• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.... işte deyip geçememek

O kişi gerçekten deli olsun, sinir hastası olsun, cahil, sorunlu biri olsun bunu bilin, emin olun.

Ama yine de huzursuz ediyor. Söylediği her şeyi umursuyorsunuz.
Ciddi ciddi keyfinizi kaçırıyorsa bu bir hastalık mıdır?

Ben ciddi ciddi tedavilik bir özelliğim olduğunu düşünmeye başladım.

Sorun bunu nasıl der değil.
Cahil çünkü nasılı belli.

Neden diyecekmiş yahu kim ki o, kısmı taktırıyor.

Deli işte deyip geçemeyen, cahil işte deyip boşveremeyen birine öneriniz ne olur?
takılmaya kalksan 5 insandan 3 ünde takılcak şey bulursun.
belki böyle düsünürsen kendini gereksiz üzdügünün ve yapabilecegin birsey olmadıgını anlarsan vazgecersin
herkesin dogrusu maalesef aynı degil. sana dogru gelen bana gelmeyebilir. genelgecer kurallar dısındaki seylerden bahsediyorum tabiki

ay annem neler diyor bazen anne diyorum az kibar ol:p
veliler geçen aşı olacak çocuklar hocam benimkinin bilmemnesi ıvrı zıvırı diyorlar annem direk valla beni işlgilendirmiyor aşı olayı
gelin okula kendiniz ilgilenin diyor hiç umrumda değil diyor:KK70:

İyi yapıyor valla.
Hiç öyle bir öğretmen olamadım.
Olsam kıymetli olurdum kesin.

Ama bu hafta toplantı yapcam.
Ve şu lafı kesinlikle etcem.

Hiç kimse iyi öğretmen kalmadı demesin.
İyi öğretmenleri el birliğiyle sizler öldürdünüz.
Sizin gibiler!

takılmaya kalksan 5 insandan 3 ünde takılcak şey bulursun.
belki böyle düsünürsen kendini gereksiz üzdügünün ve yapabilecegin birsey olmadıgını anlarsan vazgecersin
herkesin dogrusu maalesef aynı degil. sana dogru gelen bana gelmeyebilir. genelgecer kurallar dısındaki seylerden bahsediyorum tabiki

Kendimi gereksiz üzdüğümün farkındayım.
Üç kuruş etmez insan diyorum, pis nankör, bencil, sorunlu ne olacak diyorum.
Değmez çok iyi biliyorum.
Takmaya devam ediyorum.

İşte bu yüzden tedavilik bir durum mu diye düşünmeye başladım.

İste onlara yapacak bisey yok, ya ağzının payını verip rahatlayacaksın yada he he deyip geçeceksin ama geçemiyorsan o zaman ağzının payını veren cinsten olacaksın :KK14:

Doğru..
He deyip geçemiyorum ağzının payını vermeliyim usul usul.
Hadi bakalım.
Daha önce vermiştim ama olmamış.
Bu kez son olur inşallah.

Kendimi gereksiz üzdüğümün farkındayım.
Üç kuruş etmez insan diyorum, pis nankör, bencil, sorunlu ne olacak diyorum.
Değmez çok iyi biliyorum.
Takmaya devam ediyorum.

İşte bu yüzden tedavilik bir durum mu diye düşünmeye başladım.
tedavilik olması takma boyutuna bağlı bence.
yani herkes birşeylere takar ama bu sizin hayatınızı çekilmez hale getiriyorsa evet tedavisi gerekir.
çünkü birşeyden rahatsız olursun ve yapabileceğim birşey yok diyip geçersin . geçemiyorsan maalesef sorun tatlım

Takildigim,kirildigim,beni uzen kim olursa olsun her durumda hayıflanirdim.İc sesim beynimi kemirirdi ,karsisinda ben karsilikli dövüşürlerdi.Bunu farkettigimde nedeni,kimin beni bu hale getirdigiyle ilgilenmeden ,arastirmaya basladim ve bazi videolar izledim ic sesi susturmanin yollari diye...Tavsiye ederim teknikler komik gelebilir ama cok ise yaradi......

Önerim şu yönde düşünmeniz olur, çok klişe belki ama hayat gerçekten kısa, yıllar hemencecik geçiveriyor, ki kaç senemiz var önümüzde belli değil. Abuk subuk insanların ne dediği, ne ima ettiği, ne fesatlık yaptığı vs ile kafayı meşgul etmemek lazım. Kimsenin fikrini, bakış açısını değiştiremezsiniz. Biri kötü niyetliyse veya cahilse bu siz kafanızı da kesseniz değişmeyecek. O yüzden biri saçma sapan birşey dediğinde ''Sen de haklısın tabi'' deyip geçmek bence en güzeli. Ki yanlış da değil, herkes kendine göre haklı saçma sapan şeyler bile olsa.

