İşte bu da benim evim :)

cok güzelmiş canlar bize örnek oldunuz resimlerle ben insalalh evlenirsem misafir odası takımı almayı düsünmüyorum gereksiz bence ama oturma odasını güzel alacagım

Çok teşekkür ederim Eylül de tam bir sene olacak İnanır mısınız tatilden yeni döndük ve evimizi o kada çok özlemişiz ki :) Ufak tefek ama eşimle sarayımız Allah herkese nasip etsin.

Öyledir tabiii Amin inşallah herkese nasip eder zaten önemli olan evin büyüklüğü değil içindeki kalplerin sevginin büyüklüğü Allah herkesi doğru insanla karşılaştırır inşallah

cok güzelmiş canlar bize örnek oldunuz resimlerle ben insalalh evlenirsem misafir odası takımı almayı düsünmüyorum gereksiz bence ama oturma odasını güzel alacagım

Kuzum ben de misafir odasını çok gereksiz buluyorum bunun dışında çalışma,hobi vs artı bir oda daha çok hoşuma gidiyor hem burda var olan bir kanepe vs misafirlerin kalabileceği alternatif bir yatak da oluyor. İnşallah her şey gönlünce olsun.

bencede insallah evlendiğimde bende öyle yapacagım canım.kanepede misafirler falan kalır.amin canım sagol insallahsevdigimi Allah hakımda hayırlı eylesin insallah hayırlı mutlu bir yuvamız olsun bende yuvamızın resimlerini atarım insallah

Son düzenleme:

simdi tamamını gördüm cok güzel ve sade.güle güle huzurlu mutlu cocluklu cocuklu oturun insallah canım Allah bizlerede sevdigimizle olmayı nasip etsin insallah

az ve oz şırın bır eve sahıpsınız bana gore.. saglıklı huzur dolu hayırlı yıllarınız olsun..

Benden sizlere güzel bir parça [video=youtube;JRWox-i6aAk]http://www.youtube.com/watch?v=JRWox-i6aAk[/video]

Eklentiler

• $perks-of-being-a-wallflower_original.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…