İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

Hem dertleşip hem de gırgır şamata yapıyoruz iyi geldi bu topik :) bazılarına baya güldüm

Size "Eylem-Aman" şarkısının nakaratını armağan ediyoreemm :*

kindar arkadaşım şimdi sevgiline sorsan benim ne suçum var kız paylaşmış benim duvarımda der, bi de hoşuna gitmiştir öle de pişkinler. valla ben de olsam katil olurdum yani. tamamen hak veriyorum sana.

13 Mayısta düğünüm war ve nişanlımla ile kavga ettik.Dünden beri konuşmuyoruz. çok sıkıldım...

kindar arkadaşım şimdi sevgiline sorsan benim ne suçum var kız paylaşmış benim duvarımda der, bi de hoşuna gitmiştir öle de pişkinler. valla ben de olsam katil olurdum yani. tamamen hak veriyorum sana.

şöyle bi sorun var canım, ben kızların nasıl yavşadığını bilip çok takmıyomuş imajı verdim... o da en ufak bi kıskançlığımda gözleri parlıyo. aslında kızlara cevap dahi vermiyo hatta tersliyo bazen görüyorum. ama şu kendi yazdığı canımı sıktı akşam akşam. belki beni kıskandırmak için yaptı belki de değil... öğrenip ona göre davranıcam... bakalım... kafaya çok takarsam kötü olucam o yüzden takmamaya çalışıyorum

Şimdilik benden iyi geceler kızlar. Sevdiğim telde beni bekliyo. Hat faturalı sınırsız, gece kulaklğı takyrm teli kapatmyrz sabaha kadar beraber uyuyoruz:) sabah sesiyle uyanıyorum, 2 ay sonra da kokusuyla uyuycm inşallahhh. Öptm sizi mucu mucu :*

hahahah o kadar radyasyon almasanız aslında kıss... neyse tez zamanda kavuşun inşallah... iyi ki açmışsın bu topiği... sana da iyi geceler

tayinim çıksın ve buradan kurtulayım istiyorum..........

atanayım param olsun bebelerle ders yapayım eğleneyim istiyorum

Aynı ikilemdeydim,aslında çevremdekilerin ikilemiydi ya neyse, doktorluk diye diye başımın etini yediler, hatta tercih döneminde yolda tanımadığım amca bile "doktorluk yaz, mühendislikte iş yok" demişti, ben ne olmak istediysem onu yazdım, paşa paşa mühendislik okudum.
İyiysen, iyi bir okuldan mezunsan, o prof doktorlardan bile iyi kazanırsın. Ne olduğun, hangi mesleği yaptığın değil, hakkıyla yapman önemli olan, hakkıyla yaparsan sen de rahat içinde yaşarsın. Sevdiğin mesleği seç ki işini seve seve hakkıyla yapabilesin.

Son düzenleme:

korkutmak istemem ama bi arkadaşım sevgilisiyle 3 sene boyunca o kadar çok telde konuştu ki sonunda beyninde ur çıktı beyin ameliyatı oldu..dikkat edin kendinize radyasyon zararlı ...:18:

Erteleme huyumdan vazgeçmek istiyorum artık. Nefret ediyorum bu huyumdan.
Düzeltmek kendi elimde ama başaramıyorum bir türlü.

ıns. kpss de hayırlı bır yere yerleşırım Allahım sen yardımcım ol yarabbım

bende kpss kazanmak ıstıyorum
erkek arkadasımla maddı sorunlarımızı asıp evlenmek ıstıyorum
annemle babamın bıraz daha olgun dawranmasını ıstıyorm
işime ve aşkıma kavusmak ıstıyorum ama olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…