İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bu IBS, Dallas dizisine dondu, haberler dedikodular sosyal medyadaki cekismeler.

Her neyse, son bir hafta icinde bazi yarismacilarla sozlesme yapilmis gorunuyor. Cigdem de sozlesmeler yapıldı diye acıklama yapıp kaldırdı sonra o yazıyı, Ezgi Baylar belli degil bakacagız cekimlere 2 ay var diyor. Melisa Sahin 3 gun once imza atmamisken rahat konusuyordu Allstar ve diger yarismacilar hakkinda, bugun ise sormayin birsey konusmam yasak diyor, sozlesme imzalamis olmali veya sozlesmis ler dün veya bügün, keyfide yerine gelmis gördüm ilk defa.
Bu tam sezonluk bir anlasmami yoksa 2 aylık ön protokolmu aday yarısmacılara yaptıkları belli degil. Oylama sonucundan sonra netlesir. Ancak kesin olmayacaklar belirlendi.

Su ana kadar en cok begenilen ve populer 15 yarısmacı ve oylama kodları:
Sezon 1: 101 ANSencan, 103 Aysenur, 105 Ezgi, 110 Nur, 114 Tugce
Sezon 2: 204 Emel, 212 MelisaS, 213 NazliH, 214 NazliS. 216 Zeynep
Sezon 3: 303 Cagla, 307 Ezgi, 308 Mihriban, 310 SerpilG, 313 Silan

Ancak cok dıkkat cekmedıgı ıcın bu oylama ve ne kadar ızleyıcıler motıve olup oy gonderır tuttukları yarısmcılara bellı degıl.
Buradan bazıları kabul etmeyecek, Nur, Aysenur, Özlem, Zeynep, Cagla olmayacaklar oylama ne olursa olsun. Nazlı Sultan ve Mihriban kendi ıstekleriyle ayrıldıkları icin durumları supheli isterlerse katılma sansları yuksek.
siz neden bu kadar taktiniz ki bu yarisnaya. sanki hayatiniz olmus. yazilariniz cok uzun ve karmasik. sahsen ben okumadan geciyorum. yarismayida kitafet yorumlarini izliyordum gunde iki yarimaci anca izleyebiliyordum. gercekten cok faydasi oldugunu dusunuyorum bana. ama siz gereksiz takinti yapmissiniz bence. ya da hem yarismayla alakaniz var hem de bol vaktiniz

Ben isde ve evde, her seyi bilgisayardan yapiyorum takip ediyorum televizyon kanallari videolar haberler instagram hepsi ayni anda 24 inch monitorumde oldugu icin film / program seyrederken oyun oynarken geceleri aralarda yorum yazmak zor degil. Gunduz tv izlemiyorum.

Benim icinde bu yarisma giyim de tecrube kazanmak icin basladi sonra hobi ye donustu yarisma takibi ve elestiri yapmak.
Sunu farkettim sosyal medyada kimse benim kadar tahminlerde ve analizlerde tutturamadi. Onlar kadar ugras vermememe ve iceriden bilgi almamama ragmen kimlerin kazanicagini her sezon ve karakterlerinin nasil oldugu kavgalarin hangi sebeple ciktigi konusunda hislerim dogru cikti. Lost dahil cok kisi kafayi siyirmis taraf tutuyorlar sanki kendi akrabalariymis gibi. Bir kac istisna hesap var duzgun haber ve yorum yapan. Kizlarla direk kontak kurmak daha saglikli oluyor ogrenmek istedigin bir konu oldugunda, gidip orada burada surf yapmak yerine. Sag olsun Ezgi Baylar her sordugumu cevapliyor, Melisa cok ugrastiriyor konusurken ama ondanda sinirliyken agzindan laflari kacirdiginda anliyorum.

3. sezon u izlemedim fazla. Sima ve Sinem yuzunden ortaligin karisacagini anlamistim, Ozden ve Nihal in onceki sezonun kalitesini darmadagin ettigine sahit olduktan sonra midem Sima yi kaldiramazdi zaten Merve Cagrisli nin katilmaktan vazgecmesi sonrasi izlemeye deger bir kisi gorememistim. Allstar da kimlerin olacagina bagli takip edermiyim bilemem.

