Mutfağınız küçük ama onu işlevsel hale getirebilmişsiniz duvara asmışsınız bazı şeyleri falan çok şirin olmuş.Mutfaktaki aksesuarları da beğendim.Ben Ayrıca ilk fotoğraflardaki kırmızı yastıkları çok beğenmiştim ama son sayfada yastıkların değiştiğini farkettim.bence o kırmızı tonlarından gitseydin güzel şeyler çıkacaktı ortaya.ben halını çok sevdim.Ama odada renk yok zaten sen de söylemişsin, aldığın çerçeveyi o odaya mı asacaksın bilmiyorum krem olanı ama kırmızı tonlarında olsaydı yastıklar falan dursaydı bir kaç minik aksesuar da eklendi mi süper olurdu:) soft kırmızılarla geçişler yapabilirdin çok da yakışırdı.Ya da söylenmiş ama ben de hemfikirim hardal sarısı da çok yakışırdı.Güzel günlerde oturun
Canım teşekkür ederim güzel yorumların için. Ben o yastıkları nedense çok beğenmiyordum şimdi aldıklarım daha çok hoşuma gitti hem koltukların dokusuyla hem de rengiyle ve odanın tarzıyla daha uyumlu oldu gibi geldi :) O çerçeveyi iptal ettim ama kırık gelmeseydi salona gelebilirdi. Aksesuar konusunda aklımda cam yeşil, turuncu, sarı ve mavinin tonlarında objeler var ama planları uygulamak için bekleyeceğim çünkü evimiz kira bunlar yavaş yavaş alacağım şeyler olacak. İnşallah güzel günler eksik olmaz evlerimizden