Ne yalan söylüyeyim çocuklarımı babasız büyütmüycem diye diye geçen zaman içinde o kadar çok zulmüne katlanmışımki,şimdi bir puzzle gibi yaşadıklarım ve büyük resme bakınca anladım...Ne kadar kötü bi insanmış iyiki kurtulmuşsunuz,asıl hayatın şimdi başlayacak hem geleceğin için zor olsada daha mutlu olacağın bi hayatın.iki çocuğun için elinden gelen herşeyi yap bundan sonra ,onların güçlü bi anneye ihtiyacı var bu kadar vicdansız kötü bi babaya değil.allah yardımcın olsun
Bi sonraki mesajınızda alay ettiğiniz hissine kapılsamda bu yazdıklarınız son kısmında haklısınız...ben ve çocuklarım hayatındaki önem sıralamasında son sıradaymışız ama ne yazıkki ben çok geç anladım...ya sen adam istemediği halde nee olur yalvarırım evlenelim, allahm bu adamla evleneyim nee olur diye dualar ederek evlendiysen. ki yazdığından bunu anladım. bu olayın sonunun böyle olması cok normal.
33 yaşında evlendin ve çocuk yaptın. başka adam bulup onunla evlenip de çocuk yapabilirdin. iyi bir dönor degilmi,ş, iyi bir baba da değil iyi ve istekli bir koca da değilmiş.
yani kardeş sen bile bile bu hale gelmişsin.
adam aldatmış aldatmamış dövmüş sövmüş hayvanın tekiymişde sen de bu hayvanla evlenmek için baya uğraşmışsın..
yanlış anladıysam özür dilerim.
birde su var. adam baba olmayı muhtemelen istemedi. sadece sen çocuk istiyorsun die dönor oldu gibi geldi bana.
istese bile babalar için hele ki böyle hayvani bir tip ise çocuk onlar için asla 1. planda değildir. önce kendileri sonra para -araba sonra yanındaki kadın veya kadınlar sonra çocuk gelir.
İşin aslı kendini çok iyi kamufle etmiş ailesi bile fark edememiş sanırım bu adamın ne hale geldiğini ki öve öve bitiremedikleri oğullarının yaptıklarını şimdi hayretle öğreniyorlar...islami evlilik sitesi.. ilginç.. olabilir tanışırsın bir vakit geçirirsin sana göre olduğuna o da kendine uygun biri diyip evlenebilirsiniz. sorun orada değil. ama cok kısa sürede ne olduğunu anlamadan flört etmeden evlendiğinize şaşırdım.
not: islam veya Hristiyan vey başka birşey benim için hiç önemli değil. ben insanı insan olarak görür değerlendiririm.
Sivaslıbu adam nereli ?
alay etmedim. alay etsem hisse kapılmaz, anlardın.Bi sonraki mesajınızda alay ettiğiniz hissine kapılsamda bu yazdıklarınız son kısmında haklısınız...ben ve çocuklarım hayatındaki önem sıralamasında son sıradaymışız ama ne yazıkki ben çok geç anladım...
birde aile ne diyecek oğlumuz cok kötü döver söver mi? hangi aile böyle der?İşin aslı kendini çok iyi kamufle etmiş ailesi bile fark edememiş sanırım bu adamın ne hale geldiğini ki öve öve bitiremedikleri oğullarının yaptıklarını şimdi hayretle öğreniyorlar...
Ailesiyle şu anda görüşmüyorum yada şöyle diyeyim beni boşanmamaya ikna etmeye çalışıyolar...bende boşuna uğraştıklarını ve bu adamın gerçek yüzünü anlatmaya çalışıyorum...sanırım ikna oldular artık arayan soran yok şükür...birde aile ne diyecek oğlumuz cok kötü döver söver mi? hangi aile böyle der?
sen hala neden onun ailesi ile görüşüyorsun. yarın seni mi tutacaklar sanıyorsun? çocuklar için dersen bir nebze anlarım ama yarın babası ilgilenmemiş biz mi ilgilencez derler onu da keserler.
Biz şu an İstanbuldayız kendisi Türkmenistanda...kendi evimizin devam eden kredi borcu var ve geçen yıl ağustos ayında giderken kiraya vermemi istedi...döndüğümde evime yerleşmek istediğimi söylediğimde bunu yaparsam krediyi ödemeyip bankanın haciz koymasını göze alırım dedi...zaten o bunu söylemesede kiracıyı çıkaramam zira senesi dolmadığı için taşınma masraflarını karşılamam gerek + aldığım depozitle birlikte 4000 tl ödemem lazım ki buda mümkün değil şu an...haciz olayını göze alamaz biliyorum ama gizlice satma ihtimaline karşı dava dilekçesine ev için şerh talebimide ekledim...bundan önce aslında gelir gelmez şerh koydurmak için tapuya başvurdum ama ailenin tüm fertlerinin ikameti orda olmalıymış dendi çocukların ve benim hala orda görünüyor ama onunki Türkmenistanda olduğu için olmadı...tek yolu mahkeme kararıymış...siz şu an türkiye de misiniz? eşiniz nerede? havaalanına bırakıt demişsiniz,siz döndünüz o kaldı mı? geçmek istediğiniz kiracıyı çıkardığınız ev nerede??
İnanın ben bile hem yaşadıklarıma hemde 5.5 yıl nadıl sabrettiğime ve nasıl sonunda bu kadar soğuyabildiğime şaşırıyorum...Hayat zaten zorluyor güzel yürekli insanları.
