Missberry nerelerde yahu, çeyiz deyince üçümüz aklıma geliyor :) Ne güzel telaşlardı.
Bendeki üşengeçlikle bakalım ne zamana oluşacak blog :) O zamana bloglar tedavülden kalkmaz umarım :)
Hıım English home demek aslında bakmıştım ama runner ını görmedim demek ki, uzunluğu da güzel. Sevdim, güle güle kullan :)
Bende masa örtüsü var bunun arkadaşım hediye etmişti dikkat edince fark ettim bir şey olmasın diye sermiyorum pek :)))
Hııım hiç öyle bir kombinasyona denk gelmedim, denenebilir aslında..
Metal büyük bir vazo aldım ben bir de gene metal mumluk-fener karışımı bir şey :) Yeni eve saklıyorum, bir ara çıkarırsam kutularından eklerim buraya. Bakalım beğenecek misin ?
Şimdiki hedefim kocaman beyaz çerçeveli bir ayna almak. İnşallah onu da bulurum tez zamanda.
Ben de öptüm çok, hoşça kal :)
hem göz yormayan hem de cok şık bi ev olmus ama bayldmm :)bunca güzel şeyleri nasıl nerden buldunuz
Evin çok güzeell
Güle güle güzel günlerde oturun inşallah nazar değmesin
Merhaba, teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. Yaklaşık 1,5 senelik çeyiz serüvenimde birikenler ve evlendikten sonra aldıklarımla bu hale geldi. Çok zahmetli bir o kadar da keyifliydi benim için :)
eminim ki ck keyflidir resmlere bakarken ben bile nasıl glümseyerek hevesle baktım :) hep mutlu mesut oturun bu şirin evde :) darısı bzlere inşallah
Ben beğeniyorum bu tarz evleri..
çoook şirinnn****************
salon takımının koltukları bizimkiyle aynı canım biz de oturma odasına aldık.. iyi günlerde kullan çok hoş olmuş:))
güle güle eskitin
eviniz çok güzel küçük ama kişilikli yaşanmamış evler gibi değil yaşanmış ve uyumlu
sağlıkla oturun
oturma grubunu bende cok begendim, güle güle oturun mutlulukla huzulra...
Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)
Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)
Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.
Aksesuarlar
Mutfağım
Yatakodası ve Banyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?