İşte bu da benim hikayem...

Ne yalan söylüyeyim çocuklarımı babasız büyütmüycem diye diye geçen zaman içinde o kadar çok zulmüne katlanmışımki,şimdi bir puzzle gibi yaşadıklarım ve büyük resme bakınca anladım...
Bir an önce evlenip çocuk yapmakla itham edilmişim kimseye kızmıyorum bu konuda çünkü şu dünyada en önemli şeyin "insan" yetiştirmek olduğunun bilincindeyim...
Rızk telaşım yok hamdolsun ailemin desteği ve umuyorum boşanma sonrası elime geçecek parayla geçimimizi sağlayabilirim inşaAllah...
Tek endişem çocuklarımı iyi yetiştirebilmek...bu konuda da ilk fırsatta profesyonel yardım almaya çalışacağım...

Bi sonraki mesajınızda alay ettiğiniz hissine kapılsamda bu yazdıklarınız son kısmında haklısınız...ben ve çocuklarım hayatındaki önem sıralamasında son sıradaymışız ama ne yazıkki ben çok geç anladım...

daha ilk gün urganı kafanıza geçiren adama iki evlat vermek ,size can yoldaşı olurlar bundan sonra...

İşin aslı kendini çok iyi kamufle etmiş ailesi bile fark edememiş sanırım bu adamın ne hale geldiğini ki öve öve bitiremedikleri oğullarının yaptıklarını şimdi hayretle öğreniyorlar...

alay etmedim. alay etsem hisse kapılmaz, anlardın.
sivas lı. hım hım o zaman iyi boşanma için buraya gelmesi lazım.
ailesi çocuklarını nerden bilecek onların yanında iyidir elbette. evine çekilip kapını kapatınca herşey belli oluyor.
umarım bundan sonra hayatın daha güzel olur...evlenmeye kalkarsan kk ya , bizilere yaz. göremediğin bir durum vardır, görmeni sağlayabiliriz :) fikir olarak çeşitlilik iyidir :)

İşin aslı kendini çok iyi kamufle etmiş ailesi bile fark edememiş sanırım bu adamın ne hale geldiğini ki öve öve bitiremedikleri oğullarının yaptıklarını şimdi hayretle öğreniyorlar...
birde aile ne diyecek oğlumuz cok kötü döver söver mi? hangi aile böyle der?
sen hala neden onun ailesi ile görüşüyorsun. yarın seni mi tutacaklar sanıyorsun? çocuklar için dersen bir nebze anlarım ama yarın babası ilgilenmemiş biz mi ilgilencez derler onu da keserler.

Herkes o ilk günkü odaları ayırma meselesinde takılmış ben bu durumu devam ettirmeyip normale döndüğümüz için önemsemesemde içinde çok önemli işaretler olduğunu bugün anlıyorum...
Size garip gelecek biliyorum ama ben o kadar geç yaşta evlenmiş olsamda kadın-erkek ilişkilerinin bu kadar çetrefilli olduğunu inanın bilmiyordum çünkü ne flört hayatım oldu nede karşımda ders çıkarabileceğim yaşayan örnekler vardı anne-baba gibi...
Zaten buda onun için bulunmaz bir fırsattı sanırım çünkü ben onun dümen suyuna gidecek gözü açılmamış safın tekiydim...inanın nikahtan önce inanılmaz hevesli görünüyordu evlenmeye...

Ailesiyle şu anda görüşmüyorum yada şöyle diyeyim beni boşanmamaya ikna etmeye çalışıyolar...bende boşuna uğraştıklarını ve bu adamın gerçek yüzünü anlatmaya çalışıyorum...sanırım ikna oldular artık arayan soran yok şükür...

Hayat zaten zorluyor güzel yürekli insanları.
Yine de kimileri üstüne üstüne gidiyor o insanların,
Sanki yükleri yetmezmiş gibi...
Kul hakkının bedeli ağırdır, dikkatli olun!
An gelir aldığınız ahın bedelini öderken bulursunuz kendinizi...

