işte bir terslik mi var bana akıl verir misiniz.?

Ailemin bu süreçten haberi yok. Benim abim de evlenip ayrıldığı için evlenip ayrılmasına ailem hiç takılmadı açıkçası. Ben de takılmamıştım ama zamanla yaşadıklarım Altında ezildim bir başıma

Şimdi burayı dinleyip evlenmezseniz gaza mı geldim diye ilerde pişmanlık duyabilirsiniz. Aileniz ne düşünüyor bu konuda ? Başlarda mantık evliliği yapmak icin ilerlettiğinizi düşünüyorum.
Bile bile ateşe mi atlasın konu sahibi?
Yazdıklarını iyi okuyup anladığınıza emin misiniz?
Umarım sizi dinlemez.

Destek göreceğimizi düşünüyorsanız, onlarla paylaşın.
Fragmanı bile çok kötü, ileride daha da kötü olacak. Giden birkaç yüz bin paranız olsun, ömür boyu bu kişiyle yaşanmaz

Son düzenleme:
Destek göreceğimi düşünmüyorum ama şu an ben abimin yatırımlık aldığı evde oturuyorum kira ödemiyorum. Maddi destek göremesem de kimse neden ayrıldın demez diye düşünüyorum. Sadece bu psikolojik durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum

Ben İstanbulda doğdum büyüdüm iyi bir lisede ve özel üniversitede okudum öyle nişantaşı vs değil arkadaş çevrem 30 altı iyi mesleği olan da var mağazada çalışanı da çoğu evleniyor bazen günde 2 3 düğün çakışıyor. 30 olup 2.ye dönen bile var

Evlenince adam sizi depresyonun dibine attığında çocuğun evin yükünü üstünüze yüklediğinde eve gelip donuyla yayılıp hizmet ve kadınlık beklediğinde ve sizi beceriksiz diye aşağıladığında şu anki psikolojik halinizi mumla ararsınız artık ...

Çocuklu biriyle olmaz. Evliliğimizin iyi ilerlemeyecegi o kadra belliki. Hevesi bile yok düğüne haklinda ikinci evliliği hevesini almış sizi de aşkla sevmiyor belli

Bilemiyorum ama istatistiklerin genel gidişatı da evlenme yaşının arttığı yönünde eskiye oranla

2000 sonrası neslin bir kısmı evliliği bir kaçış ve çalışmamak için bir bahane olarak görüyor olabilir mi ?
Öyleyse birkaç seneye düşmesi lazım şu an en son geçmiş yıllara göre artış var yaşta.
Hatta bir ara hükümette demişti gençlere aday beğendiremiyoruz evlenmiyorlar diye

2000 sonrası neslin bir kısmı evliliği bir kaçış ve çalışmamak için bir bahane olarak görüyor olabilir mi ?
Yooo çalışıyorlar da. 22 yaşında arkadaşım doğurdu geçen hafta. Çılgın gibi bir evlenme ve doğurma yarışı var. Üstelik okumuş, eğitimli dediğimi kesimde. İstatistiklerdeki yaş ortalamasının artacağını değil düşeceğini düşünüyorum ben. Bir şekilde evliliğe ikna eden, ikna olan ileriyi düşünmeden basıyor nikahı.

Sizin çevreler sizin yaşlarınızla sınırlı olduğundan z kuşağını göremiyorsunuz bence.

Adamda istek yok ilgi yok ailesi istedi diye evleniyor gibi masraflari neden dert ediyorsunuz memursunuz toparlarsiniz bir ur bu isteksiz dogru duzgun kazanci olmayin cocuguna oara harcayan adamla mi ugrasacaksiniz sizinle cocuk yapip para harcamaya istegi olacakmi hic sanmiyorum

Bu adamla evlenirseniz maddi olarak hiç toparlanamayacaksınız ‍🌫

Bu kişi size uygun değil.
Yanılmıyorsunuz bir terslik var. Kararınızın doğru olduğuna emin olduktan sonra toparlanırsınız mutlaka bir şekilde.
Ama sorumlulukları üzerinize yıkılmış bir evliliğin hasarını toparlamak daha uzun sürer.

Bu terste bi işlik var. Aklin varsa evlenme cok pisman olacaksin. Acilara yuruyor kormuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…