecek pazartesi demisti.

Son düzenleme:
kesinlikle özden elenmeliydi akıl var mantık var :KK57::KK12::KK12:

gülay ın geri dönmesi saçma olmuş ,çiğdem çok itici aynı nihal gibi , kemal in yersiz çıkışları sinirlerimi bozuyor :110:

Kızlar Nazlının elenmesinin perde arkası konusunda dedikodu yokmu. Yani okadar tarz giyinen bir kişinin son günlerde giydiği o abuk sabuk kıyafetlerin hiç bir olur yanı yok..Programmı öyle istedi kendimi elenmek istedi nedenki

Nazli Sultan moralsizdi, hafta ici 5. gün cuma gunu yarismaya katilmadi ardindan eleme gecesinde vasatdı en dusuk puanı aldı.

Tam olarak emın degılız halen kendı ıstegiylemı vasat giyinip gitmenin yolunu tuttu. Gülay ile arası bozuk, sponrsor ve ask dedıkoduları var. Ileride bir projede yer alıcak soylentileri var Nazlı ıcın.

Eger haftaya geri donerse herseyin bir taktik plan oldugu ortaya cıkmıs olur. Ancak dusuk ihtimal, son anda degisiklige gidip Melisa yerine Nazlı yı cagırmak mantıga sıgmıyor. Özden ve Nazlı nın torpilli oldugu soylentilerinin gercekligi kanıtlanmıs olur öyle bir durumda.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gülay ın dövme vs olayı nedir :KK76:
ben o kısmı kaçırmışım neler olmuş nazlıyla ne alakası var
neden dövme yaptırmış gülay nazlı neden sorun yapmış ne olmuş
kısa bi özet geçermisiniz lütfn meraktan çatliciimmmmm:KK17::KK17:

O cok uzun karisik hikaye,'Aslinda Neler Oluyor` programinda Gülay 2 hafta once bazı seyler anlattı.
Özden - Nazlı Sultan - Gülay ın sponsoru aynı kisi imis, Nazlı Sultan onunla flort etmeye baslamıs ardından o sponsor Gülay a artık sponsorluk yapamayıcagını belirtmis, Gülay da bundan Nazlı grubunun sorumlu oldugunu soyluyor. Gülay ında o sponsorla ask yasadıgı soylentileri cıkmıs sponsorun markasını dovme yaptırmıs. Detaylar cok karısık ben de tam anlamadım.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gülay ın dövme vs olayı nedir :KK76:
ben o kısmı kaçırmışım neler olmuş nazlıyla ne alakası var
neden dövme yaptırmış gülay nazlı neden sorun yapmış ne olmuş
kısa bi özet geçermisiniz lütfn meraktan çatliciimmmmm:KK17::KK17:
Benim bildiğim kadarıyla Gülay'a sponsor olan kişinin ismini ya da ona ait olan bir şeyi dövme yaptırmış dövme konusu bu.
Ve yine bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte Nazlı ile o sponsor arasında da bir şeyler varmış.
Gülay'ın Aslında Neler Oluyor'da bunu açıklamasıyla da Nazlı demorize oldu ve kendisini bıraktı sonuç ise elendi.
Kendi isteğiyle mi belli değil ama giderken istediğim bir şeydi kızlar üzülmeyin dedi.

O cok uzun karisik hikaye,'Aslinda Neler Oluyor` programinda Gülay 2 hafta once bazı seyler anlattı.
Özden - Nazlı Sultan - Gülay ın sponsoru aynı kisi imis, Nazlı Sultan onunla flort etmeye baslamıs ardından o sponsor Gülay a artık sponsorluk yapamayıcagını belirtmis, Gülay da bundan Nazlı grubunun sorumlu oldugunu soyluyor. Gülay ında o sponsorla ask yasadıgı soylentileri cıkmıs sponsorun markasını dovme yaptırmıs. Detaylar cok karısık ben de tam anlamadım.

Benim bildiğim kadarıyla Gülay'a sponsor olan kişinin ismini ya da ona ait olan bir şeyi dövme yaptırmış dövme konusu bu.
Ve yine bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte Nazlı ile o sponsor arasında da bir şeyler varmış.
Gülay'ın Aslında Neler Oluyor'da bunu açıklamasıyla da Nazlı demorize oldu ve kendisini bıraktı sonuç ise elendi.
Kendi isteğiyle mi belli değil ama giderken istediğim bir şeydi kızlar üzülmeyin dedi.

hımm markasını dövme mi yaptırmış çok ilginç:KK57:
teşekkürler cvp yazdıgınız için:KK36:
en azından ne dövmesi oldugunu öğrendim :KK48:

hımm markasını dövme mi yaptırmış çok ilginç:KK57:
teşekkürler cvp yazdıgınız için:KK36:
en azından ne dövmesi oldugunu öğrendim :KK48:
Markasından daha çok ismini dövme yaptırmış sanırım.
Ne demek rica ederim
:KK68:

Bu hafta, Nihal / Özden / Çiğdem de biri elenir gibi görünüyor.
Ancak juri bugune kadar hep en dusuk puanı alanı eledi, adı soylenen elenmıyor genelde 2 sezondur, cok nadir oldu.
Zeynep, Nazlı Hamarat, İlbige nin, Emel olası en dusuk puanı alması, juri yi kararsızlıga sokar. Bunlar dısında biri en dusuk puanı alırsa elenir gibi.

Geri donme isini ayirdilar, 1 kisi bugun dondu, 1 kisi de haftaya donecek. Gülay geldigine gore ilk Gülay dan once elenenleri cagırmıcaklar gozukuyor. Nazlı Sultan da elenmıs olmaya memnun olduguna gore, son dakika suprizi olmadıgı takdirde Melissa donecek haftaya.
Tarz olarak baktıgımızda, Melisa one cıkıyor, artı Melisa nın cok sevenleri var, ızlettiriyordu yarısmayı. Mantık olarak bakıldıgında reyting acısından da Melisa cıkıyor sonuc.
Kemal sasırtmayı seviyorum demişti Melisa ya da tavrı soguktu eger veto koymassa Melisa doner.
Özden elenmıs olsa idi Kemal onu isterdi donmesi icin.

Son düzenleme:
Bu hafta da artık şu Özden elensin ya konuşmasına bir gıcığım kendisine ise ayrı bir gıcığım yahu.

Back
X