Çok teşekkür ederim Eylül de tam bir sene olacakİnanır mısınız tatilden yeni döndük ve evimizi o kada çok özlemişiz ki :) Ufak tefek ama eşimle sarayımız Allah herkese nasip etsin.
cok güzelmiş canlar bize örnek oldunuz resimlerle ben insalalh evlenirsem misafir odası takımı almayı düsünmüyorum gereksiz bence ama oturma odasını güzel alacagım
Arkadaşlar bugün balkona çıktığımda bu manzarayla karşılaştım çok tatlı değil mi:)Eki Görüntüle 783584
Kuzum ben de misafir odasını çok gereksiz buluyorum bunun dışında çalışma,hobi vs artı bir oda daha çok hoşuma gidiyor hem burda var olan bir kanepe vs misafirlerin kalabileceği alternatif bir yatak da oluyor. İnşallah her şey gönlünce olsun.
Öyledir tabiiiAmin inşallah herkese nasip eder zaten önemli olan evin büyüklüğü değil içindeki kalplerin sevginin büyüklüğü Allah herkesi doğru insanla karşılaştırır inşallah
Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)
Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)
Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.
Aksesuarlar
Mutfağım
Yatakodam
simdi tamamını gördüm cok güzel ve sade.güle güle huzurlu mutlu cocluklu cocuklu oturun insallah canımAllah bizlerede sevdigimizle olmayı nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım Allah daha güzellerini sana nasip etsin inşallah :)
eviniz çok şık olmuş. iyi günlerde oturun
Gule gule oturun cok guzrl ve sade bir ebinix var.hersey yerli yerjnde.cok hos.
az ve oz şırın bır eve sahıpsınız bana gore.. saglıklı huzur dolu hayırlı yıllarınız olsun..
Gerçekten de çok şirin bir eviniz var. Maşallah demeyi eksik etmeyeyim :)
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de yuvanızdan mutluluk eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?