güle güle otur günnurcum evin çok şirin bir ömür muhabbetle otur canım koltuklarını önceki topiğinde görmüştüm zaten yine çok beğendim diğer odalarınıda ekle bekliyoruz canım çeyiz topiğinden sonra evinide merak ediyorum
Canım odan çok hoş ama dediğin gibi biraz dekoratif eksik aslında çok dekoratif eşya koymaya yerin yok ama biraz canlı renkler kullanabilirsin o zaman daha canlı durur odan.Dekoratif eşya alırken canlı renkler al belki sarı felan olabilir
Güle güle oturun çok sade ve konforlu görünüyor salonun gereksiz insanı rahatsız eden bir şeyler yok. Diğer odalarını da bekliyoruz.
Ben de renkli şeyler almak istiyorum biraz. Duvarlar çok boş ve lambader istiyorum köşelerden birine ayrıca fon perdesi güzel olabilirdi vee avizeler renkli olabilir işte kiradayız ne de olsa uzun bir süre de ev eşyası almaya mecalim kalmadı :))
oturma grubu ve rengi harika çok beğendim uyumlu göze hoş gelen bi oda olmuş iyi günlerde otur inşallah
Hepsi çook güzel, güle güle kullanın
Mutlulukla huzurla otur inşallah.odan çok güzel bir iki süs püs koydunmu dahada süper olur.bişey soracaktım mersindemi oturuyorsunuz?
çok güzel canm sade hoş tertemz evn huzurla otur inşallahhh
Günnurcum çok güzel evin güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. tarzı olan evleri seviyorum ya hu seninki de öyle tüm evlerin birbirinin aynı olduğunu tüm mobilyaların birbirine benzediğini düşünürsek seninki gerçekten çok hoş. ben ahşabın sıcaklığına bayılıyorum çok yakışmış koltuklarınla mobilyalar. güle güle kullanın diyorum tekrar :) öpüyorum canım.
Daha da çoook uzun yıllar, mutlulukla kullanınAslında çeyiz topiğine de yazdım ama sana bir şey sormak istiyorum. Biz de beyaz eşyalarımızı Samsung'dan almayı düşünüyoruz, hatta buzdolabı ve bulaşık makinesi aynı Sen buzdolabından ve bulaşık makinenden memnun musun? Bir de biz çamaşır makinesinde kararsız kaldık. Kurutma makinesi ayrı olarak aldığımızdan sadece çamaşır makinesi olarak alacağız. Onu da 8 kg eco bubble teknolojili düşünüyoruz. Kimi Samsung çamaşır makinelerinin ve servislerinin kötü olduğunu söylüyor, özellikle de denge problemi olduğunu yani çok sallandığını söylüyorlar. Sahiden böyle bir durum var mı?