işte bir terslik mi var bana akıl verir misiniz.?

Üzülerek söylüyorum ki adam paranız için sizinle evleniyor

Ben pek eşya süs püs sevmem sade olmak az eşya ferahlık hoşuma gidiyor Sizden az kazanmasi sorunmu belirttiginiz için sordum.Aileniz belki sizin işiniz gücünüz var kendi yapsın yetişkin insan diyemi hiç karismadi yoksa bu evliliğimi istemiyorlar . Düğün genelde erkekten çok kadını ilgilendiriyor zaten gelinliği giyen o çiçeği eline alan o saç makyaj ve tüm iltifatlar ona bence öyle yani Ayrıca borç yapmayalım kredi cekmeyelim fikri bence güzel .Ayrıca sizden boşanmış çocuklu olması zaten bildiğiniz birrseydi.Birde tüm evliler boşanmış çocuklu adayı yani ben engelliler ve bunu aynı kategoride görüyorum her an olabilir .Hayat bu .Boşanmış çocuklu kadın bekar erkegide sevebilir evlenebilir mutluda olabilir.Hayati cetvelle çizip bu doğru bu yanlış diyemeyiz Yanlişsa sana yanlış bana yada bu tarz evlilik yapanlara doğru .Bunları evliliğe karar verip nişan yapacak kadar sevdiğiniz ve istediğinizi düşündüğün için yazdım.Tabiki istemiyorsanız sonra bdv de nisanlimdan ayrıldım pişmanım diye yazmayacaksaniz ayrılmak da bir seçenek.Sonucta siz olmaz başkası ile evlenir evlenmiş boşanmış olmayı değil uyum ve anlaşmayı önemseyen çok insan var.Bekar biriyle evlenip bosananlarda fikir değiştirir boşanmış erkekle evlenmeyi sorun etmeyebilirler.Çocuk konusuna gelince insanların çocuğu olunca kendi öz çocuklari bile evliliği şöyle bir sallıyor .Bu konudada hoşgörülü ve mantıklı bir insansanız onun sizin rakibiniz değil sadece bir çocuk olduğunu hiç umutmazsaniz gayette mutlu olabilirsiniz Geleceği göremeyiz ben pek sorun göremedim .

Engelliler ile aynı kategori derken her sağlıklı insan engelli adayıdır her evli insan boşanma adayıdır bizim başımıza gelmeyecek garantisi ile konusamayiz

Yani açıkçası ilgisinde bir eksiklik yok, önemsiyor ilişkiyi ve beni, bunu hissedebiliyorum (yaşım 35 bu arada) ama işte bazı konularda yük benim üzerimde gibi hissediyorum bu da yoruyor artık beni.
Yatak odasını kız tarafı yapar diye mi böyle davranıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…