Yine de kimileri üstüne üstüne gidiyor o insanların,
Sanki yükleri yetmezmiş gibi...
Kul hakkının bedeli ağırdır, dikkatli olun!
An gelir aldığınız ahın bedelini öderken bulursunuz kendinizi...
Size yaptıklarının bedelini illa eşini ödeyecektir .
Bundan sonra çocuklarınızla mutlu olmanın yollarını düşünün
O adamı ise tüm beyninizden silin bir an önce
Allah yardımcınız olsun
kusura bakma ama bu ne ya ıkı cocuk yapmışsın bıde adam bırden mı dondu bıoyle sanki pehh yuh valla ağla zırla 2 cocuk ne yaYaklaşık 8 yıl önce dua dua yalvarıp dilendiğim,birbirimize can yoldaşı olma hayaliyle 5.5 yıl önce evlenip 2 güzel evlat sahibi olduğum kişiyle boşanıyorum...
Hikaye çok uzun,kafam çok karışık bu yüzden uygun cümleleri bir araya getirmekte zorlanacağım ama saklamadan ağlayarak içimi dökebildiğim tek yer burası...
Daha evlendiğimiz gün nikah sonrası eve girdiğimizde senin odan şurası benimki burası diyerek,boynuma geçirmişti urganı o günden beri ayağımın altındaki sandalyeye ha vurdu ha vuracak korkusuyla yaşadım hep...
Sonunda 18 şubat 2016'da 4.5 ve 3 yaşındaki oğullarımla birlikte elimize 100 $ verip havaalanına bırakıp gitti...biz bir bilinmezliğe uçarken o hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşmuş oldu...
Geldikten yaklaşık 1.5 ay sonra boşanma davası açtım...kendi evimiz kirada ve kiracıyı çıkarıp yerleşmemize müsade etmediği için annemlerdeyiz...az önce kiracı aradı ve o zarfın geldiğini bildiren haberi verdi...muhtardaymış...
Şimdi hepiniz bu sürece nasıl gelindiğini merak ediyorsunuz ve eminim şu araf'ta kalmış git gide derin bir kuyuya düşüyormuş gibi hisseden bu arkadaşınıza vereceğiniz tavsiyeler var ama baştada dediğim gibi öylesine karmakarışığımki nereden başlıyayım bilemiyorum...
En iyisi ben size bir kaç madde söyliyeyim sonra siz sorun ben cevaplıyayım...
Sanal'da ve belkide gerçek hayatta aldatma (ki birlikte yaşayacağımız evi tuttuğunda biz gitmeden önce yaklaşık 1 hafta 4 kadınla yaşamış)
Psikolojik ve bedensel şiddet...
Beni geçtim çocuklarına karşı ilgisizlik...
Günümüzde işlenen suçların ve suçluların temelinde parçalanmış aile hikayelerini gördükçe bana veya belki kurtulur bu evlilik diye çocuk doğuran kadınlara neden kızdığınızı anlıyorum...benimde şu an en büyük endişem bu...ama onların ziyan olmaması ve en iyi şekilde yetişmesi bundan sonraki tek hedefim...Kusura bakmayin ama adam size adam daha ilk günden nasil birisi olduğunun fragmanını göstermiş.
Siz'de sanirim komple filmi izlemişsiniz !.
Sonrasi malum o kadar çok kiziyorum ki şu evliliklerde çocuklari doğsunlarda evlilik düzelir diyenlere... Yok Yok Yok insan 7sinde ne ise 70'inde odur. Niye çocuklari alet ediyorsunuz ?. Iki çocuk var ortada sonuçta onlara bu hayati yaşicaksin diye sormuyoruz !. Madem bunu yapmiyoruz dünyaya gelince de azcik onlarin geleceklerini dusunun sene 2016 millet tek çocuğuna bakamiyor siz bu şekilde'ki insana 2 çocuk veriyorsunuz. Çocuklari günahi ne peki ? Neden baba sevgisinden mahrumlar.
Allah kolaylik versin size. Şu yaptiklariniz hiçbirisi bence sizi hakli göstermez. Madem eşinizle evlenmek için dua ettiniz yalvarip yakardiniz. sizi havaalanina biraktiğinda'da gitmeseydiniz madem hep fedakarlik yaptiniz...
İsterseniz dönüp diğer yazdıklarımı okuyun diyeceğim ama okumak yada anlamaya çalışmak zorunda değilsiniz tabi...kusura bakma ama bu ne ya ıkı cocuk yapmışsın bıde adam bırden mı dondu bıoyle sanki pehh yuh valla ağla zırla 2 cocuk ne ya
Evet kızıyorum , çünkü bende 3 aylik bir kiz evlat yetiştiriyorum. Üzülüyorum çocuklarin psikoloji açisindan düsünün. Onlar icin inanilmaz derecede zordur... Parkta babasi ile oynayan cocuk gorucek ya da televizyon izkerken bunun burukluğu hiç birşey de olmaz...Günümüzde işlenen suçların ve suçluların temelinde parçalanmış aile hikayelerini gördükçe bana veya belki kurtulur bu evlilik diye çocuk doğuran kadınlara neden kızdığınızı anlıyorum...benimde şu an en büyük endişem bu...ama onların ziyan olmaması ve en iyi şekilde yetişmesi bundan sonraki tek hedefim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?