AnlayamadımKendinize acilen bir hayat edinmelisiniz.
BizDe çocuk doğduktan sonra veriliyor ismini bilmiyorum Türkçe o yüzden parti yazdımNe partisi veriliyor çocuk için
Ben o yorumu yapanlara dedimKalbimiz leş olmadığı için size akıl veriyoruz ama siz yine kötü anlıyorsunuz illa yanımızda olmasına gerek yok yeğenimizin ona el gibi davranmamak için.
Hee sizi mi bekleyecekler yani parti vermek içinBizDe çocuk doğduktan sonra veriliyor ismini bilmiyorum Türkçe o yüzden parti yazdım
Kalbim söylediğin kadar iyiyse “kötü”ye kötü yorum bile yapmazsınBen de kötü yorum yazmıştım ama iyi biriyim ya:) değil ablamın çocuğu sokaktaki kedilerin çocuğuna bile iyi bakarimEki Görüntüle 3160164
Kötü kalbin kendin gelin diye ikinci plana atildigin,saygı duyulmadığın,bunun acısını yaşadığın halde abinin karısı için "o kim ki bana laf söylesin,onu mahvederim,o el kızı, o gelin" gibi laflar söylemek.
Bu nedenle senin kalbinin kötü olduğuna ve kalbinin ekmeğini yiyip kötü bir hayat sürdüğüne inanıyoruz KK ailesi olarak
Evet aynen öyle !annem öyle istiyor öyle de olacak bir itirazın varsa arayıp anneme söyleyim de beni beklemesinlerHee sizi mi bekleyecekler yani parti vermek için
Hayal aleminde yaşıyorsunuz sanırım
Şimdi sana izah edecem bekle bir yere gitme))
Tamam beklerler,beklerlerEvet aynen öyle !annem öyle istiyor öyle de olacak bir itirazın varsa arayıp anneme söyleyim de beni beklemesinler
Beni kimse ezmiyor cicim sen dert etme hayatımTamam beklerler,beklerler
Arayıp annenize çektiklerinizi anlatın bence size çok değer veriyorsa çekip alsın sizi.
Ayaklar altında ezilip durmayın orda
Günün birinde kurtulacağım bu evden ama benim yıllarım gidiyor ona üzülüyorum dert ediyorumNilu sende el kızısın sana yapılınca carlıyorsun ama size gelin gelene el kızı işte. Sen hak ettiğini yaşıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?