sakin ol sayduyuya çagırıyorum seni
Kimi çağırıyon canım??
beni galiba, elimi kana buluyorum demiştim ondan olsa gerek
kindar arkadaşım şimdi sevgiline sorsan benim ne suçum var kız paylaşmış benim duvarımda der, bi de hoşuna gitmiştir öle de pişkinler. valla ben de olsam katil olurdum yani. tamamen hak veriyorum sana.
Tatlım sen kaç numara ayakkabı giyiyorsun? En iyisi manitanın üzerinde görmek galibateperken iyi tep görmek istiyorum. Katlanılmaz bi durum bence
aşığım ama kavuşamıyorum uleynnn
Şimdilik benden iyi geceler kızlar. Sevdiğim telde beni bekliyo. Hat faturalı sınırsız, gece kulaklğı takyrm teli kapatmyrz sabaha kadar beraber uyuyoruz:) sabah sesiyle uyanıyorum, 2 ay sonra da kokusuyla uyuycm inşallahhh. Öptm sizi mucu mucu :*
Malum artık millet çocuğu 2 yaşından itibaren "Doktorluk sultanlık" şeklinde yetiştiriyor.. Ama ben 5 yaşımdan beri mühendis olmayı istedim hep..
İş ciddiye bindikçe yollar da ayrıldı.. Birileri der doktorluk prestijdir.. En kötüsü oturduğu yerden alır 7-8 milyarını.. Gider şantiyelerde haftasonu yüzü görmeden çalışırsın alırsın az parayı..
Sonra biri gelir içindeki mesleğe git der.. Bi çevreme bakarım ortalık mühendis kaynıyor, doktorlar profesör olmuş, yat satın alıyor, sonra bakarım içimde büyük bir aşka elektrik-elketronik yatıyor..
Sersem ettiler iyice..
Şimdilik benden iyi geceler kızlar. Sevdiğim telde beni bekliyo. Hat faturalı sınırsız, gece kulaklğı takyrm teli kapatmyrz sabaha kadar beraber uyuyoruz:) sabah sesiyle uyanıyorum, 2 ay sonra da kokusuyla uyuycm inşallahhh. Öptm sizi mucu mucu :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?