• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte buda benim mütavazi evim :)

teşekkürler canım amin inşallah Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. malesef kiracıyız ve evi tuttuğumuzda evi boyattık ev sahibi ısrarla evin renklerini değiştirmememizi söyledi. Renklerle duygusal bir bağı var galiba ;) malesef o yüzden değiştiremedik. daha açık renkler daha aydınlık gösterebilir kanısındayım bende.
Ben de öyle düşünüyorum.. Kırık beyaz, krem tonlarını beğeniyorum.. Ben evin perdelerini bile beyaz almıştım ki karanlık görünmesin... Mobilyalarım da beyaz-ceviz..
İnşallah bir an önce kiradan kurtuluruz :)))

Ben de öyle düşünüyorum.. Kırık beyaz, krem tonlarını beğeniyorum.. Ben evin perdelerini bile beyaz almıştım ki karanlık görünmesin... Mobilyalarım da beyaz-ceviz..
İnşallah bir an önce kiradan kurtuluruz :)))

Amin inşallah kurtulur kendi evlerimizi istediğimiz gibi dekore ederiz :) bende beyaz mobilyaları çok seviyorum ama çok çabuk kirlenir diye cesaret edemedim.. sende evinde her zaman musmutlu yaşa canım eşinle ve bebişinle :)

Son düzenleme:
Amin inşallah kurtulur kendi evlerimizi istediğimiz gibi dekore ederiz :) bende beyaz mobilyaları çok seviyorum ama çok çabuk kirlenir diye cesaret edemedim.. sende evinde her zaman musmutlu yaşa canım eşinle ve bebişinle :)
İnşallah canım:) Allah sana da nasip etsin inşallah zamanı gelince :) Zaten zamanı gelince deli gibi istiyorsun:1:

çok beğendim döküntü yok renkler uyumlu çok cici bir gelin evi harika olmuş .sadece antredeki boş duvarı biraz hareketlendirsen tablolar ya da resim çerçeveleri assan çok tatlı olur .maaşallah :nazar::nazar:

çok beğendim döküntü yok renkler uyumlu çok cici bir gelin evi harika olmuş .sadece antredeki boş duvarı biraz hareketlendirsen tablolar ya da resim çerçeveleri assan çok tatlı olur .maaşallah :nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım. Evet şimdi bende dikkat ettim de cidden antre çok boş duruyormuş :) oraya bişeyler düşüneyim bir hareket katayım sağolasın tatlım..

Son düzenleme:
Burdan da yazayım deddim:)

Güle güle oturun mutlulukla güzel bir evin var. Fon perde yerine ip perdeden renk katmak fikrini çok beğendim gerçekten evine renk katmışlar ve daha güzel durmuş böyle. İlerde bu fikrini kullanıp salon perdemi değiştirebilirim:)

Burdan da yazayım deddim:)

Güle güle oturun mutlulukla güzel bir evin var. Fon perde yerine ip perdeden renk katmak fikrini çok beğendim gerçekten evine renk katmışlar ve daha güzel durmuş böyle. İlerde bu fikrini kullanıp salon perdemi değiştirebilirim:)

Teşekkür ederim tatlım hepimiz yuvalarımızda musmutlu olalım inşallah :) evet salonuna farklılık yapabilirsin sende bu şekilde yapımı da çok kolay maliyeti de az ;)

Eki Görüntüle 1017810 Eki Görüntüle 1017827 Eki Görüntüle 1017826 Eki Görüntüle 1017819 Eki Görüntüle 1017818 Eki Görüntüle 1017817 Eki Görüntüle 1017816 Eki Görüntüle 1017815 Eki Görüntüle 1017814 Eki Görüntüle 1017813 Eki Görüntüle 1017812 Eki Görüntüle 1017811 Eki Görüntüle 1017828

Merhabalar kızlar. Ben evleneli daha 9 ay oldu ama bu resimleri evlendiğimiz ilk ay çekmiştim. Evimi göremeyen şehir dışındaki bir arkadaşım ,evimin resimlerini istemişti ona yollamıştım resimler bilgisayarda kalmış şimdi görünce sizinle paylaşayım dedim :) O zamandan şimdiye ufak tefek değişiklikler oldu tabi mesela tek kanepe olan küçük odaya çalışma masası aldık çalışma odası oldu orası. Ufak tefek aksesuarlar felan da alıp biraz daha renk kattım.Bakalım beğenecek misiniz?

eviniz çook güzel güle güle oturun özellikle oturma odasındaki köşe takımı ve duvardaki pembe çiçekler çoookkk güzel pembiş pembiş............:16: :16: :16:

Herşey çok güzel de en çok tertip düzeninize hayran kaldım. Maşallah..:nazar:

Evin çok güzel maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Köşe koltuğunu nereden aldın acaba bir de fiyatı nedir pek begendim

Eki Görüntüle 1017810 Eki Görüntüle 1017827 Eki Görüntüle 1017826 Eki Görüntüle 1017819 Eki Görüntüle 1017818 Eki Görüntüle 1017817 Eki Görüntüle 1017816 Eki Görüntüle 1017815 Eki Görüntüle 1017814 Eki Görüntüle 1017813 Eki Görüntüle 1017812 Eki Görüntüle 1017811 Eki Görüntüle 1017828

Merhabalar kızlar. Ben evleneli daha 9 ay oldu ama bu resimleri evlendiğimiz ilk ay çekmiştim. Evimi göremeyen şehir dışındaki bir arkadaşım ,evimin resimlerini istemişti ona yollamıştım resimler bilgisayarda kalmış şimdi görünce sizinle paylaşayım dedim :) O zamandan şimdiye ufak tefek değişiklikler oldu tabi mesela tek kanepe olan küçük odaya çalışma masası aldık çalışma odası oldu orası. Ufak tefek aksesuarlar felan da alıp biraz daha renk kattım.Bakalım beğenecek misiniz?
merhaba canım evin çok güzel iyi günlerde otur:KK68:
ben ip perdelerini sormak istiyorum salonda fol olarak mı kullandın bir de oturma odanda zannedersem? Salonda sadece yanlara toplamadan saldın sanırım doğru mu? ben de böyle bişey düşünüyorum da konum var bugün açılmış bi bak istersen :KK39:

wallahi imreniyorum evinde bu kadar sade olan insanlara. tıkış tıkış eşyalar koyunca benim içim daralıyor. tebrik ederim sizi bu sadelikten dolayı mutlu günlerde oturun inşallah

Hepsi çok güzel ama en çok oturma odanın duvarının rengine bayıldım :)

Back
X