İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Video link i bazi telefonlardan acilmiyormus,

Melisa sunlari soyledi gece canli olarak sohbette bizlere:
- Oradan bir kez kurtuldum bir daha donmedim, hicbir seyde donduremez artik, cok sukur, insanin basina gelebiliyor bazi seyler bilmeden.
- Yarisma hakkinda konusmasak tatlim, orasi benim icin cok geride kaldi artik
- Zeynep bin bir mujdesi olacak yakinda duyacaksiniz, benim de insanlah bir mujdem olacak sizlere.
- Tesekur ederim hepinize Allah herkezin kalbine gore versin. Bende size cok ozledim.

www.youtube.com/watch?v=8T4eYJ9_XEA

Aslinda Neler Oluyor in son yayin gunlerinde Melisa nin morali iyi idi donmeye hazirlaniyordu, Nur Yerlitas ile telefonda konustu canli yayinda. Ancak ne oldu ise o gunden sonra oldu, o program yayindan kalkti, Melisa nin donusu iptal edildi final 2 hafta one cekildi. Nazli Sultan Özden Gülay ile de ilgili si kesin var sadece Melisa degil. Ya ekip ıstemededi yada Melisa vazgecti bir anda sebebini bilmiyoruz. Melisa o gunden beri cok bozuk ve kızgın yarısmayı ızlemıyor bıle, yarısmadayken 2 ay boyunca butun o yapılan saldırıların acısı onda bırıkmıs sımdı hissediyor.

Offf su silan ne salak bi kiz ya.. Laflari uzata uzata konusmasina deli oluyorunm.
Tabi nurelladan garantili finale kalacak ya ozguven patlamasi yasiyor..
Sinem'e de sinir oluyorum ama gereksiz bi baski var uzerinde.. Neyseki bu hafta elenecek..

Gulsah'in aglarken ki tipide tam capslik :D :D

Gülşah ve şilan ne kadar iğrençsiniz...ve kibir buram buram kibir kokuyor...
Nur yerlitaşa da yuh gulşah için o kız tarz gece gunduz çalışıyor diye sinemi yiyo.oha ya bu kadar taraflı juri olmaz çuş çuş çuş.

Gülşah ve şilan ne kadar iğrençsiniz...ve kibir buram buram kibir kokuyor...
Nur yerlitaşa da yuh gulşah için o kız tarz gece gunduz çalışıyor diye sinemi yiyo.oha ya bu kadar taraflı juri olmaz çuş çuş çuş.
Nurella o kadar iki yuzlu bi juriki diger kizlari ayirip, sadece Gulsah, Ezgi, ve Silan'la kendi odaisnda sohbet muhabbet esliginde yemek yiyor.
İlk baslarda Gulsah favorimdi ama artik o kadar tiksindimki.. Hele bugun aglarkenki tipini gordukten sonra :D :D

Nurella o kadar iki yuzlu bi juriki diger kizlari ayirip, sadece Gulsah, Ezgi, ve Silan'la kendi odaisnda sohbet muhabbet esliginde yemek yiyor.
İlk baslarda Gulsah favorimdi ama artik o kadar tiksindimki.. Hele bugun aglarkenki tipini gordukten sonra :D :D
Hahahahhaha valla ağlarken kadından başka her şeye benziyor tulin şahin çakması o dilini ağzının kenarına değdirişi eyvaaaah :)))

96410-1433244758-d9f797196d1660c93fae03c4ddff7ae1.jpg

ben gülşahın bugun neden bu kadar histerik davrandığını anlayamadım, hem de hiç, ve evet bazı kadınlara ağlamak hiç yakışmıyor

bugun nur y. ne kadar kötü davranmis sineme, sok oldum. kizi bi kovmadigi kalmis. ben sinemin yerinde olsam
bu seviyesizlige asla katlanamam
bide öykü bugün gülsaha resmen sinemi rakip görüyorsan eleyin bu hafta demeye getirdi-
ne yapmis bu kiz bunlara hic anlamadim, ne igrenc durumlar

Yakinda bitiyor, herkez kurtuluyor. 45 kadar kız gorduk, 6-7 problemli yaklasık 10 tane de kaliteli kızlar tanıdık.
Ancak genellıkle haksızlık ve ezıyet iyi olanlara yapıldı bu yarısmada, sorun cıkartan kızlar reytıng ıcın kollandı.
Programın oto controlu olmadı, basına buyruk ınstagram ruzgarına bırakıldı. 3 hafta suren Aslında Neler Oluyor ıstısnadı ama kısa surdu. Survıvor ve Utopya gıbı yarısmalar ın analızı takıbı yorumları yapıldı, kanal bu yarısmaların uzerınde daha cok durdu. IBS kendı kaderıne bırakıldı, Sankı Tv8 bu yarısmayı kendı kanalına fayda saglasın dıye degıl dıger baska kanallar bundan fayda saglamsın dıye transfer edıldı.
Öykü kızları kızıstırıyor, Kemal azarlıyor, arkadan Nur Yerlıtas toplamaya calısıyor. Bu hep boyle oldu aylardır. Nur Yerlıtas dısında duzgun davranan olmadı. Yapım ekibi, Öykü ve Kemal bunları kasıtlı yaptı kızları kendı reytıng hesaplarına alet ettıler kullandılar yıprattılar. Yarısmacıların psikolojini bozan baska bır yarısma daha olmadı bu kadar.
Tarz ile alakası kalmadı isin, elenme sıralarıda cok dengesiz, kıyafete gore degil ozel hayat ve psikolojiye gore oluyor son 4 aydır.

