İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

kocamla aram soğuk aslında hiçbir zaman çok ilgili bir koca olmadı ama son birkaç ayımız çok kötüne olacak bakalım Allah sonumuzu hayretsin
yinede şükrediyorum çocuklarımın ve benim sağlığımız sıhatimiz yerinde en büyük zenginlik budur zaten

herkes yazmış ben eksk kalmayayım dedim
bende bebiş istiyorum olmadı bitürlü,aslında bende çok dert varda öncelik bunu yazayım diye düşündüm sonra sırayla yazarım herhal

Korkutmak değil ama uyarmak isterim,kayınvalidemin beyninden tümör alındı ailede kimsede olmayan bir illet,doktoru 'cep telefonuyla çok mu fazla konuştun?'demiş.yatağının başucunda telsiz varmış ameliyattan sonra kaldırdılar hemen...dikkat edin şakaya gelmez...

bende dökeyim bari icimi belki rahatlarim... sevdigim adamla sonumuz belli degil evlenip artik bi yuvam olsun istiyorum ama böyle giderse cok ama cok zor mutlu olmak banami yasak yoksa hepmi yalnis insanlari seviyorum anlamadim gitti aylardir is ariyorum ama nafile :26: böyle giderse depresyona girecegim galiba

Şükür ki geçiciymiş canım En kısa zamanda şifaya kavuşursun inşallah. Kitap okuyor musun?

Sağol canım,kitap kurduydum ama ameliyat tedavi derken konsantrasyonum sıfır,o yüzden net ve tv ile idare ediyorum.Dr bugün çok iyisin dedi,çok mutluyum ama ağrılarım fıtıktan olabilirmiş,yine bir sürü mr ıvır zıvır.Yattığım yerde nasıl fıtık olduysam :))

benim tek derdim kendimle yaa bi işe yaramıyorum şu hayatta...

yahu şu insanları anlayamıyorum gerçi anlamaya da çalışmıyorum vazgeçeli çok oldu..
tamam yaşım büyük gösteriyordur kabul ediyorum düzgün bi fiziğim yok
23 yaşındayım ve 40 da gösteriyor olamam herhalde ne kadar patavatsız insanlar var.

boyum uzun diye otobüste kolumdan tutmak zorunluluğu hisseden teyzeleride anlamakta zorlanıyorum. yav boyum uzunsa kendimi zor tutuyorum mübarek

bide şu otobüsteki ve sokaktaki sapıklar yok mu hayır anlamıyorum nasıl bi zihniyet içindeler sokağa çıkamayacak mıyız arkadaş. ne geçiyor ellerine laf atınca dönüp bakınca ALlah ALlah

aman ALlahım acayip gerginim biraz daha devam edersem sayfalarca yazacam:26::26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
facebookta ' insan bi kere birine geç kalır diğerlerine acele etmes' diyen sevgilim dün onca tartışmadan sonra bugün bana haftasonu yanıma gelirsin diye düşünüyodum dedi. Allah'ım inanamıyorum ya kim totosunu kaldırdı bunun bu kadar, ayağına gidicem bi de hayretlerim şaştı

yazdığına cvp vermeden yapamadımm sana kim 40 yasında duruyosun dediyse emın ol sırf kıskançlığındandır seni görmeden söylüyorum bunu 23 yasında gencecik bi kadın 40 yasında hayatta durmazzz çok gıcık oluyorum böyle insanlara yaaa

-Bir ortama girdiğimde kıskanç kıskanç süzen bakışları hiç sevmiyorum bari çaktırmadan yap yaaa

-Kilo veremiyorum inanılmaz iradesiz bi insanım

-Yüzümde makyaj yok diyip 200 kilo boya sürenlerin yüzlerine parmağımla ismimi yazmak istiyorum

-Bana sürekli kilo vermem konusunda nasihat verenleri sevmiyorum.Sanki cahiliz.Sanki biz spora gitmemiz gerektiğini,ekmeği kısmamız gerektiğini bilmiyoruz.Bi siz akıllısınız

-İktisat okuyorum dediğim de 'heee müyendizliğe yetmedi puanın ellaaam' diyen teyzeler yok olsun istiyorum

-Bir de bir kıyafetin ben de olduğunu bile bile gidip aynısını alan sözde yakın arkadaşlarımdan haz etmiyorum

-Yoldan geçerken ya da otobüste gözümün içine içine bakan,rahatsız eden erkeklerden nefret ediyorum .Bir gün dalıcam birine

offf ne çok -kendime göre- derdim varmış Bunlar gündelik hayattandı bende yazıyım dedim.OH!

Son düzenleme:

Canım cok gecmis olsun ilk önce.
Ama sey sen sevgilinle ayrılmamıs mıydın tatlım?
Sana ihanet ettigine dair konu acmıstın. Hallettiniz sanırım.
Bir daha üzülmezsin insaAllah.

-Bu arada TİFiTi Gögüsleri büyütmek icin hic bi yöntem ise yaramıyor malesef.
Böyle yaratmıs yaradan minislerle yasıcaz.

Sağol canım ya Allah korusun 2 ay kaldı ya evlenelimde odama bile sokmycm bu telefonu

Tatlım benimkiler de ufak. 1.60 boyunda 48 kilo bi bayanım. Çok zayıfsın diyo herkes ama ben takmıyorum. Ayrıca memişlerim de küçük, bunu da söylediler.ve yine takmıyorum tek derdim memiş olsaydı keşke...

tek derdim hiçbir şeyi dert etmediğimdir...diye başlayan bi cümle kurmayı ne çok isterdim.cümlenin yapısı tanıdık gelebilir ama bu orjinal arkadaşlar

kendimle savaş halinde olmadğım bir an bile yok.en büyük derdim kendimim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…