Size yaptıklarının bedelini illa eşini ödeyecektir .
Bundan sonra çocuklarınızla mutlu olmanın yollarını düşünün
O adamı ise tüm beyninizden silin bir an önce
Allah yardımcınız olsun

siz şu an türkiye de misiniz? eşiniz nerede? havaalanına bırakıt demişsiniz,siz döndünüz o kaldı mı? geçmek istediğiniz kiracıyı çıkardığınız ev nerede??

siz şu an türkiye de misiniz? eşiniz nerede? havaalanına bırakıt demişsiniz,siz döndünüz o kaldı mı? geçmek istediğiniz kiracıyı çıkardığınız ev nerede??
Biz şu an İstanbuldayız kendisi Türkmenistanda...kendi evimizin devam eden kredi borcu var ve geçen yıl ağustos ayında giderken kiraya vermemi istedi...döndüğümde evime yerleşmek istediğimi söylediğimde bunu yaparsam krediyi ödemeyip bankanın haciz koymasını göze alırım dedi...zaten o bunu söylemesede kiracıyı çıkaramam zira senesi dolmadığı için taşınma masraflarını karşılamam gerek + aldığım depozitle birlikte 4000 tl ödemem lazım ki buda mümkün değil şu an...haciz olayını göze alamaz biliyorum ama gizlice satma ihtimaline karşı dava dilekçesine ev için şerh talebimide ekledim...bundan önce aslında gelir gelmez şerh koydurmak için tapuya başvurdum ama ailenin tüm fertlerinin ikameti orda olmalıymış dendi çocukların ve benim hala orda görünüyor ama onunki Türkmenistanda olduğu için olmadı...tek yolu mahkeme kararıymış...

İnanın ben bile hem yaşadıklarıma hemde 5.5 yıl nadıl sabrettiğime ve nasıl sonunda bu kadar soğuyabildiğime şaşırıyorum...
Dava açtığımı söyleyerek blöf yaptığımı sanıyordu galiba bir haftadır işin ciddiyetini anlayınca ben sizi biraz tatil yapın diye yollamıştım boşanmak istemiyorum demeye başladı...
Salak birde bi film izledim aydınlandım sana çok kötü davranmışım özür dilerim demezmi :)
Her sözünde daha çok tiksiniyorum...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

kusura bakma ama bu ne ya ıkı cocuk yapmışsın bıde adam bırden mı dondu bıoyle sanki pehh yuh valla ağla zırla 2 cocuk ne ya

Günümüzde işlenen suçların ve suçluların temelinde parçalanmış aile hikayelerini gördükçe bana veya belki kurtulur bu evlilik diye çocuk doğuran kadınlara neden kızdığınızı anlıyorum...benimde şu an en büyük endişem bu...ama onların ziyan olmaması ve en iyi şekilde yetişmesi bundan sonraki tek hedefim...

kusura bakma ama bu ne ya ıkı cocuk yapmışsın bıde adam bırden mı dondu bıoyle sanki pehh yuh valla ağla zırla 2 cocuk ne ya
İsterseniz dönüp diğer yazdıklarımı okuyun diyeceğim ama okumak yada anlamaya çalışmak zorunda değilsiniz tabi...
Ama saygılı yada en azından daha seviyeli olmak zorundasınız!

gayette iyi okudum sizin hatanız iki çocuk ssizin hatanız ALLAH SABIR VERSİN

Evet kızıyorum , çünkü bende 3 aylik bir kiz evlat yetiştiriyorum. Üzülüyorum çocuklarin psikoloji açisindan düsünün. Onlar icin inanilmaz derecede zordur... Parkta babasi ile oynayan cocuk gorucek ya da televizyon izkerken bunun burukluğu hiç birşey de olmaz...
Sonra cocuklar kotu batakliğa sapiyor , Yazik günah onlarada gerçekten çok üzüldüm. Yani yargilamak degil ablacim ama bir tane yaptin baktin düzelmedi öbürünü neden yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…