taşınıyomu
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
=))
öğrenci evinde raf-gardolap falan olmayınca hemencecik dağılıyo elbiseler,ben de masumum aslında
evet anneler,odaları dağınık çocuklarınıza kızmayın..
Resme bakın ibret alın
Beterin beteri vardır
Buda benden olsun kızım en fazla bukadar dağıtıyor.mutfaktan odaya döndüğümde oda bu haldeydi bende hemen çekip paylaşim dedim.gerçi kupa falan hayal banaEki Görüntüle 602095
İyiki sen kaybolmamışın odada
bir an dedimki burası herhalde 5 tane erkek çocuğunun odası sonra benim diye yazmışınoldum.
beni bağlasan bu odada 1 dk kalamam ama çok güldüm fotoğrafın senin odan olsuğunu anlayınca
rekor sende
öğrenci evimde bir arkadaşım vardı, ütüsü yoktu ama elbiseleri ütülü gibiydi. bense ütüsüz bir hayat düşünemiyom
bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))
bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))
Hahah koptum bu resmeMaşallah ya böcüğüne böcük adam
Ben dagınık evleri çok severim
Garip bi kişiliğim var sanırım ama yaşanmışlık oluyor o evlerde hiç rahatsız olmam bi eve gittiğimde dağınık olsada
Arkadaşlarım gelsede bebişler dagıtsa evimi die bekliyorum hatta her yer serbest çocuklara
Mesela geçen gece yatıcam yatakta bişeler batıyo bana karanlıkta elimi bi attım arabaYatagıma koymuşlar.
Ben yeni temizledim evi dağılsın en kısa zamanda koyucamçalışıyorum çünki en fazla 3 gün sonra resimler burda
Ütü de benim hayatımın olmasa da olurluk bir parçası,ne yurtta ne ilk evimde vardı ütüm...
Hatta çamaşır makinam bile yoktu
biriktikçe çamaşırcıda yıkatırdım :)))
Biraz sefil biraz aymaz...
ama çok seviyorum bu öğrencilik günlerimi
aa görünmüyo mu,el sallıyorum ben orada.waoooooooooooooowww
harıkasınn yaaa
ama sen mozıklıcem kendımı dedın neredesın goremıyorum
ablacığım o resimde bir de kedi var,ama ben de göremedim şimdi bakınca:)))yengecim, kedi yavrısını arasa bulamaz burada
bu da benim eski evim..
Ben de hep böyle düşünmüşümdür. Hatta bende bir tuhaflık var diyodum. Ev düzenli tiril tiril olunca ofis gibi geliyo bana. Bir sıcaklık yok sanki bir yaşanmışlık yok gibi soğuk ve disiplin dolu.
He ama dağınıklıkla pislik arasında çok fark var bence. Benim savunduğum dağınıklık
aa görünmüyo mu,el sallıyorum ben orada.
paint terk bir gülümseyen resim koydum,resmi büyütünce çıkar...
işte normalde orada uyku sersemi pişkin pişkin gülümsüyodum :)
ablacığım o resimde bir de kedi var,ama ben de göremedim şimdi bakınca:)))
Laptopun arkasında bi yerlerde sanırsam,çünkü aynı saniyelerde çekilmiş başka resimlerde o da vardı,hatırlıyorum
aa görünmüyo mu,el sallıyorum ben orada.
paint terk bir gülümseyen resim koydum,resmi büyütünce çıkar...
işte normalde orada uyku sersemi pişkin pişkin gülümsüyodum :)
ablacığım o resimde bir de kedi var,ama ben de göremedim şimdi bakınca:)))
Laptopun arkasında bi yerlerde sanırsam,çünkü aynı saniyelerde çekilmiş başka resimlerde o da vardı,hatırlıyorum
yenidendoğdum ben de o sepetin için battaniye ile yatmak istiyorum
ama sığmam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?