Kaynanan gibi annen var o zaman hımm.Beni kimse ezmiyor cicim sen dert etme hayatım
Tabiki beklerler hiç şüphen olmasın aşkım
Benim anneme laf edemezsin o ağzını burnunu dağıtırım!d...l şimdi !!!!!!!Kaynanan gibi annen var o zaman hımm.
Sizin iki tarafta da kadınlar ataerkil düzenin önde bayrak sallayanı sanırım.
Üzücü ya.
Umarım sizin gelin doğru yolu bulmuştur da hepinize yol gösterir.
Cicim hayatim askim dediginiz zaman laf soktugunuzu felan mi saniyorsunuz.Beni kimse ezmiyor cicim sen dert etme hayatım
Kocan dövmüyor mu?Beni kimse ezmiyor cicim sen dert etme hayatım
Bir de şu varCicim hayatim askim dediginiz zaman laf soktugunuzu felan mi saniyorsunuz.
Bir kere oldu o size anlatanda kabahatKocan dövmüyor mu?
Bir keresi mi var bunun?Bir kere oldu o size anlatanda kabahat
Pardon Senden izin almağı unutmuşum..sizin anladığınızdilde konuşuyorumCicim hayatim askim dediginiz zaman laf soktugunuzu felan mi saniyorsunuz.
Bilemiyorum artıkBir keresi mi var bunun?
Senden degil sizden diyeceksiniz. Mesafenizi korursaniz sevinirim zira bana sen diyecek kadar yakin degilsiniz olamazsiniz da.Pardon Senden izin almağı unutmuşum..sizin anladığınızdilde konuşuyorum
Bil işte. Senin hayrına konuşuyoruz. Dayak yediğin evlilikte ezilmiyor saniyorsun kendini.Bilemiyorum artık
Benim de bütün derdim SİZe yakın olmak zatenSenden degil sizden diyeceksiniz. Mesafenizi korursaniz sevinirim zira bana sen diyecek kadar yakin degilsiniz olamazsiniz da.
Hele bir kere de yapsın ama benim elim kolum bağlıBil işte. Senin hayrına konuşuyoruz. Dayak yediğin evlilikte ezilmiyor saniyorsun kendini.
Yok baska dertleriniz var goruyoruz zaten hepimiz.Benim de bütün derdim SİZe yakın olmak zaten
Cümlen kendi içinde çelişmekten can veriyor.Hele bir kere de yapsın ama benim elim kolum bağlı
O zaman daha önce baban senin meselelerinden neden hastanelik olmuştu? Kendini kandırıyorsun sadece .Bir kere oldu o size anlatanda kabahat
AnlayamadımCümlen kendi içinde çelişmekten can veriyor.
Çelişkili konuşuyorsun.Anlayamadım
Bu kısmı tehdit içeriyor.Hele bir kere de yapsın
Bu kısmı çaresizlik.ama benim elim kolum bağlı
Konular, konulara yazılmış yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.Hepinize Selam olsun!ben buraya abimin çocuğundan yazmış biriyim.her kes beni kınadı falan sen kötüsün sen hastasın her kes kötü bir sen mi iyisin falan filan.sanki siz (hepinizi dahil etmiyorum şu kötü yorumları yapanlar)sütten çıkmış ak kaşıksınız?!belki içleriniz kin nefretten patlıyor da bana şurada oynuyorsunuz tabi kalpleri Allah biliyor!benim hayatıma “leş gibi” diyenler kendilerinin kalpleri leş gibi olduğu için böyle iğrenç laflar ağızlarından çıkarıyorlar .kime hoş değil yazmasın yorum yapmasın!bebeğe gelince ben onu canlı görmemişim ki.nerden anlayacağım “hala”olmak ne demek?!sizler o yeğenlerin yanındasınız o yüzden size garip geldi.geline gelince gelin işte el kızı...Allah izin verirse yazda gideceğim çocuk için parti o zaman verilecek
Benim anneme laf edemezsin o ağzını burnunu dağıtırım!d...l şimdi !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?