Derdimi dinledim, derdimden iğrendim
Derdini dinledim, derdime imrendim...
Güzel sözmüş...Bacağımın ağırlığının ve ağrısının geçmesini,artık normal insanlar gibi yürüyebilmeyi istiyorum...Çok sıkıldım yatağa bağlı kalmaktan çok,geçsin artık,iyileşeyim artık..
Allah şifa versin canım benim Durumun geçici dimi inşallah?
Çok sağol canım.Geçirdiğim bir ameliyatın yan etkisi maalesef bu.Geçici fakat zamana ihtiyacım var,ne kadar sürecek bilmiyorum.Bu akşam dr randevum var,belki birşeyler söyler.
bugun bende dertliyim ayrıca sinir küpüyüm şu erkeklerin saçma sapan yerlerde gurur yapmasından nefret ediyorummmmmmm
Durum nedir ne yaptı ki
vallaa ne yapsın salak sacma bi gurur işte karısından para alması gururuna dokunuyormus ta cebınde 10 tl ile idare edecekmiş zaten parayla fazla ısı olmuyormus servisi var yemek şirketten falan gerek yokmus bıraktıgım parayı tenezzül edip almadı...15 inde aldım maasımı onunki ay sonunda her ay hesabında para bırakırdı benden para almamak için bu ay bırakamadı gider fazla oldu bendende isteyemez diye anahtarının altına bırakayım sabah alsın dedım almamıs aradım bıraz tartıstık falan aksam cıkaracam acısını
Şu kadın parası gururu bi babamda yok :)) sen paranı nereye harcıyosun peki?
Nazar mı ettiniz kız herifim telefonda konuşurken uyuyakaldıTam da balayına nereye gitcez dediydim uyudu ben de kapatıverdim teli
hehe ben anladim niye uyudugunu,balayini güme getircek
Aslında dert desen tonla varda en genelini söyleyeyim,
Aşık olacak birisi yokKaç yıldır ota döndüm. Heyecanlanmak istiyorum. Ama nerdeeeeee?
Yanlız geldim, yanlız gidecem
Geceden beri canimi sikiyor bu durum ne kadar yuzsuz ve iki yuzlu insanlarla dolu akrabalarim var benim ya igreniyorum hepsinden :120:
sevgılımı uzun zamandır göremedığıme mı yanayım?
yoksa acıl yüklü mıktarda paraya ıhtıyacım olmasına mı?
yada hala ev tutmadığıma mı? kı en geç ağustos bu şehırden gıtmem gerekıyor ve daha hıç bırşey yapmadım...
nerde nasıl yaşıyacağıma gıdıp bakamadım bıle
şuan acayıp hasta olmam ateşler ıçınde evde kıvranmam tuzu bıberı olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?