halk oylaması mı var bu oyunda eğer öyleyse sinem kazanır zaten, ama sinem kötü giyiniyo bu da bi gerçek... sanırım diğerleri halk oylamasında sinem kazanacağı için garip bi telaş içinde

Nur Yerlitas sıkılmıs belkı bırakıcak IBS yı Öykü ile sorunları varmıs.

NurBozar Zeynep Melisa Gulay Mihriban NazlıSultan Maria Ilbige olmayacak Allstar da bir supriz olmassa
Cıgdem NazlıHamarat Emel Ozden Nihal gibi tuhaf kadro olursa sasırmayın bunlar konuk olarak cagırıldı.

* Melisa teklif almadım ve alsamda gıtmem dedi kesin bugun, bır sorun gercekten varmıs ayrılırken demekki.
* Nur Bozar katılmayı dusunmuyorum demıstı gecen haftalar.
* Aysegül ve Maria nın adı Survivor icin geciyor.
* Ezgi Baylar ile barısıp ıyı teklıf yaparlarsa belki bir ihtimal.

Kısacası Allstar ı yapmak ıcın yeterlı reytıng ve karda degıl program. Ama Oyle bır kadro yaparkarkı herkez ekran basına gelebılır, atıyorum mesela. Ikizler, Özlem, Aysenur, EzgiBaylar, Tugce, Nur, Gizem, Zeynep, Emel, Melisa, NazlıSultan, Mihriban, Gulsah, Ezgi. Muthis olurdu. Ama bu hayal. Ozel hayatı desmeyi gereksiz ıslere gırmek yerine birinci sezonun kalitesini devam ettirebilselerdi tarzı ön planda tutup o zaman hayal olmazdı.

Son düzenleme:
Nur Yerlitas sıkılmıs belkı bırakıcak IBS yı Öykü ile sorunları varmıs.

NurBozar Zeynep Melisa Gulay Mihriban NazlıSultan Maria Ilbige olmayacak Allstar da bir supriz olmassa
Cıgdem NazlıHamarat Emel Ozden Nihal gibi tuhaf kadro olursa sasırmayın bunlar konuk olarak cagırıldı.

* Melisa teklif almadım ve alsamda gıtmem dedi kesin bugun, bır sorun gercekten varmıs ayrılırken demekki.
* Nur Bozar katılmayı dusunmuyorum demıstı gecen haftalar.
* Aysegül ve Maria nın adı Survivor icin geciyor.
* Ezgi Baylar ile barısıp ıyı teklıf yaparlarsa belki bir ihtimal.

Kısacası Allstar ı yapmak ıcın yeterlı reytıng ve karda degıl program. Ama Oyle bır kadro yaparkarkı herkez ekran basına gelebılır, atıyorum mesela. Ikizler, Özlem, Aysenur, EzgiBaylar, Tugce, Nur, Gizem, Zeynep, Emel, Melisa, NazlıSultan, Mihriban, Gulsah, Ezgi. Muthis olurdu. Ama bu hayal. Ozel hayatı desmeyi gereksiz ıslere gırmek yerine birinci sezonun kalitesini devam ettirebilselerdi tarzı ön planda tutup o zaman hayal olmazdı.
Nur Bozar'in katilacagi kesinlesmis.
Hatta kolay kolay elenmeyecekmis.

Oyku surekli arayi kizistirdigi icin nurellayla tartisip duruyorlarmis ama birakacagini sanmam.
Eger olmayacak olsaydi oyku dun bastira bastira ilan etmezdi bence

Nur Bozar iki hafta once ''Allstar olacaksa katilmayi dusunmuyorum diye mesaj atmisti'' . Gormustum ben.

Ben Nazli Hamarat in orada ne isi var derim single cikaracakmis kadin birde sahne show u gibi kullaniyor programi cok emek harciyormus, e tabi parayi basiyor assistanlarini getiriyor kadin assolist gibi hafta ici birsey yapmiyor hafta sonu 5 puanlari alip elenmiyor. Allstarda yine kendi showlarini yapacak parasiyla gosteris yapacak.
Para muhebetinden Zeynep ve ozellikle Melisa yi bu kadar asagiladilar Nazli ya laf denmedi.
Melisa bugun konusurken buna temas etti, ''zengin aileden gelmem le yemek yapmayi temizlik yapmayi bilmememle arabamla dalga gectiler surekli''

Son düzenleme:
Back
X