İşte buda benim mütavazi evim :)

bagucum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
23
14
18
Ankara
$banyo.webp $salon 3.webp $salon 2.webp $salon 1.webp $oturma odasý 3.webp $oturma odasý 2.webp $oturma odasý 1.webp $mutfak 2.webp $mutfak 1.webp $koridor 2.webp $koridor 1.webp $çalýþma odasý.webp $yatak odasý 1.webp

Merhabalar kızlar. Ben evleneli daha 9 ay oldu ama bu resimleri evlendiğimiz ilk ay çekmiştim. Evimi göremeyen şehir dışındaki bir arkadaşım ,evimin resimlerini istemişti ona yollamıştım resimler bilgisayarda kalmış şimdi görünce sizinle paylaşayım dedim :) O zamandan şimdiye ufak tefek değişiklikler oldu tabi mesela tek kanepe olan küçük odaya çalışma masası aldık çalışma odası oldu orası. Ufak tefek aksesuarlar felan da alıp biraz daha renk kattım.Bakalım beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 1017810 Eki Görüntüle 1017827 Eki Görüntüle 1017826 Eki Görüntüle 1017819 Eki Görüntüle 1017818 Eki Görüntüle 1017817 Eki Görüntüle 1017816 Eki Görüntüle 1017815 Eki Görüntüle 1017814 Eki Görüntüle 1017813 Eki Görüntüle 1017812 Eki Görüntüle 1017811 Eki Görüntüle 1017828

Merhabalar kızlar. Ben evleneli daha 9 ay oldu ama bu resimleri evlendiğimiz ilk ay çekmiştim. Evimi göremeyen şehir dışındaki bir arkadaşım ,evimin resimlerini istemişti ona yollamıştım resimler bilgisayarda kalmış şimdi görünce sizinle paylaşayım dedim :) O zamandan şimdiye ufak tefek değişiklikler oldu tabi mesela tek kanepe olan küçük odaya çalışma masası aldık çalışma odası oldu orası. Ufak tefek aksesuarlar felan da alıp biraz daha renk kattım.Bakalım beğenecek misiniz?

maşallah çok güzel olmuş herşey güle güle bir ömür yaşayın inşallah :16:
bir şey sormak istiyorum tül perdelerin üzerindeki renkli perdeler ip perde mi canım ? çok hoşuma gitti ben kumaşlı fon perdeleri hiç sevmiyorum da senin yaptığın kombin çok hoşuma gitti :17:

Canım evin çok güzel, güle güle otur, yemek odandaki masa ve konsolun üstü boş kalmış gibi geldi bana, onların üstüne şık güzel dekorasyon malzemeleri oluyor, onlardan koyarsan daha da bir güzelleşir gibime geldi, ama tabii ki karar senin.
Bir de yatak odan pencere önünde paralel olarak sığmadı mı canım, eğer sığsa o şekilde daha kullanışlı olabilir diye düşündüm.

maşallah çok güzel olmuş herşey güle güle bir ömür yaşayın inşallah :16:
bir şey sormak istiyorum tül perdelerin üzerindeki renkli perdeler ip perde mi canım ? çok hoşuma gitti ben kumaşlı fon perdeleri hiç sevmiyorum da senin yaptığın kombin çok hoşuma gitti :17:

Teşekkür ederim canım. Evet ip perde o kullandıklarım. kiracı olduğumuz için perdelere çok fazla masraf yapmak istemedim o şekilde renk katmak istedim. sende kullanabilirsin beğendiysen hoş duruyor cidden :)

Canım evin çok güzel, güle güle otur, yemek odandaki masa ve konsolun üstü boş kalmış gibi geldi bana, onların üstüne şık güzel dekorasyon malzemeleri oluyor, onlardan koyarsan daha da bir güzelleşir gibime geldi, ama tabii ki karar senin.
Bir de yatak odan pencere önünde paralel olarak sığmadı mı canım, eğer sığsa o şekilde daha kullanışlı olabilir diye düşündüm.

Sağolasın canım. Evet konsolun üzerine dekorasyon ürünleri aldım şimdi üstü dolu :) bu resimleri 15 günlük felan evliyken çekmiştim bilgisayarda bulunca yükledim şimdi ufak tefek değişikler var tabiki. yatak odası da senin dediğin gibi daha geniş durabilirdi ama gardrop biraz dışta kalıyor öyle olunca o yüzden en düzenli böyle durdu gibi geldi. Teşekkürler önerilerin için :)

Masallah evini cok begendim tertemiz ve duzenli gozukuyo sade evlere bayiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım. Evet ip perde o kullandıklarım. kiracı olduğumuz için perdelere çok fazla masraf yapmak istemedim o şekilde renk katmak istedim. sende kullanabilirsin beğendiysen hoş duruyor cidden :)

Evet aklıma koydum zaten farklılık istiyordum inşallah öyle yaparım bende. Salonun renkli perdesi 2 renk öyle mi satılıyor yoksa sen mi öyle yaptırdın? Çok soru sordum ama daha hiç perdecilere gitmedim ne yapayım :)

Evet aklıma koydum zaten farklılık istiyordum inşallah öyle yaparım bende. Salonun renkli perdesi 2 renk öyle mi satılıyor yoksa sen mi öyle yaptırdın? Çok soru sordum ama daha hiç perdecilere gitmedim ne yapayım :)

canım salonda aksesuar olarak turuncu renk kullandığım için bi turuncu ip perde aldım, mobilyalarım da kahverengi renk olduğu için de bir tane kahverengi aldım ve biraz kahverengiden biraz turuncudan keserek birleştirdim. üst taraflarından da diktim öyle astık yani kendin yapabilirsin çok basit :)

Allah can sağlığıyla oturmayı nasip etsin:)
Kendi evinse duvar renklerini değiştirebilirsin :))

Allah can sağlığıyla oturmayı nasip etsin:)
Kendi evinse duvar renklerini değiştirebilirsin :))

teşekkürler canım amin inşallah Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. malesef kiracıyız ve evi tuttuğumuzda evi boyattık ev sahibi ısrarla evin renklerini değiştirmememizi söyledi. Renklerle duygusal bir bağı var galiba ;) malesef o yüzden değiştiremedik. daha açık renkler daha aydınlık gösterebilir kanısındayım bende.

canım salonda aksesuar olarak turuncu renk kullandığım için bi turuncu ip perde aldım, mobilyalarım da kahverengi renk olduğu için de bir tane kahverengi aldım ve biraz kahverengiden biraz turuncudan keserek birleştirdim. üst taraflarından da diktim öyle astık yani kendin yapabilirsin çok basit :)

BEnde perdecimi yaptı diye düşünüyordum güzel fikir ama teşekkür ederim cevabın için :)

Back
X