İşte bu da benim evim :)

Teşekkür ederim sade evleri çok seviyorumm ama duvarlar çok boş geliyor şuan ona da alıştım sayılır. Kendi evimiz olsaydı tv ünitesinin arkasını kabartmalı duvar görünümde kaplatırdım. Duvarları doldururdum. Aplikler lambaderler vs :)

bende canım aynen yok böylede çok hoş ah bende kiradayım ev arıyoruz inşallah buluruz kısa sürede bende istediğim gibi döşerim insan başkasının evne çivi çakamıyo yani inşallah kendi evmzi alırızda istedğimz gibi süsleyp püsleriz:16:

Zaten bulaşık makinemde jel kullanıyorum şimdi de ama jeller de yeterince temizlemiyor gibi geliyor :9::9: Peki çamaşır makinesinde çok sallanma durumu var mı? Ayy resmen kafamı karıştırdılar, sevgilim hepsi aynı marka olsun çamaşırı da Samsung alalım diyor. Artık karar verip siparişi vermek istiyorum ben de :17::17:

Mersinde düğünüm oldu ama İstanbulda oturuyorum. Çok teşekkür ederim düğün fotomuzdan farkettiniz Mersini galiba :)

Evet resimden anladım meşhur sahilimizi.demek sende benim gibi Mersin'den istanbula gelin geldin.hoşgeldin:))

Günnurumm ama nerelerdesin ki sen :17::17::17:

Çok özledim ben seni, hatta bir ara aqualilly'e yakınmıştım yoksun diye :9: Ama dönüşün müthiş oldu :16:

Çok cici ki eviniz, huzurla ve mutlulukla oturun inşallah canım benim :16:

Canım evinin her detayı çok hoş, güle güle huzurla aşkla oturun inşallahh :16:

Günnurumm ama nerelerdesin ki sen :17::17::17:

Çok özledim ben seni, hatta bir ara aqualilly'e yakınmıştım yoksun diye :9: Ama dönüşün müthiş oldu :16:

Çok cici ki eviniz, huzurla ve mutlulukla oturun inşallah canım benim :16:

Canım napıyorsun ben de özledim sen de evlilik hazırlıklarındasın herşeyini güzelce de tamamlamaya başlamışsın. Çok öpüyorum teşekkür ediyorum :)

melek181
herşey çook sade güle güle oturun

Teşekkür ederim çokk

psikologozlem
Canım evinin her detayı çok hoş, güle güle huzurla aşkla oturun inşallahh
:16::16:beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim :)

Amedia
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Mersinde düğünüm oldu ama İstanbulda oturuyorum. Çok teşekkür ederim düğün fotomuzdan farkettiniz Mersini galiba :)
Evet resimden anladım meşhur sahilimizi.demek sende benim gibi Mersin'den istanbula gelin geldin.hoşgeldin:))
Ben Samsunluyum eşimin ailesi Mersinde oturuyor düğünümüz orda oldu. Ben Ankaradaydım şimdi İstanbuldayım çok karışık oldu değil mi? O telaşta da eşyaları almaya çalış ev düzmeye çalış git geell :)

Senemmmmm
Zaten bulaşık makinemde jel kullanıyorum şimdi de ama jeller de yeterince temizlemiyor gibi geliyor Peki çamaşır makinesinde çok sallanma durumu var mı? Ayy resmen kafamı karıştırdılar, sevgilim hepsi aynı marka olsun çamaşırı da Samsung alalım diyor. Artık karar verip siparişi vermek istiyorum ben de
Bugün, 20:12elaayshe

Bence hiç düşünmeden al hep ayrı mı servis çağıracaksın biz ilk ay birkaç defa çağırdık hiç sorun olmayan fakat kullanımını bilmediğimiz için yanlış yaptığımız bazı şeyler yüzünden servis çağırdığımızı farkettik yine de geldiler hem de yaygın bir servis ağı. Ayrıca tekcarsı.com a bakın biz ordan çok uyguna almıştık.

Son düzenleme:
Canım napıyorsun ben de özledim sen de evlilik hazırlıklarındasın herşeyini güzelce de tamamlamaya başlamışsın. Çok öpüyorum teşekkür ediyorum :)

Günnurum mesaj kutun dolmuş bitanem, geri dönüş yapamıyorum :(

canım salonun çok şık gözüküyor ve insanın gözünü yoracak hiç bir şey yok çok beğendim bir kaç küçük dokunuşla daha güzel olacaktır eminim güle güle eskit inş:nazar:

sade ve konforlu bir salon cok begendim bende evde sadelikten yanayım zaten. koltukların özellikle çok güzelmiş

çok hoş koltukların ve mobilyaların çok zevkli seçimler güle güle kullan. bir fikir sadece benimki halın daha renkli olsa iyi mi olurdu sanki?:26:

xzeynepx
çok hoş koltukların ve mobilyaların çok zevkli seçimler güle güle kullan. bir fikir sadece benimki halın daha renkli olsa iyi mi olurdu sanki?

İyi de olabilirdi dediğiniz gibi ama ben bu halıyı çok beğendim kısıtlı zamanda en uyumlyu halıyı bulduk diyebilirim. Evimizde halı çok az aslında yatakodamızda ve misafir odası sayılacak çalışma odamızda halı yok. Mutfağımızda ise kilim tarzında bir halı var. Sanırım sadece antre ve salonda halı var. Ben ferah göründüğü için seviyorum ama annem halının az oluşunu pek sevmiyor :)

aysegul34
canım salonun çok şık gözüküyor ve insanın gözünü yoracak hiç bir şey yok çok beğendim bir kaç küçük dokunuşla daha güzel olacaktır eminim güle güle eskit inş

Kuzum çok teşekkürler dediğin gibi ben de huzurlu ve dinlendiri buluyorum iç ısıtacak sıcak dokunuşlarla daha güzel olabilir :)

sahaser23
sade ve konforlu bir salon cok begendim bende evde sadelikten yanayım zaten. koltukların özellikle çok güzelmiş

Çok teşekkür ederim ben de sadeliği ve tarz olan şeyleri çok seviyorum zamanla almak istediğim parçaları da tamamladığımda tarzımı yansıtacağını düşünüyorum. Ev yaşayan birşey sizinle birlikte gelişiyor değer buluyor :)

Benim oturma odama benziyor yalnız tv ünitesini nereden aldınız çok hoşuma gitti

Benim oturma odama benziyor yalnız tv ünitesini nereden aldınız çok hoşuma gitti

Tv ünitesini+masa ve sandalyeleri KOALA mobilyadan aldık gerçekten çok hoş mobilyalar var ve fiyatları da piyasaya göre uygun sayılır. Konsolu da çok hoştu bu ünitenin. İstanbul Optimum mağazasının yanında KOALA Mobilyanın fabrika satış mağazasından aldık.

Back
X