• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.... işte deyip geçememek

Evladım yok ama takmam ben insanları.:63:
Gerçekten takmam.
Şurada saysan belki iki elin parmağını geçmez uğruna canımı vereceğim insanlar,onun gerisi çok afedersiniz ama ...... Kasımpaşa!:dondurma:
İşte böyle küfretmem etmem etmem ama yerine cuk oturdu.:skandal:
Neyse ben öğrendim hayatta en önemli olan tek şeyin sağlık olduğunu. Sağlığın yerinde olması için de huzur şart.:spor:
3 günlük dünyamda insanları kafama takarak ömrüme yeni hastalıklar eklemeyemem.:p
Aynı şekilde sevdiklerimin de üzülmesine müsade etmem.:KK67:
Ömrüm vefa ettiği sürece kendi ailem,kocam,kocamın ailesinin gözünden bir tek damla yaş dökülmesine izin vermem. Onlara da öğrettiğime inanıyorum devamlı mutlu olmanın küçük ve kolay yollarını...:KK68:

ya laale ben senin çok eski konunu takip etmiştim o zamanlar çok üzülmüştün şimdi mutlu olduğunu görmek sevindirdi aklımda kalmış nickin. söylemeden geçemedim :)

nomu ben de okulda benzer sorunlar yaşıyorum, iş arkadaşları mesela.. kibir almış başını gidiyor, herkes kendini üstün görme telaşesinde.. küçücük çocuklarda bile inanılmaz bi kibir.. aklım almıyor.. ya da ben mi eziğim acaba :halay:
sonra da eve gelip herkesi herşeyi kafama takıp duruyorum :sopa:

nomu ben de okulda benzer sorunlar yaşıyorum, iş arkadaşları mesela.. kibir almış başını gidiyor, herkes kendini üstün görme telaşesinde.. küçücük çocuklarda bile inanılmaz bi kibir.. aklım almıyor.. ya da ben mi eziğim acaba :halay:
sonra da eve gelip herkesi herşeyi kafama takıp duruyorum :sopa:

Benim burada kimsem yok.

Hayatımın büyük bölümü işim..
Eşimi bile öyle az görüyorum ki düşünmemek elde değil.

Hani kimi işten gelir, çocuğuna sarılır unutur.
Kimi annesine, kardeşine uğrar, bir arkadaşı ile çıkar bir kahve içer unutur.

Benim böyle bir imkanım yok.

Burada yeni tanıştığım biri var onunla bir gün canım sıkkın bir yerde oturalım dedim.
Gittiğim yerde de okuldan birileri ile karşılaştık, bir de durdurup konuştu falan.
Kaybolup gitmeyi özledim kalabalıklarda.

Eve kapan kapan nereye kadar, insanı o da olumsuz etkiliyor ama keyifsizliğimin sebebi buradaki
insanlar olunca onları görmemek adına seçtiğim de bu oluyor.

Neyse ki biriktirdiklerimi iade yapınca rahatladım. :)
Sana da tavsiye ederim.

Ama iş ortamını sevmemek çok zor.
Pazartesi olsun istemiyor insan.

Hayır tek sen değilsin ama çok dertli bir grubun içindesin maalesef :KK43:
Bir sahis kendi cocuklarina kiziyor, geliyor mutfaga bakalim senin cocuklarin nasil olacak diyor.donk diye kaliyorumdum :KK57:. Bu ne demek istiyor diye... Sanane ya benim cocuklarimdan.. Bu ikinci kez oluyor 3uncude kesin patlicam.. Akrep burcluyum yarin bir gun diyecek bunu ve bende boooommm diye patlacam:KK70:.. Arkadaslarin yazdigi gibi artik kendi kendime konusuyorumm.. Mevrouwtje niye dusunuyon delimisin sen diye.:sinirli: ... Bir arkadas daha yazmis icindeki sesi nasil tedavi edilir diye bir uygulama varmis bende bir bakim :KK48:.. Bende dusunuyordum ki herhalde evde bos bos durdugumdan boyleyim diye.. Bende kreş de calismistim, yetiskenlere laf dinletirceme, kucuk masumlarla olurum diye kreşi secmistim.. Devamli 0-3 yaş grubuna baktim.. Ailesi geliyordu cocugun ne yedine ne ictini ne oynadigini ne zaman uyudugunu anlatirdim.. Onlarda cok sagol derlerdi giderlerdi.. Ilk okul kacinci sinifa ders veriyorsun?

Bir sahis kendi cocuklarina kiziyor, geliyor mutfaga bakalim senin cocuklarin nasil olacak diyor.donk diye kaliyorumdum :KK57:. Bu ne demek istiyor diye... Sanane ya benim cocuklarimdan.. Bu ikinci kez oluyor 3uncude kesin patlicam.. Akrep burcluyum yarin bir gun diyecek bunu ve bende boooommm diye patlacam:KK70:.. Arkadaslarin yazdigi gibi artik kendi kendime konusuyorumm.. Mevrouwtje niye dusunuyon delimisin sen diye.:sinirli: ... Bir arkadas daha yazmis icindeki sesi nasil tedavi edilir diye bir uygulama varmis bende bir bakim :KK48:.. Bende dusunuyordum ki herhalde evde bos bos durdugumdan boyleyim diye.. Bende kreş de calismistim, yetiskenlere laf dinletirceme, kucuk masumlarla olurum diye kreşi secmistim.. Devamli 0-3 yaş grubuna baktim.. Ailesi geliyordu cocugun ne yedine ne ictini ne oynadigini ne zaman uyudugunu anlatirdim.. Onlarda cok sagol derlerdi giderlerdi.. Ilk okul kacinci sinifa ders veriyorsun?

