İşte bu da benim evim :)

evinizde sağlıkla huzurla oturun ,

benim size bir sorum oalack mutfakda zebra perdenizin oldugunu gördüm kullanım kolaylığı ve temizliği açısından nasıl memnunmusunuz ? önerirmisiniz?

teşekkürler

Hani bazı evler vardır süs evi gibidir insan birşeye dokunmaya korkar senin evin yaşam evi,konfor evi hani yasanmislik hissettiriyor...Bayıldım evine iyi günlerde otur

evinizde sağlıkla huzurla oturun ,

benim size bir sorum oalack mutfakda zebra perdenizin oldugunu gördüm kullanım kolaylığı ve temizliği açısından nasıl memnunmusunuz ? önerirmisiniz?

teşekkürler

Canım teşekkür ederim zebra perde kullanış açısından çok rahat mutfak için belki salona az güneş alan bir konumdaysa uygun olmayabilir. Benim mutfak perdesi çok küçük olduğu için tercih ettim. Bir senedir hiç yıknmadı gözüme de pis görünmüyor ama temizlik konusunu inan bende bilmiyorum. Perdeciye danışacağım :)

Hani bazı evler vardır süs evi gibidir insan birşeye dokunmaya korkar senin evin yaşam evi,konfor evi hani yasanmislik hissettiriyor...Bayıldım evine iyi günlerde otur

Merhaba, gzel yorumunuz için teşekkürler. Gerçekten evimde kendimi çok hissediyorum. Aldığımız eşyaların hem şık hem de kullanışlı olmasına özen gösterdik. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur :16:

Sevgili Günnur;
evinde huzur ve sağlıkla mutlu mutlu otur inşallah. herşey uyumlu, güzel kutu gibi ev. Aksesuarlarla havası değişmiş, daha da güzel oldular. Seni son derece zevkli buldum. tebrike derim. Evmanya.comdan hep şikayet duyuyorum hasarlı ürün ve geç kargolama ile ilgili. Seninde başına gelmiş bak.
Bende nasip olursa evlilikte 14. yılımı kutlayacağım yakında, zar zor bir ev sahibi olduk. Sıra akseauarlara geldi. Ama ben kolay seçemiyorum nedense. Ev topiğim var kulüpte bakıp fikir verirsen çok sevinirim.

Sevgili Günnur;
evinde huzur ve sağlıkla mutlu mutlu otur inşallah. herşey uyumlu, güzel kutu gibi ev. Aksesuarlarla havası değişmiş, daha da güzel oldular. Seni son derece zevkli buldum. tebrike derim. Evmanya.comdan hep şikayet duyuyorum hasarlı ürün ve geç kargolama ile ilgili. Seninde başına gelmiş bak.
Bende nasip olursa evlilikte 14. yılımı kutlayacağım yakında, zar zor bir ev sahibi olduk. Sıra akseauarlara geldi. Ama ben kolay seçemiyorum nedense. Ev topiğim var kulüpte bakıp fikir verirsen çok sevinirim.

Canım çok teşekkür ederim topiğine de elimden geldiği kadar fikir vermeye çalıştım inşallah faydam dokunmuştur. Evmanya.comdan birkaç kez alışveriş yaptım sorun yaşasam da hemen çözümlüyorlar. Yani beğendiğiniz birşey varsa tereddüt etmeyin bence en kötü elinize geldiğinde beğenmezseniz ücretsiz iade ederseniz. Normal avmlerde beğenmeyince para iadesi yapmıyorlar o yüzden netten alışveriş yapmayı seviyorum.Madame coco, English Home, Tepe Home aksesuarları, Boyner Evde, Altıncıcadde bunların indirimlerini takip edebilirsin.

14. yılınız ve yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun tekrardan. İnşallah en yakın zamanlarda bizlere de nasip olur kiracılıktan ev sahipliğine geçiş yapabiliriz :16:

Mudo Consept peçetelik, Madame coco mini ayna ve banyomdan birkaç kare. Sepetleri bir milyoncudan havlular madame cocodan tanesi (3,5 TL idi).

Eklentiler

• $20130904_193229.webp
    $20130904_193229.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 1.470
  • $20130906_222200.webp
    $20130906_222200.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 1.507
  • $20130905_154658.webp
    $20130905_154658.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 1.434
  • $20130905_154735.webp
    $20130905_154735.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 1.430
  • $20130905_154646.webp
    $20130905_154646.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 1.406
  • $20130905_123417.webp
    $20130905_123417.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
eviniz çok güzel güle güle oturun, bu salondaki yastıklar nereden acaba? konu içerisinde yazıyorsa göremedim ben kusura bakmayın tekrarlatmış oluyorum :17:

eviniz çok güzel güle güle oturun, bu salondaki yastıklar nereden acaba? konu içerisinde yazıyorsa göremedim ben kusura bakmayın tekrarlatmış oluyorum :17:

Merhabalar, teşekkür ederim. Yastıkların markası apolena. Kendi internet sitelerinden ve bir çok siteden satışları mevcut. Evmanya, arabulvar, hepsiburada. Rica ederim neden kusura bakayım, burda birbirimize fikir alışverişi yapmak çok hoşuma gidiyor.

Kızlar beni takip etmek isterseniz blog adresim burada beklerim Pastel Zaman Yolcusu çeyiz, dekorasyon, gezi hayata dair deneyimlerimi paylaşıyorum.

