işte bir terslik mi var bana akıl verir misiniz.?

Nikah islem ucretini de kadina yikmazsin ama öehh artik.

Oldu olacak kadin evlenip geliversin senin bekar evine, bu hevessizlik degil okuzluk kimse kusura bakmasin, konu sahibi sanirim 35 yasinda oldugu icin kendini degersizlestiriyor ama cok buyuk yaniliyor, bence nisan atip bu yoldan donun.
 
O yüzden adam değişti diye konu açmayın dedim. Adam bu, kumaşı bu. Konu sahibi de bunu tercih etmiş.
 
Boşanmış çocuklu adamla ne işiniz var Allah aşkına. Ailesiyle evciliğini oynarsın adam ortada olmaz. Çocuğuna baktırır evinin kendisinin hizmetini gördürür. Ailesi adamı ittira kaktıra evlendirme peşinde. Bunları görmüyor musunuz cidden?
 
Kızılıyor bu konuda ama 35 üstünde hiç evlenmemiş insan (kadın erkek ayırmıyorum) çok fazla bulunmuyor. Niye inkar ediliyor ki bu durum? Çoğu insan 25-30 arası ilk evliliğini yapmış oluyor genelde. Hayatın gerçekleri. Bu kadar yükselmeye ne gerek var?
 
Tek sıkıntın o olsun maddi açıgı kapatırsın da adamın sana açıgı psikolojik sıkıntıyı kapatamazsın bir ömür de çekersin
 
Öyle ama kimse kimseye yaşın geçti, dul muş bakma atla diyemez. Bu kişinin kendi kararı olmalı.
 
Öyle ama kimse kimseye yaşın geçti, dul muş bakma atla diyemez. Bu kişinin kendi kararı olmalı.
Orası ayrı mesele. Üslup önemli. Ama senin yaşında hiç evlenmemiş birini bulmak biraz zor olabilir, ikinci evlilik isteyenlere de şans verebilirsin gibi şeyler söylemekte sıkıntı yok bence.
 
Orası ayrı mesele. Üslup önemli. Ama senin yaşında hiç evlenmemiş birini bulmak biraz zor olabilir, ikinci evlilik isteyenlere de şans verebilirsin gibi şeyler söylemekte sıkıntı yok bence.
Çok yakını olmadığı zaman yine hadsizlik olur bence. Kişi zaten kendisinden haberdardır.
 
Bi kere zaten artık 20lerde evlenmeyi kimse normal karşılamamalı ve değişmeli bu düşünce sanki herkes mecburmuş gibi evlen evlen diye diretmek saçmalık
Mevzu da o ya. Yaşın geçti, evde kaldın, iyi kötü, dul boşanmış,çirkin yakışıklı fark etmez. Gir birinin nikahına.
Kadını aşağılayan bir şey bu. Evet isteyen herkesin hayat arkadaşı olsun inşallah ama bunu istememek de bir seçenek.
 
Memursunuz, düzenli sabit garanti geliriniz var. Adam evlenmeyi yatırım olarak görüyor. Kendi işimi yapıyorum sabit gelirim yok, memur buldum kaçırmayayım diyor. Elime geçenle nafakayı öderim, eşim de evin masraflarını karşılar diyor çünkü ailesi ev vermiş. Evlenecek insan eşyasını hevesle seçer, git internetten bak işte demez.

Çocuk konusu hiç konuşuldu mu? Evi siz çekip çevireceksiniz bilginiz olsun. Hep sıkışacak, hep ay sonunu zor getirecek çünkü nafaka ödüyor. Olması gerektiği gibi çocuğuna harcıyor. Evi düzerken çocuk odası da hazırlanacak mı, babasının evine geldiğinde kendi odası alanı olmalı, bunu konuştunuz mu? Velayet annesinde demek babasının evinde kalamaz demek değil. Adam evlilik çocuk heyecanlarını yaşamış tatmış, sizin kadar hevesli değil gördüğünüz gibi. Doğru düzgün büyük eşya alınmamış, sadece mutfak küçük eşyalar vs almışsınız. Nişanı bozarsanız kendinizi büyük beladan kurtarırsınız. Boşverin şu ana kadar harcadığınızı veya elalemin laflarını. Zararın nefesinden dönsen kardır.

Ha yok ben onu bunu sorun etmem diyorsanız sizinkiyle birebir aynı açılmış konuları okuyun.
 
Benim çevremde çok var bekar kadın bu yıl evlenen çok oldu ama hala daha da var. 25-30 yaş arası ilk evlilik yaşı değil bence çoktan 30 üstüne çıktı.
 
Bu hayatta gene diyorum evlilik kadar saçma bir olay yok bunu kim demişte herkes kabul etmiş bilmiyorum (evliliğim gayet rahat huzurlu)
 
Ailesinin müdahalelerii sayesinde armut piş ağzıma düş diyen biri gibi..Tabi sadece aileyi suçlayamayız.

Birazda kendisinde de heyecan olacak..

Sorumluluk sahibi olsa çocuklu bekar bir adamla da evlenilir. Ama dediğim gibi motivasyonu olmalı.

Sizin için hayırlısı olsun. Doğru karar vermeye çalışın. Gelecekte nasıl olur? Aileniz yada çevrenizin ön görüsü nedir?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…