2. sınıf..
Çocuklar çok dert değil, ailelerinden cidden bıkıyor insan..

2. sınıf..
Çocuklar çok dert değil, ailelerinden cidden bıkıyor insan..
Benimde kizim ilk okul birinci sinifa gidiyor.. Veliler devamli cocugum nasil ? Soruyorlar.. ogretmende anlatiyor ama ilerde karne gununde hani benim cocugum boyleydi karnesi niye boyle geldi demelerinden dusunmeye basladim simdiden.. Ikinci siniftada soruyorlarmi.. Karne toplantisi oluyormu bilmiyorum ama zor durum olmadikca karne toplatisinda bilgilendirilmesi lazim diye dusunuyorum, belki veli lerlede fazla sorunuz olmaz..

Benimde kizim ilk okul birinci sinifa gidiyor.. Veliler devamli cocugum nasil ? Soruyorlar.. ogretmende anlatiyor ama ilerde karne gununde hani benim cocugum boyleydi karnesi niye boyle geldi demelerinden dusunmeye basladim simdiden.. Ikinci siniftada soruyorlarmi.. Karne toplantisi oluyormu bilmiyorum ama zor durum olmadikca karne toplatisinda bilgilendirilmesi lazim diye dusunuyorum, belki veli lerlede fazla sorunuz olmaz..

Karnesi niye böyle geldi çok masum bir soru bence :)

Sorudan öte yaklaşımları ve tavırları rahatsız ediyor.
Sanki sizin işinizi sizden daha iyi biliyormuş gibi davranmaları vs..

Ya da çocuklarına kıyamamak adı altında başkalarını rahatsız edecek boyutta özgürlükler yaşatmaları..

Bunlar hep bir sorun.

Karnesi niye böyle geldi çok masum bir soru bence :)

Sorudan öte yaklaşımları ve tavırları rahatsız ediyor.
Sanki sizin işinizi sizden daha iyi biliyormuş gibi davranmaları vs..

Ya da çocuklarına kıyamamak adı altında başkalarını rahatsız edecek boyutta özgürlükler yaşatmaları..

Bunlar hep bir sorun.
Anladim ,allah sabr versin.. Allah bilir evde nasil davraniyorlardir.. Cocuklari nedense disarda pek kiymete biniyor.. Iyi cocuklardan sogumuyorsun, ben sogurdum herhalde :KK48:..

Anladim ,allah sabr versin.. Allah bilir evde nasil davraniyorlardir.. Cocuklari nedense disarda pek kiymete biniyor.. Iyi cocuklardan sogumuyorsun, ben sogurdum herhalde :KK48:..

Gözünüzün içine baka baka size defalarca terbiyesizlik yapan bir çocuğa karşı sabrınızın
sonu geliyor elbet..

Ama esas cinnet geçirme noktası benim için başka çocuğa verilen zararlar oluyor.

Herkesin canı kendine tatlı ama insan onu büyütürken topluma karışacağını da hesap edecek.

Sorumsuz ebevenynlere karşı nefret geliştirmemek elde değil maalesef..

Git yat uyu :KK48: ne guzel meslegin var.. Nereye gitsen aynı.. Hangi meslek olsa boyle sorunlar yaşanıyor.. Eşim de şu son olan kpss ye girde... Bizde bekliyoruz bir hevesle, hayirlisi artik..:KK51:

Benim burada kimsem yok.

Hayatımın büyük bölümü işim..
Eşimi bile öyle az görüyorum ki düşünmemek elde değil.

Hani kimi işten gelir, çocuğuna sarılır unutur.
Kimi annesine, kardeşine uğrar, bir arkadaşı ile çıkar bir kahve içer unutur.

Benim böyle bir imkanım yok.

Burada yeni tanıştığım biri var onunla bir gün canım sıkkın bir yerde oturalım dedim.
Gittiğim yerde de okuldan birileri ile karşılaştık, bir de durdurup konuştu falan.
Kaybolup gitmeyi özledim kalabalıklarda.

Eve kapan kapan nereye kadar, insanı o da olumsuz etkiliyor ama keyifsizliğimin sebebi buradaki
insanlar olunca onları görmemek adına seçtiğim de bu oluyor.

Neyse ki biriktirdiklerimi iade yapınca rahatladım. :)
Sana da tavsiye ederim.

Ama iş ortamını sevmemek çok zor.
Pazartesi olsun istemiyor insan.

benim de işim hayatımın büyük bi bölümünü kapsıyor ve bundan mutsuz da değilim, çok şükür işimi seviyorum ve bazı acılarımı bertaraf ettiğim tek yer işim, ama dedim ya gerek üstlerimin gerek astlarımın kibri, işime aşkımı engelliyor ve pazartesiler sıkıntı vermeye başlıyor artık.. tayini bekliyorum bakalım..

Back
X