Takildigim,kirildigim,beni uzen kim olursa olsun her durumda hayıflanirdim.İc sesim beynimi kemirirdi ,karsisinda ben karsilikli dövüşürlerdi.Bunu farkettigimde nedeni,kimin beni bu hale getirdigiyle ilgilenmeden ,arastirmaya basladim ve bazi videolar izledim ic sesi susturmanin yollari diye...Tavsiye ederim teknikler komik gelebilir ama cok ise yaradi......

Aaaa çok teşekkürler cidden.
Hemen bakıyorum.
Böyle bir öneri istiyordum aslında.

Hahh ben orda başarısızım işte.
Kinayeli kinayeli veremiyorum.
Sinirlerim gözlerimden, sivri cümlelerimden buram buram çıkıyor :KK70:
:KK70: alıştırma yap böyle ufaktan ufaktan zamanla oluyor İnan :KK70: bende de zamanla oldu benim de elim ayağıma dolanırdı ama mesele kopegim olunca bu yüzden tartışıyorsam biriyle o zaman bende sakin kalamıyorum ama itiraf etmeliyim.

Bazılarına "Buna şimdi cevap versem ne olur vermesem ne olur?" diyorum.
Bazılarına da dan dan karşılığını veriyorum.
Mesela aşırı cahil,kapasitesiz biriyse ne söylesem de üzülmez,anlamaz.
Az biraz akıl barındırıyorsa bünyesinde idrakine varır,ders çıkarır.
Ona göre hareket edersen yine de takar mısın kafana?

Önerim şu yönde düşünmeniz olur, çok klişe belki ama hayat gerçekten kısa, yıllar hemencecik geçiveriyor, ki kaç senemiz var önümüzde belli değil. Abuk subuk insanların ne dediği, ne ima ettiği, ne fesatlık yaptığı vs ile kafayı meşgul etmemek lazım. Kimsenin fikrini, bakış açısını değiştiremezsiniz. Biri kötü niyetliyse veya cahilse bu siz kafanızı da kesseniz değişmeyecek. O yüzden biri saçma sapan birşey dediğinde ''Sen de haklısın tabi'' deyip geçmek bence en güzeli. Ki yanlış da değil, herkes kendine göre haklı saçma sapan şeyler bile olsa.

Yok ya onun hiç haklı bir tarafı olmuyor benim gözümde.
Bu kadar sinirlenme sebebim de bu :)

Ama çok haklısınız.
Böyle geçen vakte çok yazık :(

Bazılarına "Buna şimdi cevap versem ne olur vermesem ne olur?" diyorum.
Bazılarına da dan dan karşılığını veriyorum.
Mesela aşırı cahil,kapasitesiz biriyse ne söylesem de üzülmez,anlamaz.
Az biraz akıl barındırıyorsa bünyesinde idrakine varır,ders çıkarır.
Ona göre hareket edersen yine de takar mısın kafana?

Bir kere karşılığını veriyorum ve ders almıştır diye umuyorum.
Bakıyorum iki oldu sinirlerim tavan yapıyor.
Hiç öyle ayrıntı düşünemiyorum ayıramıyorum.
Aklımda tek bir şey ne mal, ne uyuz ya!
Oluyor :)

O kişi gerçekten deli olsun, sinir hastası olsun, cahil, sorunlu biri olsun bunu bilin, emin olun.

Ama yine de huzursuz ediyor. Söylediği her şeyi umursuyorsunuz.
Ciddi ciddi keyfinizi kaçırıyorsa bu bir hastalık mıdır?

Ben ciddi ciddi tedavilik bir özelliğim olduğunu düşünmeye başladım.

Sorun bunu nasıl der değil.
Cahil çünkü nasılı belli.

Neden diyecekmiş yahu kim ki o, kısmı taktırıyor.

Deli işte deyip geçemeyen, cahil işte deyip boşveremeyen birine öneriniz ne olur?
Eger anladigim sey dogruysa ben yendim bende zihinsel engeli bi gorumce var neler cektim neler ondan yada ben cektigimi zannetim ben kv lere gitigimde bulasiklari makinaya duzmeme izin vermezdi illa ell de yikicaksin derdi hamile kaldigimda bebek kizsa adimi koycaksiniz derdi sinirimden catim catim catlardim Allah var kv den cok raziyim diger gorumcelerinde bi zararlari yok bana ama bu bana bagirmak mi desem ben orda oldugumda sinirli sinirli davranmakmi desem hersey yapardi taki gebeligim sonlaninca kurtaj olmak zorunda kaldim bide baktim nasil agliyo ben aci cekiyorum diye yanima geliyo ellimi tutuyo o an Ne yaptim dedim ben Bende daha ilimli yaklastim Simdi ben onu o beni cok seviyooo.

Back
X