- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen sezonun birincisi de emel olmustu bence hic still sahibi biri degildi..ezgi alırsa birde yarışmayı bir daha bu yarışmayı all star neyim izlemem![]()
Emeli uzaktan fahriyeye benzettim bu halini ay benim benzetmelerim cok tuhafgüp güpgüp güp
güp güp
![]()
bak ondada sana katılıyorum margam,bencede birinci olacak kadar iyi değildi ama kimdi dersen kimseyi de hatırlamıyorum,pek izlememiştim 2.sezonu.Gecen sezonun birincisi de emel olmustu bence hic still sahibi biri degildi..
2. Sezon cok tartismali gectigi icin pek zevk alamamistim ben :)bak ondada sana katılıyorum margam,bencede birinci olacak kadar iyi değildi ama kimdi dersen kimseyi de hatırlamıyorum,pek izlememiştim 2.sezonu.
yoo haklısın,saç tarama şekli aynı,yaprak dökümünde hep öyle yapıyordu ya fahriye,ondan öyle benzetmişsindir.Emeli uzaktan fahriyeye benzettim bu halini ay benim benzetmelerim cok tuhaf![]()
Evet evet ayni demi soyle gozlerimi kisarak bakiyorum ayni o gibi :)yoo haklısın,saç tarama şekli aynı,yaprak dökümünde hep öyle yapıyordu ya fahriye,ondan öyle benzetmişsindir.
ayyy margam yaaaa çok tatlısın,demek gözlerini kısarak bakıyorsun,onu arada bende yapıyorumEvet evet ayni demi soyle gozlerimi kisarak bakiyorum ayni o gibi :)
Hahahaayyy margam yaaaa çok tatlısın,demek gözlerini kısarak bakıyorsun,onu arada bende yapıyorum![]()
silan olmaliydi bence. Silan ezgiye gore daha still sahibi benceeeayyyyy ben bu yarışmayı siliyorum,sinir oldum,![]()