İşte böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Hepinize Selam olsun!ben buraya abimin çocuğundan yazmış biriyim.her kes beni kınadı falan sen kötüsün sen hastasın her kes kötü bir sen mi iyisin falan filan.sanki siz (hepinizi dahil etmiyorum şu kötü yorumları yapanlar)sütten çıkmış ak kaşıksınız?!belki içleriniz kin nefretten patlıyor da bana şurada oynuyorsunuz tabi kalpleri Allah biliyor!benim hayatıma “leş gibi” diyenler kendilerinin kalpleri leş gibi olduğu için böyle iğrenç laflar ağızlarından çıkarıyorlar .kime hoş değil yazmasın yorum yapmasın!bebeğe gelince ben onu canlı görmemişim ki.nerden anlayacağım “hala”olmak ne demek?!sizler o yeğenlerin yanındasınız o yüzden size garip geldi.geline gelince gelin işte el kızı...Allah izin verirse yazda gideceğim çocuk için parti o zaman verilecek

Hoşgeldin canım,neden geç kaldın
Eltin napiyoo,kaynanan.

Ben de kötü yorum yazmıştım ama iyi biriyim ya:) değil ablamın çocuğu sokaktaki kedilerin çocuğuna bile iyi bakarim
Kötü kalbin kendin gelin diye ikinci plana atildigin,saygı duyulmadığın,bunun acısını yaşadığın halde abinin karısı için "o kim ki bana laf söylesin,onu mahvederim,o el kızı, o gelin" gibi laflar söylemek.
Bu nedenle senin kalbinin kötü olduğuna ve kalbinin ekmeğini yiyip kötü bir hayat sürdüğüne inanıyoruz KK ailesi olarak

Sizde kendi esinizin ailesi icin el kizisiniz cocugunuz el cocugu o zaman. Bu duyguyu bilmek icin illaki yaninda olmaya gerek yok. Sizin kaniniz caniniz olmali yegeniniz.

Kalbimiz leş olmadığı için size akıl veriyoruz ama siz yine kötü anlıyorsunuz illa yanımızda olmasına gerek yok yeğenimizin ona el gibi davranmamak için.
Ben o yorumu yapanlara dedim

Kalbim söylediğin kadar iyiyse “kötü”ye kötü yorum bile yapmazsın

Ben burada şunu anlamıyorum zaten mükemmel ve her yönüyle doğru bir insan olduğuna inananlar ve aldığı kararın doğru ve kendisinin haklı olduğundan emin olanlar neden konu açıyor?

Yani tam olarak ne duymayı bekliyorlar? Zaten siz kararınızı doğru olduğundan eminsiniz buradaki "Kalbi kötü leş çürümüş insanlardan" ne medet umuyorsunuz?

Bence şunu bekliyorsunuz:" İyi yapmışsın cnm herkes kötü sen mükemmelsin, kalpler öpücükler..."

Nilu sende el kızısın sana yapılınca carlıyorsun ama size gelin gelene el kızı işte. Sen hak ettiğini yaşıyorsun bence

Nilu sende el kızısın sana yapılınca carlıyorsun ama size gelin gelene el kızı işte. Sen hak ettiğini yaşıyorsun bence
Günün birinde kurtulacağım bu evden ama benim yıllarım gidiyor ona üzülüyorum dert ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…