• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte boyadığım yatak odası takımım :))

şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:

maşallah eline sağlık. çok güzel görünüyo. yeni gibi. yatak başlığınıda kaplattırabilirsin. deri ile. çok şık olur bence:34:

evet bizde öyle düşünüyoruz, hatta onuda kendimiz kaplamayı düşünüyoruz :)

evet canım eşim beceriklidir sağolsun, biraz dürtünce istediğinden güzelini yapar :) e bende seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı, tencere kapak yani çok şükür :)

merhaba tekrar senden aldıgım cesaretle (esim hic istemez böle seylerle ugrasmamı maferdersin bak yapma der)esimle kavga dövüs boya almaya gittik calısanlardan biri senin bana söyledigin boya icin kapı boyası onlarda güzel ama ben baska boya tavsiye edim dedi baska aldık bizde kendinden vernikliymis ekstra vernige gerek yokmus falan.dün basladım boyamaya bi kat boyadım bugün 2. katı boyıcam resimleride sonra eklicem.ama bisi sormak istiyorum boyayı sürdüm bildigin yaglı boya gibi duruyor cok asabım bozuldu ben öle istemiyodum kötü olmadı aksine güzel duruyor ama böle oluca aklıma gelmemisdi acaba senin mobilyalarının görünümü nasıl oldu yani yaglı boya gibi mi yoksa kendi rengi oymus gibimi oldu ?cok canım sıkıldı resimleri görünce sizde söylersiniz fikrinizi ama yinede bi sorim dedim.

aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...

eski hali:

Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497

işte buda yeni haliiii :9: :

Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500

çokkk güzel olmuşş gerçekten yaa çok hoş duruyorr beyazı her zaman sevmişimdir :)))

merhaba tekrar senden aldıgım cesaretle (esim hic istemez böle seylerle ugrasmamı maferdersin bak yapma der)esimle kavga dövüs boya almaya gittik calısanlardan biri senin bana söyledigin boya icin kapı boyası onlarda güzel ama ben baska boya tavsiye edim dedi baska aldık bizde kendinden vernikliymis ekstra vernige gerek yokmus falan.dün basladım boyamaya bi kat boyadım bugün 2. katı boyıcam resimleride sonra eklicem.ama bisi sormak istiyorum boyayı sürdüm bildigin yaglı boya gibi duruyor cok asabım bozuldu ben öle istemiyodum kötü olmadı aksine güzel duruyor ama böle oluca aklıma gelmemisdi acaba senin mobilyalarının görünümü nasıl oldu yani yaglı boya gibi mi yoksa kendi rengi oymus gibimi oldu ?cok canım sıkıldı resimleri görünce sizde söylersiniz fikrinizi ama yinede bi sorim dedim.

canım valla benimkiler yağlı boya gibideğil. yakından görenler sanki kendi rengi buymuş gibi görünüyor dediler.. ama bir boyayı bitir bakalım belki bütün katları bitirince öyle durmaz. resimleri koy tekrar konuşuruz :)

canım valla benimkiler yağlı boya gibideğil. yakından görenler sanki kendi rengi buymuş gibi görünüyor dediler.. ama bir boyayı bitir bakalım belki bütün katları bitirince öyle durmaz. resimleri koy tekrar konuşuruz :)

hmm benimki baya yaglı boya gibi duruyor resimleri koydum görünce neye benzedigini söylersin zaten:)

aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...

eski hali:

Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497

işte buda yeni haliiii :9: :

Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500

off süperr olmuş canım tamamen ferklı ve daha şık bi görüntü çıkmış ortaya çok beğendiiim güle güle kullan:16::16:

üper olmuş mobilyalar canım ya ellerine sağlık bana markasını tam adını yazarmısın aradım bugun her yerde nasıl bir oya fırçası kullandığını ve markasını yazarsan sevinirim tatlım ellerin dert görmesin bayıldım ... :21:

doğru haklısın yazayım o zaman buraya boyanın markası cuprinol wood art opak ahşap koruyucu, verniğin markasını bilmiyorum eşim halletti onu 2 farklı vernik kullandı, ama alacağınız yere sorun ve kalın bir tabaka oluşturabilecek bir vernik tercih edin ki yıpranmasın mobilyanız :)

üper olmuş mobilyalar canım ya ellerine sağlık bana markasını tam adını yazarmısın aradım bugun her yerde nasıl bir oya fırçası kullandığını ve markasını yazarsan sevinirim tatlım ellerin dert görmesin bayıldım ... :21:

yukarıda vermiştim canım. fırça değilde rulo kullandık biz küçük rulolar var onlardan, sadece rulonun yanaşmadığı kısımlara fırçayla sürdük.

merhaba

elinize sağlık bayıldım, yepyeni olmuş yatak odanız, havası değişmiş:16:

ben de boyamak istiyorum yatak odamı ama benim ki suntalem, üzeri kaplama, boyanır mı acaba:44:
3 il, 8 ev görünce rezil oldu çizik içinde:5:

diğer odaları yenilemekten ona sıra gelmedi, :50:
ben de alsam bu boyadan boya tutar mı acep:44:

sizin yatak odasının malzemesi neydi acaba?

Back
X