Çöpçatan kulubüne hoşgeldin o zamanbulalım hemen bi herif sana da şöööyleee en karizmasından!
160 boy, hafif göbekli, esmer birini arıyorum
Var mıdır stoklarda
Şuayip mi :93:
Şimdilik benden iyi geceler kızlar. Sevdiğim telde beni bekliyo. Hat faturalı sınırsız, gece kulaklğı takyrm teli kapatmyrz sabaha kadar beraber uyuyoruz:) sabah sesiyle uyanıyorum, 2 ay sonra da kokusuyla uyuycm inşallahhh. Öptm sizi mucu mucu :*
Şükür ki geçiciymiş canım En kısa zamanda şifaya kavuşursun inşallah. Kitap okuyor musun?
yazdığına cvp vermeden yapamadımm sana kim 40 yasında duruyosun dediyse emın ol sırf kıskançlığındandır seni görmeden söylüyorum bunu 23 yasında gencecik bi kadın 40 yasında hayatta durmazzzyahu şu insanları anlayamıyorum gerçi anlamaya da çalışmıyorum vazgeçeli çok oldu..
tamam yaşım büyük gösteriyordur kabul ediyorum düzgün bi fiziğim yok
23 yaşındayım ve 40 da gösteriyor olamam herhalde ne kadar patavatsız insanlar var.
boyum uzun diye otobüste kolumdan tutmak zorunluluğu hisseden teyzeleride anlamakta zorlanıyorum. yav boyum uzunsa kendimi zor tutuyorum mübarek
bide şu otobüsteki ve sokaktaki sapıklar yok mu hayır anlamıyorum nasıl bi zihniyet içindeler sokağa çıkamayacak mıyız arkadaş. ne geçiyor ellerine laf atınca dönüp bakınca ALlah ALlah
aman ALlahım acayip gerginim biraz daha devam edersem sayfalarca yazacam:26::26::26::26::26:
sevgılımı uzun zamandır göremedığıme mı yanayım?
yoksa acıl yüklü mıktarda paraya ıhtıyacım olmasına mı?
yada hala ev tutmadığıma mı? kı en geç ağustos bu şehırden gıtmem gerekıyor ve daha hıç bırşey yapmadım...
nerde nasıl yaşıyacağıma gıdıp bakamadım bıle
şuan acayıp hasta olmam ateşler ıçınde evde kıvranmam tuzu bıberı olsa gerek
Korkutmak değil ama uyarmak isterim,kayınvalidemin beyninden tümör alındı ailede kimsede olmayan bir illet,doktoru 'cep telefonuyla çok mu fazla konuştun?'demiş.yatağının başucunda telsiz varmış ameliyattan sonra kaldırdılar hemen...dikkat edin şakaya gelmez...
Canım cok gecmis olsun ilk önce.
Ama sey sen sevgilinle ayrılmamıs mıydın tatlım?
Sana ihanet ettigine dair konu acmıstın. Hallettiniz sanırım.
Bir daha üzülmezsin insaAllah.
-Bu arada TİFiTi Gögüsleri büyütmek icin hic bi yöntem ise yaramıyor malesef.
Böyle yaratmıs yaradan minislerle yasıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?