İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

İyiki sen kaybolmamışın odada
bir an dedimki burası herhalde 5 tane erkek çocuğunun odası sonra benim diye yazmışın oldum.
beni bağlasan bu odada 1 dk kalamam ama çok güldüm fotoğrafın senin odan olsuğunu anlayınca
rekor sende

Buda benden olsun kızım en fazla bukadar dağıtıyor.mutfaktan odaya döndüğümde oda bu haldeydi bende hemen çekip paylaşim dedim.gerçi kupa falan hayal bana

öğrenci evimde bir arkadaşım vardı, ütüsü yoktu ama elbiseleri ütülü gibiydi. bense ütüsüz bir hayat düşünemiyom

yuppiiiii
en birinci ben oldum o halde =))

öğrenci evimde bir arkadaşım vardı, ütüsü yoktu ama elbiseleri ütülü gibiydi. bense ütüsüz bir hayat düşünemiyom

Ütü de benim hayatımın olmasa da olurluk bir parçası,ne yurtta ne ilk evimde vardı ütüm...
Hatta çamaşır makinam bile yoktu
biriktikçe çamaşırcıda yıkatırdım :)))
Biraz sefil biraz aymaz...
ama çok seviyorum bu öğrencilik günlerimi

bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))

waoooooooooooooowww
harıkasınn yaaa
ama sen mozıklıcem kendımı dedın neredesın goremıyorum

Ben de hep böyle düşünmüşümdür. Hatta bende bir tuhaflık var diyodum. Ev düzenli tiril tiril olunca ofis gibi geliyo bana. Bir sıcaklık yok sanki bir yaşanmışlık yok gibi soğuk ve disiplin dolu.
He ama dağınıklıkla pislik arasında çok fark var bence. Benim savunduğum dağınıklık

dıger resım paylasan arkadasada evın cıcek gıbı dıyorum hatta kendı oaylastıgım resım bıle bana cok tertipli geldi yengenc'ten sonra haliyleee

benım boyle bı oykum vardı ama her temızlık forumunda anlatmam olmazz cok merak eden olursa kikiriklinin sayfasında paylasmıstımmm

hala öğrencisin demi. öyleyse dibine kadar yaşa, tadını çıkar. dağınıksa en dağınık salla gitsin. nasılsa bir gün o dağınıklığı istesende yapamayacan. :13:

waoooooooooooooowww
harıkasınn yaaa
ama sen mozıklıcem kendımı dedın neredesın goremıyorum
aa görünmüyo mu,el sallıyorum ben orada.
paint terk bir gülümseyen resim koydum,resmi büyütünce çıkar...
işte normalde orada uyku sersemi pişkin pişkin gülümsüyodum :)

yengecim, kedi yavrısını arasa bulamaz burada
ablacığım o resimde bir de kedi var,ama ben de göremedim şimdi bakınca:)))
Laptopun arkasında bi yerlerde sanırsam,çünkü aynı saniyelerde çekilmiş başka resimlerde o da vardı,hatırlıyorum

bunu bu hale getıren cocuk aslında
evın avızesı lambası halısı degıl evın en guzel süsü cocuktur
geec bır uyanıyoruzz
oglan gelmıs kafayı babasına ayakları bana dayamıs yastıkların uzerınde uyuyor
ama mısss gıbı yaw

3 yasına gırecek buyuyor hemen bır tane daha yapmalıyım

hadı ben cıkıyorum hafta sonu daha saglam resımler eklemeye calsııyorum
dogal dogal olacak bunlarda
bıraz kendı dagınıklıgımıda cekerım

yenidendoğdum ben de o sepetin için battaniye ile yatmak istiyorum
ama sığmam ki

kız o sarı surat senmisin

ınanmıyorummm sakakaa gıbııı elını gordum ya
o sarı kafayı paket sandım ya ben :))))

dur bırde ben kedıyı arıyayım

yenidendoğdum ben de o sepetin için battaniye ile yatmak istiyorum
ama sığmam ki

aa neden oyle dıyosun yokmu koltullarının yastıkları onlardan kendıne bı kumes yap(benım velet cok yapar) ıcıne battanıye yastık ve ayı fı l bısey getırır oyuncaklarını uyutur
bı ara delırıyordu sandalyelerı bırlestırıp her turlu oyuncagı ortup ! havlu pecete bıle olabilir hepsini uyutuyordu bır gırıyordur odaya
pepeden kayyuya arabadan robota , legolara kadar hepsı uyumus
sessiz sessiz gerı kacıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…