İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

Nazar mı ettiniz kız herifim telefonda konuşurken uyuyakaldı Tam da balayına nereye gitcez dediydim uyudu ben de kapatıverdim teli

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim
Derdini dinledim, derdime imrendim...

Güzel sözmüş...Bacağımın ağırlığının ve ağrısının geçmesini,artık normal insanlar gibi yürüyebilmeyi istiyorum...Çok sıkıldım yatağa bağlı kalmaktan çok,geçsin artık,iyileşeyim artık..

Allah şifa versin canım benim Durumun geçici dimi inşallah?

bugun bende dertliyim ayrıca sinir küpüyüm şu erkeklerin saçma sapan yerlerde gurur yapmasından nefret ediyorummmmmmm

Çok sağol canım.Geçirdiğim bir ameliyatın yan etkisi maalesef bu.Geçici fakat zamana ihtiyacım var,ne kadar sürecek bilmiyorum.Bu akşam dr randevum var,belki birşeyler söyler.

Şükür ki geçiciymiş canım En kısa zamanda şifaya kavuşursun inşallah. Kitap okuyor musun?

Durum nedir ne yaptı ki

vallaa ne yapsın salak sacma bi gurur işte karısından para alması gururuna dokunuyormus ta cebınde 10 tl ile idare edecekmiş zaten parayla fazla ısı olmuyormus servisi var yemek şirketten falan gerek yokmus bıraktıgım parayı tenezzül edip almadı...15 inde aldım maasımı onunki ay sonunda her ay hesabında para bırakırdı benden para almamak için bu ay bırakamadı gider fazla oldu bendende isteyemez diye anahtarının altına bırakayım sabah alsın dedım almamıs aradım bıraz tartıstık falan aksam cıkaracam acısını

Şu kadın parası gururu bi babamda yok :)) sen paranı nereye harcıyosun peki?

Şu kadın parası gururu bi babamda yok :)) sen paranı nereye harcıyosun peki?

ben maaşı alınca ödeneceklerini ödüyorum mutfak alısverısımı yapıyorum biraz harçlık bırakıyorum gerisi ortak hesaba araba alıcaz para biriktiriyoruz üstüme basıma bile dogru düzgün birşey almıyorum allaha şükür türkiye şartlarında kazancımız gayet iyi...eşimde maası alır ödenecekleri öder biraz harclık ayırır gerisi yine ortak hesaba gecer ama mart ayında inanılmaz gder oldu süpriz şeyler cıktı dolaysııyle 0 landık hesaptan cekmek istemedik yerne koyamıyoruz dıye öyle idare ettık taa ki ben maası alana kadar aldım rahatladıdık derken esim olacak adam gurur yaptı sinirim bozuldu

sevgılımı uzun zamandır göremedığıme mı yanayım?
yoksa acıl yüklü mıktarda paraya ıhtıyacım olmasına mı?
yada hala ev tutmadığıma mı? kı en geç ağustos bu şehırden gıtmem gerekıyor ve daha hıç bırşey yapmadım...
nerde nasıl yaşıyacağıma gıdıp bakamadım bıle

şuan acayıp hasta olmam ateşler ıçınde evde kıvranmam tuzu bıberı olsa gerek

Geceden beri canimi sikiyor bu durum ne kadar yuzsuz ve iki yuzlu insanlarla dolu akrabalarim var benim ya igreniyorum hepsinden :120:

Aslında dert desen tonla varda en genelini söyleyeyim,
Aşık olacak birisi yok Kaç yıldır ota döndüm. Heyecanlanmak istiyorum. Ama nerdeeeeee?
Yanlız geldim, yanlız gidecem

Aslında dert desen tonla varda en genelini söyleyeyim,
Aşık olacak birisi yok Kaç yıldır ota döndüm. Heyecanlanmak istiyorum. Ama nerdeeeeee?
Yanlız geldim, yanlız gidecem

Çöpçatan kulubüne hoşgeldin o zaman bulalım hemen bi herif sana da şöööyleee en karizmasından!

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…