- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende sırt dekoltesini seviyorum. Çok kabarık gelinlik pek konfor sağlamıyo bence :)oww senınki de cok harikuladee ,bende sırt dekolteyi böyle dantelli cok istiyordm kabarık modeller felan,diger konularımda da cok paylaşmışımdır bir bak istersen , sonra yıne gelinlik bakarken bu paylaştıgım gelinliğe vuruldumm![]()
Aynen bende sırt dekoltesini seviyorum. Çok kabarık gelinlik pek konfor sağlamıyo bence :)
yani arabaya inmesi binmesi sıkıntı yaratıyor ,birde ben ya kır düğünü yada sade nikah düşündüğüm için kabarıgı sildim aklımdn , senın ne zaman kısmetsee![]()
teşekkürler yorumlarınız için kızlarrama ben ikinci gelinliğimi giyicem arkadaşlar , ilki cok sıradan cok basitti hiç heveslenerek almamıştım, bu sefer gercekten begendıgım bi model oldu ve bunu istiyorum, açıklıktan yana sıkıntım hiç yok nişanlım da cok begendi kısmetse bunu yaptrıcam
![]()
Canım benim bu yaz olacaktı ama nişanlım başka ile atandı kaldı öyle :) seneye inş.