Günnuuur selam :) İsmini forumdaki yazışmalardan öğrendim :)
Bloguna hemen bakacağım; benim de aklımı epey çalıyr blog fikri. Ufaktan gezdiğim yerleri tanıtan yazılar oluşturmaya başlayacağım sonra da devamı gelir inşallah. Bu girişiminden ötürü seni tebrik ediyor, devamını diliyorum :)
Eminim çok keyifli bir blog oluşturacaksın :)
Bu arada peçeteliğini kıskandım gidip aynısından aldım :)))
Runner'ın nerden bence çok güzel olmuş, bunda da mı kopya çeksem :)) Çok mu hazırcıyım ne :)
Selamlar, sevgiler :)
Bu arada ben de dün Paşabahçe'den birkaç dekoratif şey aldım-vazo mumluk filan. Evde eksik varsa bir bak istersen.
Ay mesajı yollamadan bloğa baktım, ne güzel gözüküyorsunuz eşinle. Maşallah size bol bol gezmeler :))

Günnuuur selam :) İsmini forumdaki yazışmalardan öğrendim :)
Bloguna hemen bakacağım; benim de aklımı epey çalıyr blog fikri. Ufaktan gezdiğim yerleri tanıtan yazılar oluşturmaya başlayacağım sonra da devamı gelir inşallah. Bu girişiminden ötürü seni tebrik ediyor, devamını diliyorum :)
Eminim çok keyifli bir blog oluşturacaksın :)
Bu arada peçeteliğini kıskandım gidip aynısından aldım :)))
Runner'ın nerden bence çok güzel olmuş, bunda da mı kopya çeksem :)) Çok mu hazırcıyım ne :)
Selamlar, sevgiler :)
Bu arada ben de dün Paşabahçe'den birkaç dekoratif şey aldım-vazo mumluk filan. Evde eksik varsa bir bak istersen.
Ay mesajı yollamadan bloğa baktım, ne güzel gözüküyorsunuz eşinle. Maşallah size bol bol gezmeler :))

Canım seni böyle tekrar görünce çok mutlu oldum eski çeyizcilerden kim kaldı :) Kesinlikle aç canım blog. İstediğin her şeyi paylaşırsın.Teşekkür ederim ben de epeydir açmak istiyorudum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Canım ne demek çok güzel beğendiysen al tabi ki :9: Runner da English Homedan çok uygun fiyatı damask örme runner diye geçiyor. Madame Cocodaki pastel tonlardaki masa örtülerinin üstüne bu runner çok güzel kombin olur. Hatta bunun masa örtüsü o renkli örtülerin üstünde çok hoş oluyor. Böyle kombinasyonlara bayılmıştım.

Paşabahçenin şöyle güzel bir mağazasına gitmeye fırsat bulamadım İstanbulda. Ben de mumluk ve vazo istiyorum :31: Bazen rastlantı sonucu geçtiğin bir yerden veya netteki indirimlerden rastlamak güzel oluyor.

Çok teşekkür ederim kuzum. İkinci bir tatile kadar İstanbul semalarında gezmeye devam :)

Sevgiler :) Öptüm :7:

Evin çok güzeell :9:
Güle güle güzel günlerde oturun inşallah nazar değmesin :nazar:

Canım seni böyle tekrar görünce çok mutlu oldum eski çeyizcilerden kim kaldı :) Kesinlikle aç canım blog. İstediğin her şeyi paylaşırsın.Teşekkür ederim ben de epeydir açmak istiyorudum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Canım ne demek çok güzel beğendiysen al tabi ki :9: Runner da English Homedan çok uygun fiyatı damask örme runner diye geçiyor. Madame Cocodaki pastel tonlardaki masa örtülerinin üstüne bu runner çok güzel kombin olur. Hatta bunun masa örtüsü o renkli örtülerin üstünde çok hoş oluyor. Böyle kombinasyonlara bayılmıştım.

Paşabahçenin şöyle güzel bir mağazasına gitmeye fırsat bulamadım İstanbulda. Ben de mumluk ve vazo istiyorum :31: Bazen rastlantı sonucu geçtiğin bir yerden veya netteki indirimlerden rastlamak güzel oluyor.

Çok teşekkür ederim kuzum. İkinci bir tatile kadar İstanbul semalarında gezmeye devam :)

Sevgiler :) Öptüm :7:

Missberry nerelerde yahu, çeyiz deyince üçümüz aklıma geliyor :) Ne güzel telaşlardı.
Bendeki üşengeçlikle bakalım ne zamana oluşacak blog :) O zamana bloglar tedavülden kalkmaz umarım :)
Hıım English home demek aslında bakmıştım ama runner ını görmedim demek ki, uzunluğu da güzel. Sevdim, güle güle kullan :)
Bende masa örtüsü var bunun arkadaşım hediye etmişti dikkat edince fark ettim bir şey olmasın diye sermiyorum pek :)))
Hııım hiç öyle bir kombinasyona denk gelmedim, denenebilir aslında..
Metal büyük bir vazo aldım ben bir de gene metal mumluk-fener karışımı bir şey :) Yeni eve saklıyorum, bir ara çıkarırsam kutularından eklerim buraya. Bakalım beğenecek misin ?
Şimdiki hedefim kocaman beyaz çerçeveli bir ayna almak. İnşallah onu da bulurum tez zamanda.
Ben de öptüm çok, hoşça kal :)

Back
X