İşte bu da benim evim :)

Missberry yok ortalarda hiç görmedim evlendikten sonra bir iki sefer dışında :) Çok güzeldi heyecanlıydı Üşenme sen de aç en büyük. İsmini seçtikten sonra çorap söküğü gibi gelecek. Hayırlı olsun canım metal ferforje şeyler çok hoşuma gidiyor. Bu aralar hiç Madame Cocoya baktın mı çok güzel aynalar var. Ben de antreye bir ayna almak istiyorum hemen ev kapımızın açıldığında karşısına denk gelecek şekilde.
Bulursun çok güzel beyaz aynalar var :)Görüşürüz.

hem göz yormayan hem de cok şık bi ev olmus ama bayldmm :) bunca güzel şeyleri nasıl nerden buldunuz

Merhaba, teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. Yaklaşık 1,5 senelik çeyiz serüvenimde birikenler ve evlendikten sonra aldıklarımla bu hale geldi. Çok zahmetli bir o kadar da keyifliydi benim için :)

Merhaba, teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. Yaklaşık 1,5 senelik çeyiz serüvenimde birikenler ve evlendikten sonra aldıklarımla bu hale geldi. Çok zahmetli bir o kadar da keyifliydi benim için :)

eminim ki ck keyflidir resmlere bakarken ben bile nasıl glümseyerek hevesle baktım :) hep mutlu mesut oturun bu şirin evde :) darısı bzlere inşallah

salon takımının koltukları bizimkiyle aynı canım biz de oturma odasına aldık.. iyi günlerde kullan çok hoş olmuş:))

eviniz çok güzel küçük ama kişilikli yaşanmamış evler gibi değil yaşanmış ve uyumlu
sağlıkla oturun

eviniz çok güzel küçük ama kişilikli yaşanmamış evler gibi değil yaşanmış ve uyumlu
sağlıkla oturun

Ne güzel bir yorum çok mutlu oldum, teşekkür ederim :) Daha çok güzelliklerin yaşandığı kahkaların eksik olmadığı yuvalarımız olsun inşallah :)

eviniz gerçekten çok şirin ve sade bayılırım böyle evlere allah agzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…