Bu Nazli Sultan gibi biri nasil Özden ve Nihal ile nasıl samimi arkadas olabiliyor heryere onlarla gidiyor cogu kımse anlamıyor.
Onları yedirip icirip gezdirip her türlü gece klubune sokabiliyor. Onları kullanıyor, yoksa hic onun dengi degiller. Anne olmus zengin biri, tip ucuz seviyesiz mahalle kızları ile gezmez normalde.
Yarısmada grup kurmuslardı, muhtemelen final e yaklasıldımı Özden ve Nihal ile beraber Emel e cephe alıp Nazlı nın onunu acacaklardı, Nazlı Emel ıle arası ıyıde degıldı birbirlerinin adlarını soyluyorlardı didisiyorlardı bazen. Ama Gulay ve sponsor olayı yuzunden elenmek ıstedi.
Nazli da styling le calisiyordu, sonradan Gulay la arasindaki sorun da ortaya cikti. O kadar zorlanmadan nasil en iyi kiyafetlerle gelip yildiz aliyordu, kendisinin yetenegi var ama destek aliyordu ben suphelenmıstım zaten. Bir Melisa ya yuklenirlerken styling yuzunden orada bir Nazlı ya geldi konu hemen apar topar Nazlı nın uzerinden aldılar (Nazlı stres e basladı) ama dikkat edenler caktı. Nazlı haklı, Melisa haksız gibi izlenim verildi ama oyle degildi.
Bazı dingiller yanlıs biliyor, 1 seferlik bir hizmet icin birine odedigin ucret onu senın elemanın/stilistin yapmaz (fatura veya makbuz kesersin) . Styling aylık veya sezonluk olur, avukat menejer danısman gıbı sureklı olur. Yarısmada bunu bır kısı soylemedi Melisa haksız degildi.

www.youtube.com/watch?v=7ogLypuKQUE

Özden ve Nihal sayesinde baskalarına yukleniliyor hedef saptırılıyor, asla Nazlı yıpranmıyor ve tartısılmıyor, gelip gidip yıldızları alıyordu sessiz sedasiz ilerliyordu. Nur Yerlitas bunu farkeden ilk kisi oldu juriden "Senin eteklerinin altında Nihal ve Özden var" dedi. Gizli lider Nazlı elenince Nihal ve Özdende ortada kaldılar gucleri zayıfladi artık tarzına sıgınacakları yardım alacakları bır arkadasları yokdu ve elendiler sonraki haftalar. Kemal kurtaramadı, Cigdem ve Zeynep saglam cıktılar.

Son düzenleme:
Vay bee, Nihal ve Özden su saatlerde rezil paylasımlar yapmaya devam ediyorlar. Inadına yapıp kufur yemeye reklam olmaya bayılıyorlar. Ramazan gununde oruc saatınde, ellerinde kokteyl cıplak erotic pozlar music dans guneslenme. Denecek laf yok artık Nırvana a eristiler gecen ay gece cıplak erkeklerse öpusmeler ickiler den sonra tekrar basladılar. Bu yuzden takip ediliyorlarmıs. Maria zaten Özden in boyle kotu yorumlardan zevk aldıgını itiraf ettigini soylemisti programda. Pycho Tarz Benim yapılsın bunlar favorimiz. Ama bunlar simdi Allstar da İkizlerin Ezginin oldugu yerde mi olacak?

Bu videolari fotoları Tv8 ve yapımcılar gormuyormu?

IBS.webp

IBS nin en iyileri. Tarz karakter basari begenilmeye e gore genel olarak, üc sezon dan en iyi kizlar.

instagram.com/p/4hO8sgj0UC

IBS NH.webp

Haber bugün cıkdı bende bu post u koydum ınstagram a, xxxxxx
Nur Yerlitas gibi daha yeni haberi olanlar var. Oda benim post umu alıp retweet ledi.
Resimler sevgili oldugunu iddia eden kisinin hesabından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadro belli cekimler basladi. Nazlı var, en iyilerin yarısı yok, kabul etmedıler.

Ekranların en çok konuşulan programlarından olan İşte Benim Stilim 3 ayrı sezon olarak yayınlanmıştı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalına transfer olan program yeni kanalında iki ayrı sezon olarak ekrana geldi. İşte Benim Stilim’in en dikkat çeken yarışmacılarının yeniden yarışacağı All Star’ın hazırlıkları sürüyor. İşte Benim Stilim All Star yarışması 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sunuculuğunu Öykü Serter’in yapacağı yarışmasının jürisi de değişmedi.

31 Ağustos gelse de izlesek artık merak ediyorum :)

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği; jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yer aldığı programın 31 Ağustos’ta ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu; ancak yayın tarihi bir gün öne alındı. Pazar akşamı gala gecesiyle izleyici karşısına çıkacak olan yarışmada geçtiğimiz 3 sezonun en dikkat çekici isimleri büyük ödülü kazanmak için ter dökecek.

İşte Benim Stilim All Star, Pazar 20.00’de tv8’de başlıyor!

Yarına o zaman kendimi İşe Benim Stilim günü ilan ettim zaten kimler olacak nasıl bir program lur bu sezon diye merak ediyorum :)

Bu yarışmayı hergün izliyorum . Bence Çok tartışma olmadığı sürece keyifli oluyor.
Benim favorim Ayşenur onun bir tarzı olduğunu düşünüyorum diğer kızlardan farklı..

Back
X